Πώς να βρείτε τον ταχύτερο διακομιστή DNS για το Android σας

Πώς να βρείτε τον ταχύτερο διακομιστή DNS για το Android σας

Λοιπόν, αν γνωρίζετε αρκετά για τη λειτουργία του Διαδικτύου, ίσως γνωρίζετε καλά το DNS. Το DNS, ή το Σύστημα Ονομάτων Τομέα, είναι μια βάση δεδομένων ονομάτων τομέα και διευθύνσεων IP. Ήταν το DNS που ταίριαζε το όνομα τομέα με τη διεύθυνση IP του.

Όταν εισάγετε μια διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ο διακομιστής DNS αναζητά τη διεύθυνση IP που σχετίζεται με το όνομα τομέα. Μόλις γίνει αντιστοίχιση, σχολιάζει στον διακομιστή ιστού του ιστότοπου που επισκέπτεται και, στη συνέχεια, φορτώνεται η ιστοσελίδα.

Συνήθως, χρησιμοποιούμε τους διακομιστές DNS που παρέχονται από τον ISP. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε τα δημόσια. Οι δημόσιοι διακομιστές DNS όπως το Google DNS, το OpenDNS, κ.λπ., προσφέρουν καλύτερη ταχύτητα και βελτιωμένες δυνατότητες ασφάλειας. Επίσης, η κατοχή του ταχύτερου διακομιστή DNS έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη ταχύτητα Διαδικτύου.

Χθες, μοιραστήκαμε ένα άρθρο που συζητούσε πώς να βρείτε τον ταχύτερο διακομιστή DNS για τον υπολογιστή σας. Σήμερα, θα συζητήσουμε το ίδιο πράγμα για το Android. Ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο, μπορείτε εύκολα να βρείτε το ο ταχύτερος διακομιστής DNS για το Android σας smartphone.

Βήματα για να βρείτε τον ταχύτερο διακομιστή DNS για το Android σας

Για να βρούμε τον ταχύτερο διακομιστή DNS για Android, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια εφαρμογή γνωστή ως NetOptimizer. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές βελτιστοποίησης ταχύτητας Διαδικτύου που είναι διαθέσιμες στο Play Store που μπορεί να σας βοηθήσει να συνδέσετε τον ταχύτερο διακομιστή DNS με βάση την τοποθεσία. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε πώς να βρείτε τον ταχύτερο διακομιστή DNS για το Android σας.

1. Λήψη και εγκατάσταση NetOptimizer στο Android σας.

Εγκαταστήστε το NetOptimizer

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή και δείτε μια οθόνη όπως η παρακάτω. Σιγουρέψου ότι αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου και Απορρήτου.

Αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου και Απορρήτου

3. Θα δείτε ένα σύντομο σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής. Μπορείτε να περάσετε από το σεμινάριο ή να πατήσετε στο ‘Παράλειψη εκμάθησης’ επιλογή.

Πατήστε στην επιλογή «Παράλειψη εκμάθησης».

4. Τώρα, θα δείτε την κύρια οθόνη της εφαρμογής.

Net Optimizer

5. Πατήστε το Σάρωση DNS κουμπί και μετά πατήστε το Σάρωση DNS επιλογή.

Πατήστε

6. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα έως ότου η εφαρμογή πραγματοποιήσει σάρωση για τους ταχύτερους διακομιστές DNS.

Λίστα διακομιστών DNS

7. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε μια λίστα με όλους τους διακομιστές DNS. Πρέπει να επιλέξτε αυτό με χαμηλή καθυστέρηση. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν στην τοποθεσία σας.

8. Για να ορίσετε το DNS, πατήστε το Χρησιμοποιησετο κουμπί. Θα σας ζητήσει να χορηγήσετε το αίτημα σύνδεσης (VPN). Χορήγηση άδειας.

Πατήστε το κουμπί «Χρησιμοποιήστε το» και παραχωρήστε την άδεια για να πραγματοποιήσετε μια σύνδεση

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NetOptimizer για να βρείτε τον ταχύτερο διακομιστή DNS για το Android σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο DNS είναι το πιο γρήγορο για Android;

Το πιο γρήγορο DNS για Android για εσάς είναι αυτό με μειωμένη καθυστέρηση. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη μέθοδο που έχουμε μοιραστεί για να επιλέξετε τον ταχύτερο διακομιστή DNS με βάση την τοποθεσία και το δίκτυό σας.

Το ιδιωτικό DNS βελτιώνει την ταχύτητα του Διαδικτύου;

Ενώ το DNS δεν έχει άμεση σύνδεση με την ταχύτητα διαδικτύου σας, μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα εμφάνισης των ιστοσελίδων στον υπολογιστή σας. Το ιδιωτικό DNS κάνει τις ιστοσελίδες σας να φορτώνουν πιο γρήγορα. Δεν θα επηρεάσει την ταχύτητα λήψης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το 1.1.1.1 DNS στο Android;

Το 1.1.1.1 είναι ένα δωρεάν, δημόσιο πρόγραμμα επίλυσης DNS από το Cloudflare. Μπορεί να κάνει τις αναζητήσεις σας πιο γρήγορες και πιο ασφαλείς. Για να ρυθμίσετε το 1.1.1.1 DNS στο Android, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Πώς να ρυθμίσετε το ιδιωτικό DNS στο Android.

Το ιδιωτικό DNS μειώνει το ping;

Το DNS δεν έχει άμεση σύνδεση με την καθυστέρηση ή το Ping. Το DNS επηρεάζει μόνο κατά τη μετάφραση του ονόματος σε διεύθυνση IP. Έτσι, το DNS δεν επηρεάζει άμεσα τον ρυθμό PING.

Μπορεί το ιδιωτικό DNS να αποκλείσει διαφημίσεις;

Ναι, το ιδιωτικό DNS, όπως το Adguard, μπορεί να αποκλείσει διαφημίσεις από ιστοσελίδες. Δεν είναι μόνο ιστοσελίδες αφού ρυθμίσετε το Adguard dns στη συσκευή σας, αλλά το DNS θα φιλτράρει επίσης διαφημίσεις από εφαρμογές και παιχνίδια που εγκαθιστάτε.

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά την εύρεση του ταχύτερου διακομιστή DNS για το smartphone Android σας με βάση την τοποθεσία και το δίκτυο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο DNS σε Google DNS για ταχύτερο Διαδίκτυο

Η Intel κυκλοφόρησε τον ταχύτερο επεξεργαστή της που σπάει το φράγμα ταχύτητας των 6 GHz

Πώς να μεταβείτε στο Google DNS για να επιταχύνετε την περιήγηση στο Web

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *