Λήψη Google Earth Pro το 2023 (Αναλυτικός οδηγός)

Λήψη Google Earth Pro το 2023 (Αναλυτικός οδηγός)

Όσο προχωρά ο καιρός, η τεχνολογία γύρω μας γίνεται όλο και πιο προηγμένη. Σήμερα, τα εργαλεία AI μπορούν να ανταποκριθούν στο κείμενό μας και να παρέχουν χρήσιμες προτάσεις.

Ενώ τα εργαλεία AI ήρθαν στο προσκήνιο πριν από λίγους μήνες, υπάρχουν πολλά εργαλεία και εφαρμογές που είναι υποτιμημένα. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι το Google Earth που παρέχει την πιο λεπτομερή υδρόγειο στον κόσμο.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Earth εγκαθιστώντας τις εφαρμογές για υπολογιστές, Android, iOS και Linux. Στην επιφάνεια εργασίας, πρέπει κατεβάστε το Google Earth Pro. Για όσους δεν θέλουν να εγκαταστήσουν κανένα πρόγραμμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλήρως διαδραστική έκδοση ιστού του Google Earth από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Τι είναι το Google Earth;

Τι είναι το Google Earth;

Πολλοί χρήστες συχνά συγχέουν τους Χάρτες Google και το Google Earth. Και οι δύο δεν μοιράζονται ομοιότητες και ως εκ τούτου δεν ισχύουν για σύγκριση. Οι Χάρτες Google είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή πλοήγησης, ενώ στόχος του Google Earth είναι να σας μεταφέρει σε μια εικονική περιήγηση σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο.

Το Google Earth έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εξερευνητές που θέλουν να εξερευνήσουν διαφορετικά μέρη στη Γη. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να επισκέπτεστε όμορφα μέρη εικονικά σε 3D χωρίς μεγάλη απόσπαση της προσοχής.

Όταν έχετε πρόσβαση για πρώτη φορά στο Επιτραπέζιος υπολογιστής Google Earth Pro ή το διαδικτυακό εργαλείο, μπορείτε να δείτε τον πλανήτη μας Γη σε 3D. Μπορείτε να γυρίσετε την υδρόγειο και να επισκεφτείτε οπουδήποτε θέλετε, απευθείας από το σπίτι. Μπορείτε επίσης να περιπλανηθείτε στους δρόμους και να δείτε όμορφα μέρη.

Δωρεάν λήψη του Google Earth Pro

Εάν θέλετε να απολαύσετε τον κόσμο από ψηλά, δεν πρέπει να χάνετε περισσότερο χρόνο ερευνώντας το Google Earth. Το Google Earth διαθέτει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να εξερευνήσετε παγκόσμιες δορυφορικές εικόνες και τρισδιάστατα κτίρια και έδαφος για εκατοντάδες πόλεις.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι χρήσης Google Earth σε υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού του ή να κάνετε λήψη της εφαρμογής Google Earth για υπολογιστή. Η εφαρμογή για υπολογιστές του Google Earth ονομάζεται Google Earth Pro και έχει περισσότερες δυνατότητες.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Google Earth, θα πρέπει να κάνετε λήψη του Google Earth Pro για επιτραπέζιους υπολογιστές. Ας πάρουμε το Google Earth Pro Λήψη δωρεάν.

Πώς να εγκαταστήσετε το Google Earth Pro σε υπολογιστή;

Αφού κάνετε λήψη του Google Earth Pro στον υπολογιστή σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να το εγκαταστήσετε. Δείτε πώς να εγκαταστήστε το Google Earth Pro σε υπολογιστή.

1. Κατεβάστε το Google Earth Pro Ρυθμίστε το αρχείο στον υπολογιστή σας από τον σύνδεσμο που έχουμε μοιραστεί.

2. Αφού το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, ξεκινήστε GoogleEarthProSetup αρχείο.

GoogleEarthProSetup

3. Τώρα περιμένετε μέχρι το Google Earth Pro λήψεις στον υπολογιστή σου. Μόλις γίνει λήψη, θα εγκατασταθεί αυτόματα.

λήψεις

4. Τώρα κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Google Earth Pro. Τώρα ανοίξτε τη σχετική εφαρμογή από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

Google Earth Pro

5. Το Google Earth Pro θα ξεκινήσει στον υπολογιστή σας. Μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση Google Earth Pro από τον υπολογιστή σας.

Google Earth Pro από τον υπολογιστή σας

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Google Earth Pro σε υπολογιστή.

Google Earth Online – Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Earth στο διαδίκτυο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η δυνατότητα επιτάχυνσης υλικού είναι ενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Η δυνατότητα είναι πιθανό να είναι ήδη ενεργοποιημένη. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική έκδοση του Google Earth.

Ενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού

Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω για να ενεργοποιήσετε την επιτάχυνση υλικού στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ακολουθούν τα βήματα για το Google Chrome.

Χρησιμοποιήστε επιτάχυνση υλικού όποτε είναι διαθέσιμη

  • Ανοίξτε το Chrome και εισάγετε chrome://settings στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Εναλλαγή στο Σύστημα αυτί.
  • Τώρα ενεργοποιήστε το Χρησιμοποιήστε επιτάχυνση υλικού όποτε είναι διαθέσιμη επιλογή.

Αφού ενεργοποιήσετε την επιτάχυνση υλικού στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε κοινοποιήσει για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Earth στο διαδίκτυο και να το χρησιμοποιήσετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google.

2. Μόλις συνδεθείτε, επισκεφτείτε το Ιστοσελίδα Google Earth και περιμένετε μέχρι να φορτώσει σωστά ο ιστότοπος.

https://earth.google.com/web/

3. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε το κύρια διεπαφή του Google Earth.

κύρια διεπαφή

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Earth;

Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική έκδοση του Google Earth, μπορείτε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες και τις επιλογές για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το εργαλείο ιστού. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές συμβουλές σχετικά με τη χρήση του ιστού Google Earth.

1. Ανοίξτε το Google Earth στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο Ταξιδιώτης εικονίδιο στα αριστερά. Αυτή είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να κάνετε εικονικές περιηγήσεις. Το χρησιμοποιείτε για να εξερευνήσετε διαφορετικά τουριστικά σημεία. Υπάρχουν διαδραστικά κουίζ που σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας σχετικά με την επιλεγμένη περιήγηση.

Ταξιδιώτης

2. Ο ιστός Google Earth σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε τα κτίρια σε 3D, αλλά αυτό απαιτεί να έχετε μια αποκλειστική GPU. Διαφορετικά, θα αποδώσει τα κτίρια σε 2D. Για αυτό, κάντε κλικ στο Στυλ χαρτών εικονίδιο στα αριστερά και ενεργοποιήστε το ‘Ενεργοποιήστε τα τρισδιάστατα κτίριαεπιλογή.

Ενεργοποιήστε τα τρισδιάστατα κτίρια

3. Η δημιουργία έργων Google Earth είναι επίσης πολύ εύκολη. Τα έργα σάς επιτρέπουν να συλλέγετε μαζί τοποθεσίες, φωτογραφίες και βίντεο για να δημιουργήσετε μια ιστορία ή προσαρμοσμένους χάρτες. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Εργο εικονίδιο στα αριστερά και Δημιουργώ στο μενού που εμφανίζεται.

Νέο έργο > Δημιουργία έργου

Μπορείτε να συνεχίσετε να εξερευνάτε τη διεπαφή χρήστη του Google Earth για να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητές του. Έχει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά που θα συναντήσετε όταν το χρησιμοποιείτε στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Google Earth Street View

Το Street View είναι ένα χαρακτηριστικό που εμφανίζεται τόσο στους Χάρτες Google όσο και στο Google Earth. Η δυνατότητα βασικά σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε μέρη πιο προσεκτικά. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση για να δείτε τα κτίρια, τα ορόσημα, τις γέφυρες και άλλα.

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι Google Earth Street View δεν είναι διαθέσιμο παντού. Εάν η τοποθεσία που αναζητήσατε έχει Street View, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και αποκτήστε πρόσβαση στο Google Earth. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή για υπολογιστές Google Earth Pro.

2. Τώρα, αναζήτηση για την τοποθεσία θέλετε να ελέγξετε ή να εξερευνήσετε.

3. Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στο ανθρωπάκι εικόνισμα. Εάν δεν υπάρχει εικονίδιο ανθρωπάκι, η προβολή δρόμου δεν είναι διαθέσιμη για την τοποθεσία σας.

ανθρωπάκι

4. Τώρα, θα δείτε ορισμένες περιοχές είναι τονίζεται με μπλε χρώμα. Αυτά είναι τα μέρη που μπορείτε να ελέγξετε στο Street View.

τονίζεται με μπλε χρώμα

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Earth Street View στην επιφάνεια εργασίας.

Χαρακτηριστικά του Google Earth

Το Google Earth διαθέτει πολλές συναρπαστικές λειτουργίες που θα σας κρατήσουν συνδεδεμένους με την εφαρμογή. Ακολουθούν μερικά συναρπαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Google Earth.

Βρείτε μέρη που αγαπάτε

Το Google Earth χρησιμοποιείται κυρίως για την εύρεση μερών που αγαπάτε. Μπορείτε να εξερευνήσετε παγκόσμιες δορυφορικές εικόνες και τρισδιάστατα κτίρια και έδαφος για εκατοντάδες πόλεις.

Πλοηγηθείτε στο δρόμο σας

Μόλις βρείτε τα μέρη που θα θέλατε να εξερευνήσετε, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση στα κτίρια και να βουτήξετε για μια προοπτική 360° με το Street View.

Ξενάγηση σε όλο τον κόσμο

Η δυνατότητα ταξιδιού του Google Earth σάς επιτρέπει να κάνετε μια ξενάγηση σε όλο τον κόσμο με μερικούς από τους κορυφαίους επιστήμονες, αφηγητές και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στον κόσμο.

Timelapse στο Google Earth

Πριν από λίγους μήνες, η Google πρόσθεσε μια νέα λειτουργία Timelapse στο ts Google Earth. Το βίντεο timelapse δείχνει πώς άλλαξε ο πλανήτης Γη μετά το 1984. Μπορείτε να ελέγξετε το timelapse στο Google Earth για υπολογιστή, Android και iPhone.

Βρείτε μια τοποθεσία με το Google Earth και μοιραστείτε την

Το Google Earth χρησιμοποιείται επίσης για την εύρεση πληροφοριών τοποθεσίας για ενδιαφέροντα μέρη παγκοσμίως. Απλώς πρέπει να ανοίξετε το Google Earth, να βρείτε την τοποθεσία και να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL. Μόλις λάβετε τη διεύθυνση URL, μπορείτε να τη μοιραστείτε σε μηνύματα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το Google Earth Pro δωρεάν;

Ναι, το Google Earth Pro είναι δωρεάν για λήψη και χρήση σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Είναι μια εφαρμογή για υπολογιστές που παρέχει προηγμένες λειτουργίες. Έχετε επίσης την επιλογή να επιστρέψετε στο παρελθόν με ιστορικές εικόνες.

Τι είναι το Google Earth εναντίον Pro;

Το Google Earth είναι πιο ελαφρύ από το Google Earth Pro και είναι προσβάσιμο από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Από την άλλη πλευρά, το Google Earth Pro διαθέτει πιο προηγμένες λειτουργίες και χρειάζεται εγκατάσταση σε υπολογιστή.

Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Google Earth;

Το Google Earth είναι το κορυφαίο εργαλείο ιστού που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε διαφορετικά μέρη σε 3D. Άλλα εργαλεία που έρχονται κοντά στο Google Earth είναι το Zoom Earth, η NASA World Wind και το Google Street View.

Πόσο συχνά ενημερώνεται το Google Earth;

Το Google Earth συλλέγει εικόνες από διάφορες πηγές, όπως δορυφορικές, εναέριες και φωτογραφίες Street View. Συλλέγει επίσης ορισμένες εικόνες από πηγές τρίτων.

Το πόσο συχνά λαμβάνει ενημερώσεις εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από διάφορους παράγοντες όπως η τοποθεσία και η περιοχή, ο χρόνος και τα χρήματα, η ασφάλεια της τοποθεσίας και μερικά άλλα πράγματα.

Οι εικόνες στο Google Earth Pro είναι σε πραγματικό χρόνο;

Όχι, οι εικόνες στο Google Earth δεν είναι σε πραγματικό χρόνο. Οι εικόνες συλλέγονται με την πάροδο του χρόνου από παρόχους και πλατφόρμες και δεν είναι σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, δεν θα δείτε ζωντανές αλλαγές.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη του Google Earth Pro για υπολογιστή. Έχουμε συζητήσει τα πάντα σχετικά με την εφαρμογή Google Earth και Google Earth Pro για υπολογιστές. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για το Google Earth, το οποίο αποδίδει μια τρισδιάστατη αναπαράσταση της Γης βασισμένη κυρίως σε δορυφορικές εικόνες; Συζητήστε το μαζί μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:Η Google φέρνει τη λειτουργία AR Live View στους Χάρτες Google

Εφαρμογή τεχνολογίας σε ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας για να εξερευνήσετε τις διδασκαλίες του Malcolm X

Πώς να αντικατοπτρίσετε το τηλέφωνό σας Samsung στην τηλεόραση Samsung

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *