Πώς να εγγραφείτε στο Google Bard AI

Πώς να εγγραφείτε στο Google Bard AI και να το χρησιμοποιήσετε

Όταν ο κόσμος ένιωσε ότι το ChatGPT ήταν ο μοναδικός κυρίαρχος του κόσμου της τεχνητής νοημοσύνης, η Google άνοιξε το Bard AI για έγκαιρη πρόσβαση. Ναι, περιμέναμε η Google να βρει μια απάντηση στο ChatGPT. περιμέναμε ότι αυτό θα ήταν πιο αργό.

Τώρα που η Google άνοιξε επίσημα το Bard AI για έγκαιρη πρόσβαση, θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Όμως, προτού προετοιμαστούμε να δοκιμάσουμε το Bard AI, ας δούμε τι είναι και πώς διαφέρει από τον ανταγωνιστή του ChatGPT.

Τι είναι το Google Bard ή το Bard AI;

Το Google Bard είναι ένα AI Chatbot, πολύ παρόμοιο με το ChatGPT. Η μόνη διαφορά είναι ότι το Google Bard χρησιμοποιεί το μοντέλο γλώσσας της Google για εφαρμογές διαλόγου (Λάμδα)ενώ το ChatGPT βασίζεται σε GPT-3 ή το πρόσφατα κυκλοφόρησε GPT-4 (ChatGPT Plus).

Το Google Bard εκπαιδεύτηκε σε σύνολα δεδομένων με βάση το περιεχόμενο του Διαδικτύου. ως εκ τούτου έχει λίγο μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε σχέση με το ChatGPT, το οποίο βασίζεται σε σύνολα δεδομένων μέχρι το 2021.

Το Google Bard μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση στον ιστό σε πραγματικό χρόνο, να αντλήσει πληροφορίες από ιστότοπους και να βρει κατάλληλες απαντήσεις. τα πράγματα που το ChatGPT δεν μπορεί να κάνει επειδή οι πηγές του έληξαν το 2021.

Google Bard Vs. ChatGPT & Bing Chat: Όλες οι διαφορές εξηγούνται(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

ChatGPT εναντίον Google Bard: Τι είναι καλύτερο;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Και είναι ακόμα νωρίς για σύγκριση γιατί το GPT-4 δεν είναι ακόμα δωρεάν, ενώ το Google Bard είναι ακόμα πολύ νέο.

Σύμφωνα με τις πηγές που χρησιμοποίησαν το Google Bard, το εργαλείο AI έχει δημιουργηθεί για διάλογο, ενώ το ChatGPT έχει δημιουργηθεί για συναρτήσεις κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι το Google Bard μπορεί να κατανοήσει αποτελεσματικά την πρόθεση των ερωτήσεων που θέτουν οι χρήστες και μπορεί να βρει μια απάντηση.

Οι απαντήσεις του Bard αναμένεται να μιμούνται την ανθρώπινη ομιλία, αλλά τώρα, μπορεί να χειριστεί μόνο τις εισόδους και εξόδους της αγγλικής γλώσσας των ΗΠΑ. Επίσης, σε αντίθεση με το ChatGPT, το Google Bard δεν μπορεί να κωδικοποιήσει ή να δημιουργήσει εικόνες (GPT-4).

Με απλά λόγια, η LamDA εκπαιδεύτηκε ώστε να έχει περισσότερες ανοιχτές συνομιλίες με τους χρήστες, ενώ το GPT-3 μπορεί να κατανοήσει ένα ευρύ φάσμα εισαγωγών κειμένου και να γράψει μεγάλες ποσότητες κειμένου.

Το GPT-3 και το GPT-4 έχουν το πλεονέκτημα βάσει κειμένου, επειδή έχουν εκπαιδευτεί να ανακτούν κείμενο από βιβλία, άρθρα και έγγραφα από τον ιστό που έχουν συλλεχθεί μέχρι το 2021.

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει το GPT-4 την επόμενη εβδομάδα με τη λειτουργία βίντεο AI(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να εγγραφείτε τώρα στο Google Bard;

Τώρα που η Google άνοιξε επίσημα την πρώιμη πρόσβαση στο Bard AI, θα πρέπει να εγγραφείτε και να το χρησιμοποιήσετε.

Αλλά θα πρέπει να σημειώσετε μερικά πράγματα πριν εγγραφείτε στο Google Bard AI. Πρώτον, το Google Bard είναι διαθέσιμο ως πρώιμη πρόσβαση στο διαδίκτυο στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δεύτερον, ακόμα κι αν ζείτε στις ΗΠΑ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρέπει να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής πριν αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Bard.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Bard AI;

Εάν ζείτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ ή του Ηνωμένου Βασιλείου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές VPN για υπολογιστή για πρόσβαση στον ιστότοπο. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, συνδεθείτε σε μια εφαρμογή VPN (μόνο στις Η.Π.Α. και στο Ηνωμένο Βασίλειο) εάν χρειάζεται. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε αυτήν τη διεύθυνση ιστού: http://bard.google.com/

2. Στη σελίδα Bard Experiment, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής κουμπί.

3. Θα σας ζητηθεί συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google.

 

4. Στη συνέχεια, στην οθόνη Join the Bard λίστα αναμονής, επιλέξτε το «επιλέξτε να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω email‘ επιλογή και κάντε κλικ στο ‘Ναι, είμαι μέσακουμπί ‘.

5. Αφού εγγραφείτε στη λίστα αναμονής, θα δείτε ένα μήνυμα επιτυχίας όπως αυτό. Κάνε κλικ στο ‘Το έπιασακουμπί για να συνεχίσετε.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο εγγραφείτε στη λίστα αναμονής του Google Bard. Μπήκαμε στη λίστα αναμονής συνδέοντας έναν διακομιστή VPN των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας το ProtonVPN.

Αφού εγγραφείτε στη λίστα αναμονής, πρέπει ελέγχετε τακτικά τη διεύθυνση email σας. Μέσα σε λίγες μέρες, θα έχετε πρόσβαση στο Google Bard AI. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT 4 δωρεάν, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ChatGPT για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας για chatbot AI.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την εγγραφή στο Google Bard. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την πρόσβαση στο Google Bard AI, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *