12 καλύτερα ρολόγια για το Samsung Galaxy Watch

Είναι αναμφισβήτητο ότι το Samsung Galaxy Watch είναι μια ισχυρή και κομψή συσκευή. Όχι μόνο μπορεί να παρακολουθεί τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης και να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με σημαντικές ειδοποιήσεις και ειδήσεις, αλλά φαίνεται και υπέροχο! Τα έξυπνα ρολόγια Samsung Galaxy διαθέτουν πολλές προεπιλεγμένες όψεις ρολογιού και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τους.

Αλλά αν θέλετε να εξατομικεύσετε το στυλ σας, μπορείτε να πατήσετε στο θησαυροφυλάκιο που περιέχει πολλές όψεις ρολογιών. Δεν έχει σημασία αν διαθέτετε Samsung Galaxy Watch 5 pro, Samsung Galaxy Watch 4 Classic ή παλαιότερη έκδοση όπως το Samsung Galaxy Watch 3.

Η ευρεία συλλογή προσόψεων ρολογιών είναι διαθέσιμη στο Galaxy Store και στο Google Play Store. Είτε το ρολόι σας τροφοδοτείται από το Wear OS της Google είτε από το παλαιότερο λογισμικό Tizen της Samsung, θα έχετε μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές για να διαλέξετε. Είτε προτιμάτε μοντέρνο είτε κλασικό φινίρισμα, κομψό σχεδιασμό ή λαμπερή λάμψη, οι κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα ρολόγια για το Samsung Galaxy Watch σας θα έχουν κάτι τέλειο για κάθε περίσταση.

Τα καλύτερα Samsung Galaxy Watch Faces για Wear OS

Ακολουθούν οι κορυφαίες όψεις ρολογιού για το ρολόι Samsung Galaxy που τρέχει στο Wear OS.

1. Ελάχιστη όψη ρολογιού Pixel

Τιμή: Δωρεάν

Αν σας αρέσει η μινιμαλιστική σχεδίαση και θέλετε να την εφαρμόσετε στο νέο σας Galaxy Watch 5 ή Galaxy Watch 5 Pro, δοκιμάστε το Pixel Minimal Watch Face. Είναι δωρεάν στο Google Play Store, αλλά υπάρχουν διαθέσιμες ορισμένες αγορές εντός εφαρμογής. Αυτό δεν είναι ένα φανταχτερό ρολόι, αλλά έχει μια ατμόσφαιρα Google Pixel σε αυτό. Είναι καθαρό και μινιμαλιστικό και δεν θα σας αποσπάσει την προσοχή με πολλές λεπτομέρειες.

Το Pixel Minimal Watch Face θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε απλά widget όπως ώρα, ημερομηνία και θερμοκρασία. Αλλά με μια premium έκδοση, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα widget, όπως η κατάσταση της μπαταρίας ή η παρακολούθηση του καρδιακού παλμού σε πραγματικό χρόνο. Αυτό είναι ένα τέλειο πρόσωπο Galaxy Watch για όλους όσους θέλουν να εμφανίσουν τη συσκευή τους Wear OS.

2. Πίνακας ελέγχου υγείας

Τιμή: Δωρεάν

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε τις μετρήσεις υγείας σας, τόσο για smartphone όσο και για smartwatches. Αλλά όταν πρόκειται για το Wear OS, πολλές από αυτές τις εφαρμογές κατακλύζουν τους χρήστες εμφανίζοντας όλες τις πληροφορίες ταυτόχρονα. Το Health Dashboard είναι ένα ρολόι που διατηρεί τη διάταξή του καθαρή και απλή. Όλα τα επίπεδα δραστηριότητας εμφανίζονται γύρω από την άκρη του ρολογιού αντί να συγκεντρώνονται στη μέση.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε πόσο μακριά περπατήσατε, τρέξατε ή ακόμα και ανεβείτε. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τα στατιστικά που θέλετε να παρακολουθείτε, όπως θερμίδες που καίγονται ή μέτρηση βημάτων. Ο Πίνακας ελέγχου υγείας είναι πολύ λεπτομερής και θα έχετε πάντα μια εικόνα για τις μετρήσεις υγείας σας.

3. Αναλογική όψη ρολογιού

Τιμή: δωρεάν

Το Analog Watch Face μας φέρνει τη νοσταλγία πιο απλών εποχών. Δείξτε την ώρα στο Galaxy Smartwatch σας με μοναδικό τρόπο. Αν και φαίνεται απλοϊκό και μινιμαλιστικό, η όψη αυτού του ρολογιού είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη. Μπορείτε να αλλάξετε την πλήρη εμφάνισή του επιλέγοντας το αναλογικό σας στυλ. Θα εμφανίζει μόνο την ώρα ή μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένες λειτουργίες όπως η κατάσταση της μπαταρίας ή η ημερομηνία.

Αν χάνετε να πείτε την ώρα κοιτάζοντας τα λεπτά, τις ώρες και τους δεύτερους δείκτες, αυτό είναι το πρόσωπο Samsung Galaxy Watch που έχει σχεδιαστεί για εσάς. Αριστοκρατικό και καθαρό, αλλά με δυνατότητα εμφάνισης περισσότερων, ειδικά αν επιλέξετε τη λειτουργία περιβάλλοντος.

4. Top Gun

Τιμή: Δωρεάν

Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό ρολόι για το έξυπνο ρολόι Samsung Galaxy, το Top Gun είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό και εύχρηστη διεπαφή με πολλές δυνατότητες. Η φουτουριστική εμφάνιση προσφέρει διαφορετικά χρωματικά θέματα, ώστε να μπορείτε να την ταιριάξετε με το προσωπικό σας στυλ.

Το Samsung Galaxy Watch δεν ενεργοποιείται; 4 τρόποι για να διορθώσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η πρόσοψη Top Gun Galaxy Watch διαθέτει τρεις υποδοχές επιπλοκών που είναι προσαρμόσιμες. Επιλέξτε τι θα εμφανίζεται, καθώς και πότε θα εμφανίζεται. Αυτό το πρόσωπο ρολογιού θα παραμείνει σκοτεινό όταν το χρειάζεστε για να φαίνεστε επαγγελματίας.

5. Πρόσοψη ρολογιού E-Look

Τιμή: Δωρεάν

Εάν θέλετε ένα κινούμενο ρολόι για το έξυπνο ρολόι Galaxy σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να εμφανίζετε όλα τα δημοφιλή widget και τις επιπλοκές, το E-Look μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Αυτό το ψηφιακό πρόσωπο καταφέρνει με κάποιο τρόπο να χωρέσει οκτώ πεδία δεδομένων χωρίς να φαίνεται πολύ σωριασμένο και χωρίς τάξη. Στην πραγματικότητα φαίνεται πολύ μοντέρνο και κομψό, παρόλο που εμφανίζει τόνους πληροφοριών.

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy Watch(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το ρολόι για να εμφανίζει τη θερμοκρασία, τον αριθμό βημάτων, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και πολλά άλλα. Αλλά αν δεν έχετε έξυπνο ρολόι Galaxy, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πρόσοψη ρολογιού ως γραφικό στοιχείο ρολογιού στο smartphone σας, όπως το Samsung Galaxy S23 Ultra.

6. να κάνω

Τιμή: Δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής

Το Facer είναι μια εφαρμογή για όλους όσους θέλουν απόλυτη ελευθερία όσον αφορά την εξατομίκευση του προσώπου Galaxy Watch. Στην πραγματικότητα, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας πρόσωπα από την αρχή. Θα πρέπει να καταλήξετε σε ένα πλήρες σχέδιο και απλά να προσθέσετε τα γραφικά στοιχεία και τις επιπλοκές της επιλογής σας.

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να σχεδιάσετε τη δική σας πρόσοψη ρολογιού, η Facer θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μία από τις προφορτωμένες όψεις ρολογιού. Θα μπορείτε επίσης να ψωνίζετε περισσότερα εάν βαρεθείτε τις επιλογές εντός εφαρμογής. Μπορείτε να επεκτείνετε τις επιλογές σας σε πάνω από χίλιες.

Google Bringing New Features For Android & Wear OS Devices(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα καλύτερα Samsung Galaxy Watch Faces για το Tizen

Εδώ είναι οι κορυφαίες όψεις ρολογιού για το ρολόι Samsung Galaxy που τρέχει στο Tizen OS.

1. Γάτος

Τιμή: Δωρεάν

Το Tomcat είναι ένα κομψό ρολόι που θα υπάρχει πάντα. Ο διαχρονικός σχεδιασμός του εξασφαλίζει κομψότητα που μπορεί να ταιριάζει σε κάθε περίσταση, από επαγγελματικές συναντήσεις έως αθλητικές εκδηλώσεις. Η παραδοσιακή αναλογική εμφάνιση αυτού του ρολογιού είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους χρειάζονται μια vintage ατμόσφαιρα. Αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε τους συνδυασμούς χρωμάτων για να το κάνετε πιο προσωπικό.

Τα ρολόγια Samsung Galaxy ενδέχεται να υποστηρίζουν σύντομα κλήσεις WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Υπάρχουν τρεις υποδοχές επιπλοκών και μπορείτε να τις ρυθμίσετε να εμφανίζουν οτιδήποτε, από τον καιρό, την πυξίδα, την ημερομηνία, την κατάσταση της μπαταρίας και τον αριθμό βημάτων. Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα ωραιότερα και καθαρότερα ψηφιακά ρολόγια που υπάρχουν εκεί έξω.

2. Ψηφιακό νέον

Τιμή: Δωρεάν

Αν ψάχνετε για ένα απλό και ευανάγνωστο ρολόι για το Samsung Galaxy Watch Active 2, σκεφτείτε το Digital Neon. Αυτή η πρόσοψη ρολογιού είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη, αλλά έχει μια αρκετά απλή εμφάνιση που είναι εξαιρετικά βασική. Αλλά αυτό είναι καλό, αν χρειάζεστε το ρολόι σας καθαρό και απαλλαγμένο από όλα αυτά τα περιττά γραφικά στοιχεία.

Το ψηφιακό ρολόι γεμίζει την οθόνη με μεγάλους αριθμούς σε χρώμα νέον, αλλά τρία μικρά εικονίδια από κάτω είναι επιπλοκές που μπορούν να εμφανίσουν έναν από τους 28 διαφορετικούς τύπους πληροφοριών. Μπορείτε να το προσαρμόσετε για να δείχνει την προπόνησή σας, τον αριθμό των βημάτων, τη μουσική, τον καιρό, την ημερομηνία και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το νέον χρώμα της αρεσκείας σας.

3. Απλή αναλογική

Τιμή: Δωρεάν

Το Simple Analog είναι ένα πολύ παραδοσιακό ρολόι που εξακολουθούν να απολαμβάνουν οι χρήστες. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι φορτωμένο με επιλογές προσαρμογής, όπως το χρώμα φόντου ή το μέγεθος των αριθμών. Το εικονίδιο καρδιακών παλμών έχει 23 διαφορετικές επιλογές προσαρμογής.

Αν και προσαρμόσιμο, αυτό το ρολόι είναι πολύ μινιμαλιστικό και κομψό. Δυστυχώς, οι επιλογές προσαρμογής δεν είναι διαθέσιμες για το Galaxy Watch Active 1. Ωστόσο, η σχεδίαση της οθόνης είναι όμορφη και αξίζει να τη δοκιμάσετε.

4. Ζωντανή ταπετσαρία

Τιμή: δωρεάν

Το Live Wallpaper είναι ίσως το πιο όμορφο πρόσωπο Samsung Galaxy Watch για παλαιότερα μοντέλα. Είναι μια τέλεια επιλογή για όλους όσους θέλουν να απομακρυνθούν από το στατικό φόντο. Υπάρχουν διάφορα εφέ από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και μοιάζουν με προφύλαξη οθόνης υπολογιστή.

Αυτά τα ρολόγια δεν προσαρμόζονται ευρέως, αλλά είναι κομψά και απλά όμορφα. Η κίνηση του φόντου είναι μαγευτική και τα χρώματα και τα αφηρημένα σχέδια αιχμαλωτίζουν την προσοχή σας. Όταν βαρεθείτε την τρέχουσα ταπετσαρία, απλώς πατήστε στην οθόνη του ρολογιού σας για να την αλλάξετε.

5. Φρέσκο

Τιμή: Δωρεάν

Το Fresh είναι το καλύτερο πρόσωπο Tizen Samsung Galaxy Watch για άτομα που επικεντρώνονται στη φυσική κατάσταση. Φαίνεται ωραίο και δεν θα κατακλύζει την οθόνη του ρολογιού σας με περιττά στατιστικά και γραφικά. Αυτό συμβαίνει επειδή το Fresh αντικαθιστά τους ακρογωνιαίους αριθμούς (12, 3, 6 και 9) με βασικές μετρήσεις φυσικής κατάστασης, όπως βήματα, θερμίδες που καίγονται, ημερομηνία και ανάβαση.

Τα μεικτά τεταρτημόρια στα οποία χωρίζεται η οθόνη δίνουν την εντύπωση ενός τρισδιάστατου χώρου. Οι πολύχρωμοι δείκτες του ρολογιού διευκολύνουν την παρακολούθηση της ώρας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να προσαρμόσετε το φόντο ή τον συνδυασμό χρωμάτων, επομένως αυτό το πρόσωπο δεν θα ταιριάζει με κάθε βραχιολάκι Samsung Galaxy.

6. Pixel Heart

Τιμή: Δωρεάν

Αυτή η εφαρμογή προσώπου smartwatch Samsung Galaxy εστιάζει στην παρακολούθηση του καρδιακού σας παλμού. Δεν υπάρχουν άλλες προσαρμόσιμες επιπλοκές. Αυτό το ρολόι θέλει πραγματικά να σας πει την ώρα και να προσέχετε τους παλμούς της καρδιάς σας. Μια εξαιρετική επιλογή για όλους όσους ενδιαφέρονται για την καρδιο απόδοσή τους.

Ωστόσο, η μεγάλη κόκκινη καρδιά με pixel που εμφανίζεται πάντα στην οθόνη του Galaxy Watch είναι μια αρκετά όμορφη σχεδιαστική επιλογή. Είναι απλοϊκό αλλά με νόημα, και μπορεί εύκολα να είναι τίποτα άλλο από μια δήλωση στυλ.

Προσαρμόστε το Samsung Galaxy Watch σας

Είναι πάντα συναρπαστικό να εξερευνάς νέες προσόψεις ρολογιών και να προσθέτεις ένα μοναδικό στοιχείο στο smartwatch σου. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο να βρείτε μια πρόσοψη ρολογιού που να αιχμαλωτίζει ένα μοναδικό κομμάτι σας, είτε αυτό είναι χόμπι, κατοικίδιο ή πάθος. Με τα δώδεκα καλύτερα ρολόγια για το Samsung Galaxy Watch σας όλα σε ένα μέρος, μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και να βρείτε το ιδανικό για εσάς! Ποιός ξέρει? Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε με περισσότερα από ένα αγαπημένα. Σε τελική ανάλυση, είναι πάντα υπέροχο να ανανεώνετε το ρολόι σας και να διατηρείτε τα πράγματα φρέσκα με την περιστρεφόμενη επιλογή. Ποιο είναι λοιπόν το αγαπημένο σας ρολόι; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *