12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Spotify που πρέπει να δοκιμάσετε το 2023

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Spotify που πρέπει να δοκιμάσετε το 2023

Υπάρχουν εκατοντάδες υπηρεσίες ροής μουσικής διαθέσιμες στον Ιστό. Ωστόσο, από όλα αυτά, το Spotify ξεχωρίζει από το πλήθος. Το Spotify έχει κορυφαία ποιότητα ήχου και μια τεράστια βάση δεδομένων μουσικής σε σύγκριση με κάθε άλλη υπηρεσία ροής μουσικής.

Ωστόσο, το Spotify είναι μια premium υπηρεσία και είναι ακριβή σε σύγκριση με όλες τις άλλες από την ίδια ενότητα. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι λάτρεις της μουσικής αναζητούν εναλλακτικές λύσεις Spotify. Έτσι, αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που αναζητούν μια δωρεάν ή προσιτή εναλλακτική λύση για το Spotify, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερα VPN για το Spotify – Ξεμπλοκάρετε και αποκτήστε πρόσβαση στο Spotify

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Spotify που πρέπει να δοκιμάσετε

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Spotify για ροή μουσικής. Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν, αλλά έχουν μια τεράστια συλλογή ήχου. Ας δούμε, λοιπόν, μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Spotify.

1. Apple Music

Apple Music

Λοιπόν, το Apple Music προορίζεται για συσκευές iOS, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο Android. Η Apple Music είναι μια premium υπηρεσία ροής μουσικής με περισσότερα από 60 εκατομμύρια κομμάτια.

Παρά το γεγονός ότι έχει πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή, εξακολουθεί να υστερεί σε σχέση με το Spotify. Εκτός από την ακρόαση μουσικής, το Apple Music σάς επιτρέπει να ανεβάσετε τη μουσική σας στην πλατφόρμα.

2. SoundCloud

SoundCloud

Το SoundCloud είναι ένα υπηρεσία ροής μουσικής τόσο για δημιουργούς όσο και για ακροατές. Οι ακροατές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να ακούσουν. Το SoundCloud είναι δωρεάν, αλλά έχει και premium σχέδια. Τα premium σχέδια έγιναν για να κερδίσουν χρήματα οι δημιουργοί.

Με το SoundCloud Pro Unlimited, πληρώνεστε για τα παιχνίδια σας. Έτσι, το SoundCloud είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για λάτρεις της μουσικής και δημιουργούς.

3. Deezer

Deezer

Πολλοί από εσάς πρέπει να βλέπετε αυτό το όνομα για πρώτη φορά, αλλά αυτή η εφαρμογή προσέλκυσε πολλούς χρήστες σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορείτε να δείτε τον αριθμό των λήψεων να αυξάνεται καθημερινά.

Η εξαιρετική διεπαφή αυτής της εφαρμογής βοηθά τους χρήστες να ανακαλύψουν και να παίξουν μουσική από διαφορετικές κατηγορίες. Μπορείτε εύκολα να κάνετε streaming την αγαπημένη σας μουσική στο Deezer χωρίς να πληρώσετε τίποτα.

4. Κατάστημα μουσικής iTunes

Κατάστημα μουσικής iTunes

Όλοι οι χρήστες iPhone πρέπει να το γνωρίζουν αυτό. Αυτή είναι η Μουσική Google Play του iPhone που παρέχει πολλές δυνατότητες για τη ροή μουσικής στη συσκευή σας. Επίσης, δίνει πολλές επιλογές για την κατηγοριοποίηση της μουσικής. Επομένως, πρέπει να το δοκιμάσετε.

5. YouTube Music

YouTube Music

Λοιπόν, το YouTube Music είναι μια νέα υπηρεσία ροής μουσικής στη λίστα. Το YouTube Music αντικαθιστά πλέον τη Μουσική Google Play. Το YouTube Music είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να ακούσετε περιεχόμενο άλλων ή να ανεβάσετε το δικό σας.

Προσφέρει επίσης χρήσιμες λειτουργίες όπως αναπαραγωγή μουσικής στο παρασκήνιο, εύρεση διασκευών και ρεμίξ οποιουδήποτε συγκεκριμένου τραγουδιού κ.λπ. Επίσης, εμφανίζει εξατομικευμένες προτάσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

6. Pandora Radio

Pandora Radio

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη υπηρεσία για έναν προσαρμοσμένο ραδιοφωνικό σταθμό από ένα jukebox. Οι χρήστες δημιουργούν «σταθμούς» με βάση τις στυλιστικές ομοιότητες μεταξύ τραγουδιών και καλλιτεχνών και στη συνέχεια τον αλγόριθμο της Πανδώρας. Επομένως, πρέπει να δοκιμάσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας και σίγουρα θα σας αρέσει.

7. Παλίρροιας

Παλίρροιας

Το Tidal είναι μια υπηρεσία ροής μουσικής που δεν είναι τόσο μεγάλη όσο το Spotify, αλλά μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις μουσικές σας ανάγκες. Με την έκδοση premium, μπορείτε να εξερευνήσετε πάνω από 70+ εκατομμύρια κομμάτια ήχου.

Επίσης, λαμβάνετε ορισμένες βασικές λειτουργίες μουσικής, όπως απεριόριστες παραλείψεις, εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης και ραδιόφωνο. Η διεπαφή χρήστη του Tidal είναι αρκετά προσεγμένη και διαθέσιμη για Android, iOS και Web.

8. Amazon Music

Amazon Music

Η μουσική του Amazon, παλαιότερα γνωστή ως Amazon MP3, είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Spotify στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε.

Το καλύτερο πράγμα για το Amazon Music είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν, να κατεβάζουν και να έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες ψηφιακή μουσική στο cloud. Μάντεψε? Η Amazon Music έχει περίπου 30 εκατομμύρια τραγούδια στη βιβλιοθήκη της.

9. Gaana

Gaana

Εάν ζείτε στην Ινδία, τότε το Gaana.com μπορεί να είναι η χαρά για εσάς. Η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι είναι ο νούμερο ένα ινδικός μουσικός σταθμός. Το καλύτερο πράγμα για το Gaana είναι ότι είναι διαθέσιμο στα καταστήματα εφαρμογών Android και iOS και προσφέρει μουσική Bollywood και διεθνή.

Επίσης, στο Gaana, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τραγούδια από περισσότερες από 21 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Χίντι, Αγγλικών, Παντζάμπι κ.λπ.

10. Saavn

Saavn

Το Saavn είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Spotify στη λίστα που είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS. Το υπέροχο με το Saavn είναι η διεπαφή του, η οποία φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η Saavn αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 40 εκατομμύρια τραγούδια και 15 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες. Στο Saavn, μπορείτε να ακούσετε τόσο Bollywood όσο και διεθνή τραγούδια. Εάν χρησιμοποιείτε τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες Reliance JIO, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Saavn Premium δωρεάν.

11. Mixcloud

Mixcloud

Το Mixcloud είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να εξερευνήσετε εκατομμύρια ραδιοφωνικές εκπομπές, λίστες αναπαραγωγής, μίξεις DJ και πολλά άλλα. Ενώ μια δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη για το Mixcloud, εμφανίζει πολλές διαφημίσεις που μπορεί να καταστρέψουν την εμπειρία ακρόασης μουσικής.

Το Mixcloud μοιάζει περισσότερο με μια πλατφόρμα για δημιουργούς μουσικής όπου οι δημιουργοί μπορούν να μοιράζονται τη μουσική τους, άλλοι μπορούν να ακολουθούν τα κανάλια κ.λπ. Επίσης, υπάρχουν λειτουργίες για να παρακολουθείτε το ιστορικό ακρόασης και ροής.

12. SoundHound

SoundHound

Το SoundHound είναι λίγο διαφορετικό από το Spotify, αλλά είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο τηλέφωνό σας. Αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή ανακάλυψης μουσικής που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε μουσική που παίζει γύρω σας.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να την ανοίξετε, να πατήσετε το μεγάλο πορτοκαλί κουμπί και η εφαρμογή θα ακούσει και θα σας πει ποιο τραγούδι παίζει γύρω σας.

Επίσης, υπάρχει μια επιλογή να τραγουδήσετε μαζί με στίχους σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να παίξετε τα τραγούδια που ανακαλύψατε χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής YouTube.

Μπορείτε να μεταδώσετε ατελείωτες ώρες μουσικού περιεχομένου με αυτές τις εφαρμογές ροής μουσικής. Εάν γνωρίζετε άλλες υπηρεσίες ροής μουσικής όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

καλύτερες εφαρμογές μουσικής

Εναλλακτικές Μουσικής Google Play

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο SoundCloud

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *