10 καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη μουσικής το 2023

Λέγεται ότι η μουσική έχει τη δύναμη να θεραπεύσει το μυαλό μας. Δεν έχει σημασία πόσο αγχωτική είναι η κατάσταση. Η μουσική έχει κάτι να δώσει για να χαλαρώσει το μυαλό σας. Θα βρείτε μια ποικιλία μουσικής MP3 στις υπηρεσίες ροής μουσικής.

Υπάρχουν εκατοντάδες υπηρεσίες ροής μουσικής εκεί έξω που σας επιτρέπουν να μεταδίδετε απεριόριστη μουσική. Ωστόσο, οι περισσότερες υπηρεσίες ροής μουσικής απαιτούν συνδρομές επί πληρωμή. Από την άλλη πλευρά, οι δημοφιλείς εφαρμογές ροής μουσικής επιτρέπουν στους χρήστες να μεταδίδουν δωρεάν μουσική αλλά δεν επιτρέπουν τη λήψη.

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε να κατεβάσετε μουσική. Ίσως θέλετε να επαναλάβετε τη μουσική πολλές φορές ή θέλετε να ακούσετε μουσική χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε να κατεβάσετε μουσική στο Android σας με τις εφαρμογές λήψης μουσικής.

Διαβάστε επίσης:12 καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής για Android το 2023

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη μουσικής

Αυτό το άρθρο θα αναφέρει τις καλύτερες εφαρμογές Android που σας επιτρέπουν να κατεβάζετε μουσική. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής για Android.

1. Spotify

Το Spotify είναι η πιο διάσημη εφαρμογή ροής μουσικής διαθέσιμη για Android, iOS και τον Ιστό. Με μια premium συνδρομή στο Spotify, μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε τραγούδι, άλμπουμ ή λίστα αναπαραγωγής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

Το Spotify προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου και καλύτερες δυνατότητες από άλλες εφαρμογές ροής μουσικής. Ωστόσο, θα χάσετε την πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα εκτός σύνδεσης εάν ακυρώσετε τη συνδρομή Premium στο Spotify.

2. Apple Music

Το Apple Music μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για χρήστες Android, αλλά εξακολουθεί να έχει μια τεράστια συλλογή τραγουδιών και λειτουργίες ακρόασης εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, σε σύγκριση με το Spotify, τα σχέδια της Apple Music ήταν αρκετά ακριβά και δεν είχε επίσης δωρεάν επιλογές.

Με μια συνδρομή Apple Music, μπορείτε να κατεβάσετε την αγαπημένη σας μουσική για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Η Apple Music προσφέρει επίσης πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με τον ήχο για τη βελτίωση της εμπειρίας ροής μουσικής.

3. Ανγκάμι

Η Anghami είναι μια υπηρεσία ροής μουσικής που σας προσφέρει πρόσβαση σε απεριόριστη μουσική. Σας στέλνει επίσης συστάσεις με βάση το στυλ ακρόασης σας.

Η premium έκδοση του Anghami σάς επιτρέπει να κατεβάζετε απεριόριστη μουσική για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Επίσης, η πληρωμένη έκδοση καταργεί τις διαφημίσεις και προσφέρει απεριόριστες παραλείψεις, επαναφορά και πολλά άλλα. Συνολικά, το Anghami είναι μια εξαιρετική εφαρμογή λήψης μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. Σκηνή mp3

Το Palco MP3, ο μεγαλύτερος ιστότοπος της Βραζιλίας για ανεξάρτητους καλλιτέχνες, προσφέρει τώρα περισσότερα από 1 εκατομμύριο τραγούδια για ακρόαση και λήψη στο Android σας.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ακούσετε ραδιόφωνα από πολλά διαφορετικά μουσικά στυλ, να ανακαλύψετε περισσότερους από 100.000 νέους καλλιτέχνες και να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής με τα αγαπημένα σας τραγούδια.

5. Amazon Music

Το Amazon Music δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Spotify, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για αναπαραγωγή μουσικής εκτός σύνδεσης. Εάν είστε ήδη συνδρομητής Amazon Prime, έχετε ήδη πρόσβαση στο Amazon Music αλλά δεν το γνωρίζετε.

Το Amazon Music ή Prime Music είναι μέρος της συνδρομής Amazon Prime και είναι πολύ χρήσιμο. Παρέχει ροή μουσικής υψηλής ποιότητας και επιλογή λήψης τραγουδιών στο Android σας για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

6. Napster Music

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ροής μουσικής που σας επιτρέπει να μεταδίδετε μουσική κατ’ απαίτηση και να κατεβάζετε μουσική για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Napster Music.

Το Napster Music είναι μια premium εφαρμογή που προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Με τον δοκιμαστικό λογαριασμό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πάνω από 60 εκατομμύρια τραγούδια. Με την προϋπόθεση ότι είναι μια premium εφαρμογή, είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις και σας επιτρέπει να κατεβάζετε απεριόριστη μουσική.

7. Πανδώρα

Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή μουσικής και podcast που σας παρέχει εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης μουσικής. Το καλό με το Pandora είναι ότι προσαρμόζεται στις μουσικές σας εργασίες και σας δείχνει σχετικές μουσικές προτάσεις.

Τρόπος εγκατάστασης &Ενεργοποιήστε το Amazon Music στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με το Pandora, μπορείτε να δημιουργήσετε σταθμούς από τα αγαπημένα σας τραγούδια, καλλιτέχνες ή είδη και να ανακαλύψετε παρόμοια μουσική που ταιριάζει στα γούστα σας. Η premium έκδοση του Pandora διαθέτει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να κατεβάζετε τραγούδια για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

Αν και το Pandora μπορεί να μην είναι μια τέλεια εφαρμογή μουσικής, εξακολουθεί να διαθέτει μουσική υψηλής ποιότητας που μπορείτε να κατεβάσετε και να ακούσετε εκτός σύνδεσης.

8. Audiomack

Το Audiomack παρέχει πρόσβαση σε ροή και δωρεάν λήψη στα νεότερα και πιο δημοφιλή κομμάτια στα χέρια σας. Επιπλέον, η δυνατότητα δωρεάν λήψης μουσικής σάς επιτρέπει να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και μίξεις εκτός σύνδεσης.

Με το Audiomack, μπορείτε ακόμη να βρείτε και να μεταδώσετε νέα ή μοντέρνα μουσική. Δεδομένου ότι σας επιτρέπει να κάνετε λήψη μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης, αποθηκεύει επίσης τα δεδομένα του κινητού σας τηλεφώνου.

9. Advanced Download Manager

Αυτός είναι ένας διαχειριστής λήψεων και δεν έχει συνδέσμους με μουσική. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή μπορεί να κατεβάσει μουσική για εσάς. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να πάρετε ένα mp3 από έναν ιστότοπο χωρίς σύνδεσμο λήψης. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ADM για να το κατεβάσετε εύκολα.

Εκτός από αρχεία μουσικής, το ADM μπορεί να κατεβάσει σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων με δυνατότητα λήψης από μια ιστοσελίδα. Σας επιτρέπει επίσης να διακόψετε/συνεχίσετε τις τρέχουσες λήψεις.

10. GetThemAll

Το GetThemAll είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης λήψεων για Android στη λίστα. Η εφαρμογή προσθέτει ένα κουμπί λήψης πίσω από κάθε σύνδεσμο με δυνατότητα λήψης στο διαδίκτυο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο, mp3, αρχεία εικόνας, αρχεία PDF και πολλά άλλα από οποιονδήποτε ιστότοπο με το GetThemAll. Υποστηρίζει επίσης τη λήψη πολλών αρχείων ταυτόχρονα.

Αυτά είναι λοιπόν τα καλύτερα προγράμματα λήψης μουσικής για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:13 καλύτερες εφαρμογές μουσικής για Android το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android το 2023

Πώς να ακούσετε Apple Music στη Samsung Smart TV

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5043

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d