10 τρόποι για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 39 της Disney Plus

Το Disney Plus δεν λειτουργεί ξανά; Μην ανησυχείτε, όλες οι υπηρεσίες ροής έχουν προβλήματα περιστασιακά και ρίχνουν κωδικούς σφαλμάτων. Εφόσον είστε εδώ, πιθανότατα αντιμετωπίζετε τον κωδικό σφάλματος 39. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι πίσω από αυτό και σε αυτό το άρθρο, θα τους εξερευνήσουμε όλους και θα σας δείξουμε πώς να διορθώσετε το πρόβλημα.

Επίσης, φροντίστε να ανατρέξετε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επιδιόρθωσης του κωδικού σφάλματος 83 του Disney Plus, εάν η συσκευή σας δεν συνδεθεί με τους διακομιστές.

Τι είναι ο κωδικός σφάλματος 39 της Disney Plus;

Ο κωδικός σφάλματος 39 παρουσιάζεται επειδή η Disney Plus εντοπίζει ότι η συσκευή σας δεν έχει την απαιτούμενη άδεια ή ασφαλή σύνδεση στο διαδίκτυο για τη ροή του περιεχομένου της. Το μήνυμα που θα λάβετε είναι αρκετά γενικό και περιγράφει ότι δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του ζητούμενου βίντεο. Σας ενημερώνει επίσης να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Disney Plus εάν το πρόβλημα παραμένει. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο και ο λόγος πίσω από τον κωδικό σφάλματος 39 μπορεί να είναι απλός, οπότε ας δούμε πώς μπορείτε να το διορθώσετε γρήγορα.

Απόλυτος οδηγός για το Stremio + Torrentio + real debrid

Λόγοι πίσω από τον κωδικό σφάλματος 39 της Disney Plus

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να δείτε ξαφνικά αυτόν τον κωδικό σφάλματος όταν προσπαθείτε να κάνετε ροή μιας εκπομπής Disney Plus:

Η εφαρμογή Disney Plus αποτυγχάνει σε έλεγχο προστασίας από αντιγραφή. Αυτό συμβαίνει συνήθως μετά από μεγάλες περιόδους αδράνειας.

Τα κατεστραμμένα δεδομένα αποθηκεύονται στον φάκελο temp.

Ένα τυχαίο σφάλμα σπάει την εφαρμογή Disney Plus. Αυτές οι δυσλειτουργίες είναι συχνά κοινές στο AppleTV ή στο AndroidTV.

Πρέπει να διαγραφούν τα εναπομείναντα αρχεία θερμοκρασίας. Εάν χρησιμοποιείτε μια κονσόλα παιχνιδιών (PS4 ή Xbox One) για τη ροή του Disney Plus, ίσως χρειαστεί να διαγράψετε προσωρινά αρχεία.

Αφήσατε τη συσκευή εγγραφής εντός παιχνιδιού συνδεδεμένη. Και πάλι αυτό θα συμβεί μόνο στις κονσόλες παιχνιδιών. Οι προστασίες DRM που έχει η Disney Plus θα σας εμποδίσουν να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ροής κατά την εγγραφή.

Χρησιμοποιείτε έναν διαχωριστή για να στείλετε περιεχόμενο Disney Plus σε έναν προβολέα. Το Disney Plus έχει ενσωματωμένη προστασία πνευματικών δικαιωμάτων στο σήμα HDMI που περνά από την κονσόλα στον προβολέα. Αυτή η ίδια προστασία HDMI μπορεί να προκαλέσει Σφάλμα 39 εάν το καλώδιο HDMI δεν λειτουργεί σωστά.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 39 της Disney Plus

Η μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα με το Disney Plus θα εξαρτηθεί από τον λόγο για τον οποίο συνέβη αρχικά. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τον ακριβή λόγο πίσω από αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε αρκετές από αυτές τις συμβουλές και να δείτε εάν επιλύει το πρόβλημα.

1. Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά το βίντεο

Τις περισσότερες φορές, τα σφάλματα της υπηρεσίας ροής μπορούν να εξαφανιστούν απλώς αφού φορτώσετε ξανά το βίντεο. Δοκιμάστε το και δείτε αν θα αρχίσει να παίζει μετά από επαναφόρτωση. Εάν δεν το κάνει ή αν σταματήσει ξανά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να δοκιμάσετε μια άλλη λύση για τον Κωδικό Σφάλματος 39.

2. Επανεκκινήστε τη Συσκευή

Τα κατεστραμμένα δεδομένα είναι συχνά ο ένοχος για τον κωδικό σφάλματος 39. Αλλά αυτή είναι μια εύκολη λύση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επανεκκινήσετε τη συσκευή ροής. Η μέθοδος επανεκκίνησης θα εξαρτηθεί από τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείτε.

Στο AppleTV μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα και κάντε κλικ στην Επανεκκίνηση.

Στο Android TV, πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Πληροφορίες και κάντε κλικ στην επιλογή Επανεκκίνηση στο μενού λειτουργίας.

Σε tablet ή smartphone Android, πρέπει να κρατήσετε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστεί η λίστα επιλογών. Επιλέξτε Επανεκκίνηση.

Στο iPhone, πατήστε παρατεταμένα το πλευρικό κουμπί ή το κουμπί έντασης ήχου (ανάλογα με το μοντέλο). Θα εμφανιστεί ένα ρυθμιστικό απενεργοποίησης. Σύρετε το μέχρι τα δεξιά. Μόλις απενεργοποιηθεί η συσκευή, μπορείτε να συνεχίσετε να την ενεργοποιείτε κανονικά.

Η επανεκκίνηση θα απαλλαγεί από τυχόν κατεστραμμένα προσωρινά αρχεία που ενδέχεται να παρεμποδίζουν τη ροή σας στο Disney Plus. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει σωστά την εφαρμογή προτού επανεκκινήσετε τη συσκευή.

Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα της επανεκκίνησης της συσκευής ροής σας, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε μόνο την εφαρμογή. Κλείστε το και ανοίξτε το ξανά και δείτε αν αυτό διορθώνει το πρόβλημα. Αν όχι, συνεχίστε την ανάγνωση.

3. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Disney Plus

Εάν υποπτεύεστε ότι τα κατεστραμμένα δεδομένα στην εφαρμογή Disney Plus προκαλούν Σφάλμα 39, θα πρέπει να τα εγκαταστήσετε ξανά. Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πλήρως την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανά όπως κάνατε την πρώτη φορά. Με αυτόν τον τρόπο θα βεβαιωθείτε ότι όλα τα σχετικά αρχεία που θα μπορούσαν να είναι κατεστραμμένα έχουν φύγει επίσης.

4. Επαναφέρετε το AppleTV ή το AndroidTV στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Εάν αντιμετωπίσετε τον κωδικό σφάλματος 39 στο AppleTV ή το AndroidTV και η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Disney Plus δεν βοήθησε, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εάν χρησιμοποιείτε άλλη συσκευή για ροή Disney Plus, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Πώς να επαναφέρετε το AppleTV σας

1. Στο AppleTV, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα Συντήρηση.

2. Μεταβείτε στο Reset και επιβεβαιώστε πατώντας το κουμπί Reset and Update. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Disney Plus και ελέγξτε εάν ο κωδικός σφάλματος 39 εξακολουθεί να εμφανίζεται.

Πώς να επαναφέρετε το AndroidTV σας

1. Στο AndroidTV, μεταβείτε στο Αρχικό μενού και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Συσκευή.

2. Από εκεί μεταβείτε στο μενού Αποθήκευση & Επαναφορά > Εργοστασιακά δεδομένα και επαναφορά.

3. Θα εμφανιστεί η οθόνη επιβεβαίωσης. Επιλέξτε Διαγραφή όλων. Η τηλεόρασή σας θα επανεκκινηθεί και μπορείτε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση της εφαρμογής Disney Plus ξανά.

5. Ενεργοποιήστε την κονσόλα σας

Εάν χρησιμοποιείτε Xbox One ή Playstation 4 για ροή του Disney Plus, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την κονσόλα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αδειάσετε τους πυκνωτές ισχύος της κονσόλας για να αφαιρέσετε τυχόν κατεστραμμένα προσωρινά δεδομένα που μπορεί να έχει δημιουργήσει η Disney Plus.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Xbox

Για να ενεργοποιήσετε το Xbox, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα μέχρι να δείτε την μπροστινή λυχνία LED να αναβοσβήνει. Μόλις η κονσόλα είναι απενεργοποιημένη, αφαιρέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και κρατήστε το αποσυνδεδεμένο για τουλάχιστον ένα λεπτό για να βεβαιωθείτε ότι οι πυκνωτές ρεύματος αποστραγγίζονται. Μόλις συνδέσετε ξανά το καλώδιο, ενεργοποιήστε το Xbox One και περιμένετε να φορτώσει πλήρως.

Πώς να ενεργοποιήσετε μια κονσόλα PlayStation

Για να ενεργοποιήσετε τον κύκλο λειτουργίας ενός PS4 ή PS5, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να απενεργοποιηθεί τελείως η συσκευή. Βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεται σε κατάσταση αδρανοποίησης. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά πριν το συνδέσετε ξανά. Ξεκινήστε την κονσόλα σας και περιμένετε να φορτώσει πλήρως πριν ελέγξετε εάν το Disney Plus λειτουργεί σωστά.

6. Αφαιρέστε τη συσκευή λήψης στο παιχνίδι

Η Disney Plus, καθώς και πολλές άλλες εφαρμογές ροής, θέτουν ορισμένες προστασίες DRM για να διασφαλίσουν ότι το περιεχόμενό τους δεν είναι πειρατικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εφαρμογές ροής μερικές φορές έρχονται σε σύγκρουση με συσκευές λήψης εντός παιχνιδιού όπως το Elgato ή ακόμα και οι δίσκοι BluRay. Είναι καλύτερο να αφαιρέσετε οποιαδήποτε τέτοια συσκευή πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή Disney Plus μέσω μιας κονσόλας παιχνιδιών.

7. Αλλάξτε τα καλώδια ή τη θύρα HDMI

Εάν προσπαθείτε να παίξετε μια εκπομπή Disney Plus μέσω μιας συσκευής που χρησιμοποιεί σύνδεση HDMI (ένα Xbox One σε μια smart TV ή τον υπολογιστή σας σε μια οθόνη), ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο ή τη θύρα HDMI. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και τα δύο για να μάθετε ποιο να αντικαταστήσετε. Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε το καλώδιο HDMI με ένα καλώδιο συμβατό με HDMI 2.1. Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, συνδέστε το καλώδιο σε διαφορετική θύρα HDMI.

8. Αποσυνδεθείτε από το Disney Plus σε άλλες συσκευές

Το Disney Plus δεν θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με απροσδιόριστο αριθμό συσκευών. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε τον κωδικό σφάλματος 39, ελέγξτε πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες ταυτόχρονα. Αποσυνδεθείτε από τον υπολογιστή, την τηλεόραση, το tablet ή το smartphone σας και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία συσκευή για πρόσβαση στην εφαρμογή Disney Plus.

9. Δοκιμάστε μια διαφορετική συσκευή ροής

Ίσως το πρόβλημα είναι με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για τη ροή βίντεο Disney Plus. Δοκιμάστε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω άλλης συσκευής. Αντί για τηλεόραση, χρησιμοποιήστε το smartphone ή το Xbox One. Εάν το ένα λειτουργεί και το άλλο όχι, θα επιβεβαιώσετε πού βρίσκεται το πρόβλημα. Παρακολουθήστε το περιεχόμενο της συσκευής που λειτουργεί και αντιμετωπίστε αυτό που δεν λειτουργεί.

10. Το πρόβλημα είναι στο τέλος της Disney Plus

Εάν δοκιμάσατε όλα τα παραπάνω και τίποτα δεν φαίνεται να βοηθά με τον Κωδικό Σφάλματος 39, το πρόβλημα μπορεί να μην είναι καν στο τέλος σας. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Disney Plus και επικοινωνήστε μαζί της για περαιτέρω λύσεις. Θα μπορούσε να είναι ότι το περιεχόμενο στο οποίο προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας ή υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην ίδια την Disney Plus. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να εμπιστευτείτε την ομάδα της Disney Plus για να λύσει το πρόβλημα για εσάς.

Απολαύστε περιεχόμενο Disney Plus χωρίς σφάλματα

Εάν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε το πρόβλημα, δοκιμάστε όλες τις λύσεις του Disney Plus Error Code 39 μία προς μία. Μπορεί να μην ισχύουν όλα για εσάς, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για ροή, επομένως ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε πολλά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων προτού βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε τον οδηγό μας για το πώς να διορθώσετε σφάλματα Netflix, επειδή το Disney Plus απέχει πολύ από το να είναι η μόνη υπηρεσία ροής με προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε και να παρακολουθήσετε το Disney Plus σε Samsung Smart TV

Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus σε Samsung Smart TV

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Disney Plus

Πώς να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της Disney

Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές έχει το disney+

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *