καλύτερες επεκτάσεις Chrome

12 καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για το 2023

Λοιπόν, το Google Chrome είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού εκεί έξω. Σε σύγκριση με όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού, το Google Chrome προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Επίσης, οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης στο Google Chrome είναι ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά.

Στο Chrome web store, θα βρείτε εκατοντάδες επεκτάσεις. Ωστόσο, μια τέτοια ποσότητα επεκτάσεων Chrome μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σύγχυση. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές επιλογές, ένας τακτικός χρήστης μπορεί να δυσκολευτεί να επιλέξει την καλύτερη από το πλήθος.

Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα εύκολα, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες επεκτάσεις Chrome. Από αρχάριους έως προχωρημένους χρήστες, όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις επεκτάσεις για να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του Google Chrome

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Chrome

12 καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome που αξίζει να δοκιμάσετε

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερες επεκτάσεις για το Google Chrome πρόγραμμα περιήγησης. Ας τσεκάρουμε.

1. Αποσυνδέω

Οι καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome που παρέχει απόρρητο και ασφάλεια. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αποσυνδέει κάθε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

Αυτή η επέκταση παρακολουθεί τα πακέτα που στέλνουν και λαμβάνουν στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Εάν εντοπίσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποσυνδέει αυτήν την πρόσβαση και διασφαλίζει την ασφάλεια και το απόρρητό σας.

2. Web of Trust

Οι καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome

Εάν παίρνετε στα σοβαρά το απόρρητο και την ασφάλεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επέκταση WOT Chrome. Το WOT, ή Web of Trust, είναι μια επέκταση που σας προειδοποιεί για επικίνδυνους ιστότοπους.

Εμφανίζει αυτόματα ένα εικονίδιο φήμης δίπλα στα αποτελέσματα SERP που σας βοηθούν να αποφύγετε το ηλεκτρονικό ψάρεμα ή τους ιστότοπους γεμάτους κακόβουλο λογισμικό.

3. Feedly Mini

Οι καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome

Το Feedly Mini είναι μια από τις πιο χρήσιμες επεκτάσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome. Με αυτήν την επέκταση, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε αναλυτικά άρθρα στους πίνακες σας για να τα διαβάσετε αργότερα. Επίσης, η δυνατότητα σχολιασμού του Feedly Mini σάς επιτρέπει να προσθέσετε μια σημείωση στο άρθρο που αποθηκεύετε στους πίνακές σας.

4. Chrome Office Viewer

Οι καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες και καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome. Με αυτήν την επέκταση, μπορείτε εύκολα να προβάλετε οποιαδήποτε έγγραφα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό σε υπολογιστή για να δείτε τα αρχεία. Αυτή η επέκταση θα ανοίξει όλα τα έγγραφα στο ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης.

5. Λεξικό Google

Οι καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome

Ας παραδεχτούμε διαβάζοντας άρθρα στα αγαπημένα μας blogs, μερικές φορές συναντάμε μια λέξη που δεν γνωρίζουμε τη σημασία της. Το Λεξικό Google είναι μια επέκταση που προορίζεται να λύσει αυτό το πρόβλημα. Αυτή η επέκταση του Google Chrome σάς επιτρέπει να βλέπετε τη σημασία κάθε λέξης που βλέπετε σε μια ιστοσελίδα.

6. Adblock Plus

Adblock plus

Ας το παραδεχτούμε: Οι διαφημίσεις είναι κάτι που όλοι μισούμε. Παρόλο που έχουμε κοινοποιήσει πολλά άρθρα σχετικά με τον αποκλεισμό διαφημίσεων, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να εξαλείψετε όλες τις διαφημίσεις σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση Adblock Plus Chrome για να αφαιρέσετε όλες τις διαφημίσεις από οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

7. Περιήγηση σε VPN

Περιήγηση σε VPN

Κατά την περιήγηση στον ιστό, μερικές φορές συναντάμε έναν ιστότοπο που δεν φορτώνει. Αυτό οφείλεται στους περιορισμούς που ισχύουν για τη χώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Browsec VPN για να ξεμπλοκάρετε τον αποκλεισμένο ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Η επέκταση VPN του προγράμματος περιήγησης χρησιμεύει επίσης ως ένας εξαιρετικός τρόπος για να προστατεύσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome από κακόβουλες απειλές και ιχνηλάτες.

8. Pushbullet

Οι καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome

Το Pushbullet είναι μια βολική επέκταση για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων SMS από τον υπολογιστή σας.

Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε συνδέσμους και αρχεία μεταξύ των συσκευών σας ή με φίλους, να απορρίψετε μια ειδοποίηση στον υπολογιστή σας και να εξαφανιστεί και στο τηλέφωνό σας.

9. Λήψη οθόνης πλήρους σελίδας

Οι καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome

Όπως λέει και το όνομα της επέκτασης, το Full Page Screen Capture βοηθά τους χρήστες να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης της τρέχουσας ιστοσελίδας τους.

Το σπουδαίο με το Full Page Screen Capture είναι ότι μπορεί να τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας της τρέχουσας καρτέλας σας. Οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης για να τραβήξουν το στιγμιότυπο οθόνης.

10. Συνεδρία φίλε

Οι καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome

Το Session Buddy είναι ένας ενοποιημένος διαχειριστής συνεδριών και διαχειριστής σελιδοδεικτών. Η επέκταση μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όλες τις ανοιχτές καρτέλες σας.

Μπορείτε είτε να τα κλείσετε είτε να τα επανεκκινήσετε με ένα μόνο κλικ. Όχι μόνο αυτό, αλλά η επέκταση βοηθά επίσης τους χρήστες να εξάγουν καρτέλες σε διάφορες μορφές κατάλληλες για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έγγραφα και αναρτήσεις.

11. StayFocusd

StayFocusd

Εάν αποσπάτε συχνά την προσοχή σας ενώ κάνετε τις εργασίες του γραφείου σας, το StayFocusd μπορεί να είναι η καλύτερη προέκτασή σας. Η επέκταση StayFocusd ισχυρίζεται ότι ενισχύει την παραγωγικότητά σας περιορίζοντας τον χρόνο που αφιερώνετε σε χρονοβόρους ιστότοπους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση ως αποκλεισμό ιστότοπου. Σε αυτήν την επέκταση, πρέπει να διαθέσετε χρόνο για τον χρονοβόρο ιστότοπο και μόλις εξαντληθεί ο διαθέσιμος χρόνος, οι ιστότοποι θα είναι απρόσιτοι για το υπόλοιπο της ημέρας.

Η επέκταση σάς επιτρέπει να αποκλείετε ολόκληρους ιστότοπους, συγκεκριμένους υποτομείς, συγκεκριμένες διαδρομές, συγκεκριμένες σελίδες, ακόμη και συγκεκριμένο περιεχόμενο στη σελίδα.

12. Μέλι

Μέλι

Εάν είστε συχνός αγοραστής, το Honey μπορεί να είναι η πρώτη επέκταση Chrome που πρέπει να εγκαταστήσετε. Είναι βασικά μια επέκταση κουπονιού που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα και να κερδίσετε ανταμοιβές όταν κάνετε αγορές στο διαδίκτυο.

Η εφαρμογή σάς παρέχει πρόσβαση σε εξαιρετικές προσφορές σε περισσότερους από 30.000+ ιστότοπους, αναζητήστε προσφορές επιστροφής μετρητών, εκπτωτικούς κωδικούς κ.λπ. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι το Honey εφαρμόζει αυτόματα όλα τα κουπόνια στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς.

Έτσι, εάν είστε συχνός αγοραστής στο διαδίκτυο, το Honey είναι μια επέκταση που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome που πρέπει να δοκιμάσετε. Δοκιμάστε όλες αυτές τις επεκτάσεις. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να προσθέσετε επεκτάσεις στο Chrome

25+ επεκτάσεις Safari για iPhone, iPad, Mac

Πώς να ξεκινήσετε το Chrome χωρίς επεκτάσεις στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *