Android εργαλείο  γυμναστικής

Πώς να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας Android σε έναν απόλυτο εργαλείο γυμναστικής

Η φροντίδα του σώματός σας διατηρεί επίσης ένα υγιέστερο μυαλό και αυξάνει την ποιότητα της ζωής σας. Αλλά τι πρέπει να κάνετε αν δεν σας αρέσει να πηγαίνετε στο γυμναστήριο; Εφόσον το Android είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουμε αφού σηκωθούμε από το κρεβάτι μας και το μεταφέρουμε όπου κι αν πάμε, γιατί να μην το μετατρέψουμε σε γυμναστήριο;

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές Android στο Google Play Store που μπορούν να μετατρέψουν το Android smartphone σας σε έναν απόλυτο tracker γυμναστικής. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές γυμναστικής για Android ήταν διαθέσιμες δωρεάν, αλλά έχουν προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής.

Οι καλύτερες εφαρμογές για να μετατρέψετε το Android σας σε έναν απόλυτο εργαλείο γυμναστικής

Επομένως, εάν θέλετε να μετατρέψετε το Android σας σε πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, μπορεί να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές για να μετατρέψετε τη συσκευή σας Android σε εργαλείο  γυμναστικής. Ας αρχίσουμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Διαβάστε επίσης :15 καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρητη για Android το 2024
Πώς να πίνετε μηλόξυδο

1. MyFitnessPal

MyFitnessPal

Με τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων τροφίμων (πάνω από 6.000.000 τρόφιμα), είναι ένας εκπληκτικά γρήγορος και εύχρηστος μετρητής θερμίδων που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε αυτά τα περιττά κιλά.

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες και πιο γνωστές εφαρμογές που μετράει τις θερμίδες που έχετε λάβει. Εκατομμύρια χρήστες και εκπαιδευτές γυμναστηρίου χρησιμοποιούν τώρα αυτήν την εφαρμογή.

2. Google Fit

Google Fit - Παρακολούθηση φυσικής κατάστασης

Η εφαρμογή προέρχεται από την Google Inc. Το πλεονέκτημά της είναι ότι μπορεί να παρακολουθεί οποιαδήποτε δραστηριότητα εκτελείτε κρατώντας το τηλέφωνο. Για παράδειγμα, διατηρεί αρχεία καθώς περπατάτε, τρέχετε και κάνετε οτιδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παρέχει επίσης κατάσταση σε πραγματικό χρόνο για τρεξίματα, βόλτες και βόλτες, κάτι που σας βοηθά να παραμείνετε κίνητρο στο γήπεδο. Αυτή είναι η εφαρμογή που πρέπει να έχετε εάν ψάχνετε για μια εφαρμογή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης.

3. Προπόνηση 7 λεπτών

Προπόνηση 7 λεπτών

Αυτή η εφαρμογή παρέχει ασκήσεις που βασίζονται στη μελέτη του Πανεπιστήμιο McMaster, Χάμιλτον, Οντάριο, και συνοδεύεται από έναν εικονικό εκπαιδευτή που σας παρακινεί. Αυτή είναι η τέλεια εφαρμογή για όσους θέλουν να χάσουν βάρος το συντομότερο δυνατό.

Αυτό παρέχει την προπόνηση 7 λεπτών την ημέρα, επιτρέποντάς σας να εκπαιδεύσετε τους κοιλιακούς, το στήθος, τους μηρούς και τα πόδια σας. Διαθέτει ένα πλήρες σετ ασκήσεων που είναι πολύ δημοφιλείς για γρήγορη απώλεια βάρους.

4. RunKeeper

δρομέας

Το RunKeeper είναι η τέλεια εφαρμογή για όσους θέλουν να τρέχουν για να παραμείνουν σε φόρμα. Μπορείτε εύκολα να κάνετε προσχεδιασμένες ασκήσεις και προπόνηση φυσικής κατάστασης που πρέπει να ακολουθείτε τακτικά.

Καταγράφει πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας και δείχνει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία, την απόσταση που διανύσατε, τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση του τρεξίματος, ακόμη και τον καρδιακό σας ρυθμό κατά τη διάρκεια της άσκησης.

5. Ελέγξτε το σωματικό λίπος: Υπολογιστής BMI

Ελέγξτε το σωματικό λίπος: Υπολογιστής BMI

Πολλοί από εσάς μπορεί να υπολογίζετε το ΔΜΣ σας και αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς, καθώς μπορεί να μετρήσει τον ΔΜΣ σας εύκολα και να δώσει ακριβή αποτελέσματα. Το ποσοστό σωματικού λίπους υπολογίζεται από τον ΔΜΣ χρησιμοποιώντας έναν τύπο που προέρχεται από τον Deurenberg και τους συνεργάτες του.

6. Hevy

Hevy

Το Hevy είναι μια εφαρμογή Android που ισχυρίζεται ότι είναι ο απόλυτος και πιο χρήσιμος πρόγραμμα παρακολούθησης προπόνησης για όλους. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψετε τις προπονήσεις σας στο γυμναστήριο και να λάβετε εκτενή στατιστικά στοιχεία για την απόδοσή σας με την πάροδο του χρόνου.

Παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για να συμμετάσχετε σε μια αυξανόμενη κοινότητα αθλητών. Η εφαρμογή μπορεί να καταγράψει διαφορετικούς τύπους προπόνησης, όπως άρση βαρέων βαρών, άρση ισχύος, ολυμπιακές ασκήσεις, προπόνηση δύναμης και πολλά άλλα.

Το Hevy είναι επίσης τέλειο για προπονήσεις με σωματικό βάρος, όπως calisthenics, cardio tracking και HIIT.

7. 5K Running Trainer

5K Running Trainer

Το αποδεδειγμένο πρόγραμμα C25K (Couch to 5K) σχεδιάστηκε για άπειρους δρομείς που μόλις ξεκινούν μια ρουτίνα άσκησης. Η δομή του σχεδίου εμποδίζει τους νέους δρομείς να τα παρατήσουν και, ταυτόχρονα, τους προκαλεί να συνεχίσουν να προχωρούν.

Το C25K λειτουργεί επειδή ξεκινά με ένα συνδυασμό τρεξίματος και περπατήματος, αυξάνοντας σταδιακά δύναμη και αντοχή για να τρέξει πλήρως τα 5K.

8. Υπενθύμιση ποτού νερού

Υπενθύμιση ποτού νερού

Πίνετε αρκετό νερό όλη την ημέρα; Υποθέτω ότι θα πεις όχι. Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή που μπορείτε να έχετε ποτέ στο τηλέφωνό σας επειδή σας υπενθυμίζει να πίνετε νερό την κατάλληλη στιγμή και παρακολουθεί τις συνήθειές σας να πίνετε νερό.

Αυτή η εφαρμογή περιέχει προσαρμοσμένα φλιτζάνια που σας βοηθούν να παραμείνετε κίνητροι να πίνετε νερό. Ορίζει επίσης τις ώρες έναρξης και λήξης για το πόσιμο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το να πίνετε αρκετό νερό είναι καλύτερο για να παραμένετε σε φόρμα και σε φόρμα, επομένως η χρήση αυτής της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας θα είναι μια καλή επιλογή.

9. Βηματόμετρο

Βηματόμετρο

Το «Βηματόμετρο» καταγράφει τον αριθμό των βημάτων που περπατήσατε και τα εμφανίζει ξανά, μαζί με τον αριθμό των θερμίδων που κάψατε, την απόσταση, τον χρόνο περπατήματος και την ταχύτητα ανά ώρα.

Είναι εύκολο στη χρήση. Μόλις πατήσετε το κουμπί Έναρξη, πρέπει να κρατήσετε το smartphone σας όπως κάνετε πάντα και να περπατήσετε.

10. Strava: Run, Bike, Hike

Εκπαίδευση Strava

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή γυμναστικής που λατρεύουν οι χρήστες Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθείτε τις ρουτίνες γυμναστικής σας. Βοηθά επίσης τους χρήστες να παρακολουθούν την απόσταση, την ταχύτητα και τις θερμίδες που καίγονται.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις αναφορές προόδου σας με τους φίλους σας και να τους παρακινήσετε να διατηρήσουν μια υγιή ρουτίνα.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android που μπορούν να μετατρέψουν το τηλέφωνό σας σε έναν απόλυτο ιχνηλάτη γυμναστικής. Εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης για Android, αφήστε το όνομα της εφαρμογής στα παρακάτω σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *