12 Καλύτερες Εναλλακτικές Μουσικής Google Play για Android το 2023

12 Καλύτερες Εναλλακτικές Μουσικής Google Play για Android το 2023

Εάν διαβάζετε ειδήσεις τεχνολογίας για λίγο, ίσως γνωρίζετε για τη Μουσική Google Play. Η Google επιβεβαίωσε ότι θα κλείσει τη Μουσική Google Play φέτος με το YouTube Music ως διάδοχό της. Η κίνηση δεν ήταν έκπληξη γιατί είναι πλέον ο πιο δημοφιλής ιστότοπος βίντεο και μουσικής κατ’ απαίτηση παγκοσμίως.

Εκτός αυτού, το YouTube Music διαθέτει επίσης πολλές λειτουργίες της Μουσικής Google Play, όπως η μεταφόρτωση της μουσικής σας. Με την προϋπόθεση ότι η Μουσική YouTube λειτουργεί ως μια εξαιρετική εναλλακτική της Μουσικής Google Play, πολλοί χρήστες έμειναν δυσαρεστημένοι.

Εάν δεν είστε επίσης ικανοποιημένοι με την τελευταία κίνηση από την Google, επιτρέψτε μου να σας πω ότι έχετε πολλές επιλογές να εξετάσετε. Πλήθος Εναλλακτικές επιλογές της Μουσικής Google Play μπορεί να ικανοποιήσει τις μουσικές σας ανάγκες.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μεταφέρετε τη Βιβλιοθήκη Μουσικής Google Play στο YouTube Music

Λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις μουσικής Google Play για Android

Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές της Μουσικής Google Play για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας που σχετίζονται με τη μουσική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για αναπαραγωγή τοπικών αρχείων μουσικής ή να επιλέξετε να κάνετε ροή μουσικής στο διαδίκτυο. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Qobuz

Qobuz

Το Qobuz είναι νέο εφαρμογή ροής μουσικής, αλλά εξακολουθεί να ανταγωνίζεται τις άλλες δημοφιλείς επιλογές στο τμήμα ροής μουσικής. Επί του παρόντος, το Qobuz έχει πάνω από 60+ εκατομμύρια κομμάτια και μπορείτε να τα μεταδώσετε όλα δωρεάν σε ροή υψηλής ποιότητας.

Μπορείτε να κάνετε ροή μουσικής δωρεάν, αλλά αν θέλετε να τα κατεβάσετε για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης, πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση του Qobuz. Η premium έκδοση έχει επίσης χαρακτηριστικά όπως χωρίς διαφημίσεις, περισσότερα κομμάτια κ.λπ.

2. Deezer

Deezer

Το Deezer είναι μια δημοφιλής εφαρμογή ροής μουσικής που σας επιτρέπει να κάνετε streaming πάνω από 90 εκατομμύρια κομμάτια δωρεάν. Είναι μια πλήρης εφαρμογή ροής μουσικής με δωρεάν και επαγγελματικά σχέδια.

Η premium έκδοση είναι λίγο ακριβή, αλλά σας επιτρέπει να μεταδώσετε ήχο ποιότητας FLAC 16-bit. Τόσο το Deezer όσο και το Spotify έχουν παρόμοια διεπαφές και χαρακτηριστικά, αλλά το Deezer είναι λίγο πιο ακριβό από το Spotify.

3. YouTube Music

YouTube MusicΛοιπόν, η Μουσική YouTube εισήχθη επίσημα ως εναλλακτική της Μουσικής Google Play. Αν και το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής του YouTube Music είναι λιγότερο λειτουργικό, αναπαράγει τα τοπικά αρχεία μουσικής σας. Επίσης, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βρίσκετε εύκολα τα τραγούδια και τα βίντεο που αναζητάτε.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το YouTube Music σάς εμφανίζει επίσης λίστες αναπαραγωγής και προτάσεις με βάση το περιβάλλον, το γούστο και τις τάσεις στην περιοχή σας.

4. Spotify

Spotify

Είναι η καλύτερη εφαρμογή ροής μουσικής διαθέσιμη για smartphone iOS και Android. Στο Spotify, μπορείτε να ακούσετε εκατομμύρια τραγούδια και podcast δωρεάν.

Εκτός από τα τραγούδια, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε και να ακούσετε τα αγαπημένα σας podcast σε θέματα Μουσικής, Εκπαίδευσης, Παιχνιδιών, Τρόπου Ζωής και Υγείας. Με τον λογαριασμό premium, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

5. Amazon Music

Amazon Music

Με τόσες πολλές υπηρεσίες ροής μουσικής, το Amazon Music μπορεί να μην είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο Google Play Store. Ωστόσο, διαθέτει μια συλλογή με πάνω από 60 εκατομμύρια τραγούδια. Με τόσα πολλά τραγούδια, το Amazon Music είναι εύκολα μια από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής μουσικής για να εγγραφείτε.

Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο Amazon Music εάν έχετε ήδη Prime Membership. Θα έχετε μια εμπειρία ακρόασης χωρίς διαφημίσεις, ακρόαση εκτός σύνδεσης, απεριόριστες παραλείψεις και πολλά άλλα με τη συνδρομή Prime.

6. Apple Music

Apple Music

Υπάρχει πάντα ένας ανταγωνισμός μεταξύ Apple και Android. Ωστόσο, η Apple έχει μια εφαρμογή μουσικής που δημοσιεύεται στο Google Play Store, γνωστή ως Apple Music. Η Apple Music για Android είναι γνωστή για την τεράστια βιβλιοθήκη της με περισσότερα από 60 εκατομμύρια τραγούδια.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ακούτε περιεχόμενο κατ’ απαίτηση και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τη μουσική σας στο Apple Music.

7. SoundCloud

SoundCloud

Πριν από το Spotify, το SoundCloud ήταν η καλύτερη εφαρμογή Android για ροή μουσικής. Ωστόσο, η εφαρμογή έχασε τη γοητεία της εν μέσω ανταγωνισμού. Όσον αφορά το μουσικό περιεχόμενο, το SoundCloud έχει μια τεράστια συλλογή να προσφέρει.

Στο SoundCloud θα βρείτε τοπικό και διεθνές περιεχόμενο. Έχει τόσο premium όσο και δωρεάν προγράμματα. Ο δωρεάν λογαριασμός έχει ορισμένους περιορισμούς, αλλά θα ικανοποιούσε τις καθημερινές σας μουσικές ανάγκες.

8. Πανδώρα

Πανδώρα

Είναι μια εφαρμογή premium στη λίστα όπου πρέπει να εγγραφείτε σε ένα μηνιαίο πακέτο για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κομμάτια.

Το Pandora είναι γνωστό για το ελκυστικό περιβάλλον χρήστη του, το οποίο σας επιτρέπει να μεταδίδετε μουσική υψηλής ποιότητας. Το μόνο μειονέκτημα του Pandora είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο σε κάθε περιοχή.

9. TIDAL Μουσική

TIDAL Μουσική

Το TIDAL Music είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταλόγους ροής μουσικής που διατίθενται για Android. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για χρήση, χωρίς διαφημίσεις.

Όσον αφορά τις δυνατότητες του TIDAL Music, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάζετε μουσική για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης, να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής, να ακούτε υπάρχουσες λίστες αναπαραγωγής και να κάνετε ροή μουσικής σε υψηλή ποιότητα. Ωστόσο, στο μειονέκτημα, δεν υπάρχει επιλογή να ανεβάσετε τη μουσική σας.

10. Μουσική JioSaavn

Μουσική JioSaavn

Εάν ζείτε στην Ινδία και χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τηλεπικοινωνιών Reliance JIO, η αναζήτησή σας για την εφαρμογή ροής μουσικής θα πρέπει να τελειώσει εδώ. Το JioSaavn Music είναι ο καλύτερος τρόπος για να ακούσετε όλη τη μουσική, το ραδιόφωνο και τα podcast σας δωρεάν.

Η εφαρμογή προσφέρει απεριόριστη μουσική, παραλείψεις κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να ορίσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ως JioTunes. Ωστόσο, πρέπει να είστε ενεργός συνδρομητής του Jio για να έχετε δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία.

11. iHeart

iHeart

Το iHeart είναι μια εφαρμογή all-in-one που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε μουσική, ραδιόφωνο και podcast που θα λατρέψετε. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή για λήψη, η οποία σας επιτρέπει να μεταδίδετε σε ροή χιλιάδες ζωντανούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, podcast και λίστες αναπαραγωγής, όλα από μία εφαρμογή.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης λίστες αναπαραγωγής οργανωμένες ανά διάθεση, δραστηριότητα, δεκαετία και είδος για να είναι εύκολο να βρείτε τη μουσική που θα αγαπήσετε. Συνολικά, το iHeart είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αντικατάστασης της Μουσικής Google Play που πρέπει να εξετάσετε.

12. SiriusXM

SiriusXM

Το SiriusXM είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή μουσικής Android στη λίστα που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική χωρίς διαφημίσεις, ραδιόφωνο ομιλίας και σπορ, πρωτότυπες εκπομπές συζήτησης και πολλά άλλα.

Αυτή η 100% μουσική εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις σάς επιτρέπει να ακούτε μουσική σε αποκλειστικά κανάλια καλλιτεχνών. Θα βρείτε επίσης μουσική από κλασικό hip-hop μπάρμπεκιου μέχρι Tropix. Εκτός από τη ροή μουσικής, το SiriusXM σάς επιτρέπει να κάνετε ροή ραδιοφώνου, podcast και πολλά άλλα.

Λοιπόν, αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εναλλακτικές της Μουσικής Google Play που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:13 καλύτερες εφαρμογές μουσικής για Android το 2023

12 καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής για Android το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη μουσικής το 2023

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *