12 καλύτερες υπηρεσίες VPN με δυνατότητα Kill Switch το 2023

12 καλύτερες υπηρεσίες VPN με δυνατότητα Kill Switch το 2023

Τα VPN είναι απαραίτητα αυτές τις μέρες, ειδικά αν ενδιαφέρεστε για το απόρρητό σας. Είχε πλέον γίνει ένα ουσιαστικό εργαλείο ασφάλειας για την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Με ένα VPN, μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε αποκλεισμένους ιστότοπους, να αποκρύψετε Διευθύνσεις IP κ.λπ. Κρυπτογραφεί επίσης την επισκεψιμότητά σας στο Διαδίκτυο για βελτιωμένη ασφάλεια.

Παρά τα χαρακτηριστικά τους, τα VPN δεν ήταν χωρίς τα μειονεκτήματά τους. Οι χρήστες συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως διακοπή σύνδεσης, αστάθεια κ.λπ., τακτικά. Για την αντιμετώπιση τέτοιων απροσδόκητων πτώσεων σύνδεσης, η υπηρεσία VPN παρέχει μια λειτουργία γνωστή ως «Kill Switch

Τι είναι το Kill Switch;

Το Kill Switch είναι μια δυνατότητα που ενεργοποιείται κάθε φορά που η σύνδεσή σας VPN πέφτει ή γίνεται ασταθής. Η δυνατότητα προστίθεται για να μειώσει την πιθανότητα διαρροής δεδομένων από ευαίσθητα προγράμματα. Έτσι, κατά την επιλογή ενός VPN, οι χρήστες θα πρέπει πάντα να επιλέγουν αυτό με τη λειτουργία Kill Switch.

Όταν ένας διακόπτης Kill είναι ενεργοποιημένος, παρακολουθεί ενεργά τη σύνδεση VPN. Κάθε φορά που πέφτει μια σύνδεση VPN, διακόπτει αυτόματα το διαδίκτυο. Η λειτουργία Kill Switch είναι συνήθως διαθέσιμη στην υπηρεσία Premium VPN. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα VPN με τη λειτουργία Kill switch.

12 καλύτερες υπηρεσίες VPN με δυνατότητα Kill Switch

Με αυτές τις υπηρεσίες VPN, μπορείτε να διατηρήσετε τις δραστηριότητες περιήγησης και τα δεδομένα σας ασφαλή χωρίς να ανησυχείτε για διακοπή της σύνδεσης. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Surfshark VPN

Surfshark VPN

Το Surfshark είναι μια υπηρεσία VPN με έδρα την Ολλανδία που προσφέρει 3200+ διακομιστές σε 65 χώρες. Μάντεψε? Το Surfshark VPN είναι μια από τις πιο προσιτές υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Το Surfshark VPN είναι εξαιρετικό για όσους αναζητούν αξιόπιστη προστασία σε προσιτή τιμή. Διαθέτει λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης διακόπτη που διακόπτει αυτόματα το διαδίκτυο κάθε φορά που πέφτει η σύνδεση VPN.

Αν και τα σχέδια του Surfshark VPN ήταν προσιτά, δεν έχουν καμία δωρεάν έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές. Συνολικά, το Surfshark VPN είναι μια εξαιρετική εφαρμογή VPN με δυνατότητα kill switch.

2. IPVanish

IPVanish

Το IPVanish είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή VPN στη λίστα με δυνατότητα kill switch. Το υπέροχο με το IPVanish είναι ότι προσφέρει μια σύνδεση VPN με διακόπτη kill σε Android, iOS, macOS και Windows.

Το IPVanish είναι ένας πάροχος υπηρεσιών VPN με έδρα τις ΗΠΑ και προσφέρει περισσότερους από 1600 διακομιστές σε 52 χώρες. Εκτός από αυτό, το IPVanish προσφέρει σε όλους τους premium χρήστες του ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256-bit και προστασία διαρροής IP.

Οι διακομιστές του IPVanish VPN είναι βελτιστοποιημένοι για να ξεμπλοκάρουν και να παρέχουν καλύτερες ταχύτητες ροής σε ιστότοπους όπως το YouTube και το Netflix.

3. NordVPN

NordVPN

Λοιπόν, το NordVPN είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN στη λίστα, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το υπέροχο με το NordVPN είναι ότι προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διακομιστών σε διαφορετικές χώρες.

Επιπλέον, διαθέτει μια λειτουργία Kill Switch που παρακολουθεί συνεχώς τη σύνδεσή σας με τον διακομιστή VPN.

3. ProtonVPN

ProtonVPN

Αν και δεν είναι διάσημο, το ProtonVPN εξακολουθεί να είναι μία από τις αξιόπιστες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε Windows, Android, iOS και macOS. Η υπηρεσία VPN παρέχεται σε εσάς από την ίδια ομάδα πίσω από την ProtonMail.

Η υπηρεσία VPN προσφέρει 800+ υπηρεσίες κατανεμημένες σε διάφορες χώρες. Διαθέτει λειτουργία Kill Switch που μπλοκάρει τη σύνδεση στο διαδίκτυο μόλις πέσει η σύνδεση VPN.

4. ExpressVPN

ExpressVPN

Είναι μια premium υπηρεσία VPN στη λίστα με μεγάλη γκάμα διακομιστών σε διαφορετικές περιοχές. Σε σύγκριση με κάθε άλλη υπηρεσία VPN, το ExpressVPN παρέχει καλύτερη ταχύτητα περιήγησης.

Διαθέτει μια λειτουργία Kill Switch που ονομάζεται «Κλείδωμα δικτύου» που σταματά τη σύνδεση στο Διαδίκτυο όταν αποσυνδεθεί το VPN. Ωστόσο, τα premium σχέδια του ExpressVPN ήταν αρκετά ακριβά.

5. PureVPN

PureVPN

Είναι η τελευταία υπηρεσία VPN στη λίστα με λειτουργία Κλείδωμα δικτύου «Kill Switch». Η δυνατότητα Kill Switch του PureVPN προστατεύει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες σε περίπτωση που αποσυνδεθεί το VPN.

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες VPN, το PureVPN προσφέρει περισσότερες δυνατότητες όπως VPN Hotspot, Split Tunneling, κ.λπ. Έτσι, το PureVPN είναι ένα άλλο καλύτερο VPN με Kill Switch για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

7. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows. Προσφέρει πολλές δυνατότητες όσον αφορά το απόρρητο.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, προστασία από διαρροές DNS, Kill Switch κ.λπ. Αποκλείει επίσης διαφημίσεις, κακόβουλο λογισμικό και προγράμματα παρακολούθησης από ιστοσελίδες.

8. VyprVPN

VyprVPN

Αν και δεν είναι διάσημο, το VyprVPN εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN με το Kill Switch που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Με το VyprVPN, μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους ροής όπως Netflix, Hulu, Amazon Prime κ.λπ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του VyprVPN ήταν κρυπτογράφηση high-end, προστασία από διαρροές DNS, πολιτική μη καταγραφής, Kill Switch κ.λπ.

9. Zenmate

Zenmate

Το Zenmate σας προσφέρει εκατοντάδες διακομιστές σε 74+ χώρες. Είναι μια premium υπηρεσία VPN που παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Με τον λογαριασμό premium, θα λάβετε χρήσιμες λειτουργίες όπως πολιτική μη καταγραφής, διακόπτης αυτόματης απενεργοποίησης, προστασία από διαρροές DNS κ.λπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN για να ξεμπλοκάρετε όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους ροής.

10. Κρύψε με

Κρύψε με

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν υπηρεσία VPN με δυνατότητα kill switch για Windows, δοκιμάστε το hide.me. Ο δωρεάν λογαριασμός παρέχει 2 GB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα.

Ωστόσο, με τον δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε μόνο σε πέντε τοποθεσίες διακομιστή. Ο λογαριασμός premium του hide.me ξεκλειδώνει 1800+ διακομιστές σε 70 χώρες.

11. CyberGhost VPN

Cyberghost VPN

Το CyberGhost VPN είναι για όσους θέλουν ένα VPN με τις καλύτερες δυνατότητες στην κατηγορία τους για απόρρητο και ασφάλεια. Αν και δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα για το CyberGhost VPN, λαμβάνετε 100% δωρεάν δοκιμή με όλες τις δυνατότητες ξεκλείδωτες.

Όλα τα σχέδια του CyberGhost VPN προσφέρουν μια λειτουργία Kill Switch που μπλοκάρει αμέσως όλη την κίνηση στο Διαδίκτυο σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης VPN.

Η premium έκδοση του CyberGhost VPN παρέχει επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως Αποκλειστική διεύθυνση IP, Προστασία διαρροών DNS, προστασία WiFi, Διαίρεση σήραγγας κ.λπ.

12. AtlasVPN

Atlas VPN

Το AtlasVPN είναι η απόλυτη εφαρμογή VPN για Windows που παρέχει ασπίδα έναντι διαφόρων διαδικτυακών απειλών. Αυτό είναι βασικά ένα freemium VPN που είναι εύκολο στη χρήση και σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Η δωρεάν έκδοση του AtlasVPN δεν έχει όρια ταχύτητας και υποστηρίζει απεριόριστες συσκευές, αλλά μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές μόνο από 3 δωρεάν τοποθεσίες. Επίσης, η δυνατότητα kill switch απουσιάζει από τη δωρεάν έκδοση.

Έτσι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το AtlasVPN, θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε την premium έκδοση του. Η premium έκδοση του AtlasVPN προσφέρει την καλύτερη προστασία στην κατηγορία του, βελτιστοποιημένους διακομιστές ταχύτητας, kill switch και ξεκλειδώνει όλους τους διακομιστές και τις τοποθεσίες.

Αυτά είναι τα καλύτερες υπηρεσίες VPN με το Kill Switch χαρακτηριστικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα VPN για να μειώσετε τον αριθμό των διαρροών IP και να προστατέψετε το απόρρητό σας. Εάν γνωρίζετε άλλα VPN, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Αντιμετώπιση προβλημάτων VPN: Συνήθη προβλήματα και διορθώσεις

καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού Android με VPN

πώς να επιλέξετε το σωστό VPN

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *