13 καλύτερες εφαρμογές υπενθύμισης για Android το 2023

Το να παραμένουμε οργανωμένοι και παραγωγικοί γίνεται η πιο απαιτητική εργασία στα πολυάσχολα πρόγραμμά μας. Αντιμετωπίζουμε πολλούς περισπασμούς στην καθημερινότητά μας, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν σε πιο σημαντικές απώλειες αν αφεθούν ανεξέλεγκτες.

Συνεχίζουμε να ξεχνάμε πράγματα όπως να φέρουμε ένα είδος παντοπωλείου, να στείλουμε ένα email κ.λπ. Για να ελαχιστοποιήσουμε αυτά τα πράγματα και να ενισχύσουμε την παραγωγικότητα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές Υπενθύμισης. Πολλές εφαρμογές υπενθύμισης Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store για να σας βοηθήσουν να είστε πιο παραγωγικοί.

Διαβάστε επίσης: Οι 12 καλύτερες εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων για Android το 2023

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές υπενθύμισης για Android

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές υπενθύμισης για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να ορίσετε υπενθυμίσεις για να σας ειδοποιούν για σημαντικά πράγματα. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Υπενθύμιση για να κάνετε

Υπενθύμιση για να κάνετε

Αν ψάχνετε για μια απλή και εύχρηστη εφαρμογή υπενθύμισης για τη συσκευή σας Android, μην ψάχνετε άλλο από το ToDo Reminder.

Με το To Do Reminder, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε εργασίες, να ορίσετε υπενθυμίσεις, να προσαρμόσετε τις υπενθυμίσεις σας με επιλογές επανάληψης κ.λπ. Εκτός από αυτό, το To Do Reminder διαθέτει επίσης υποστήριξη Speech-to-Text που σας επιτρέπει να δημιουργείτε Υπενθυμίσεις με τη φωνή σας.

2. Απλά Υπενθύμιση

Απλά Υπενθύμιση

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Just Reminder εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές υπενθύμισης. Με το Just Reminder, μπορείτε να ορίσετε ToDo, υπενθυμίσεις εργασιών, υπενθυμίσεις γενεθλίων, υπενθυμίσεις επετείου κ.λπ.

Μπορείτε ακόμη να ορίσετε διαστήματα επαναλήψεων για υπενθυμίσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε μια υπενθύμιση να επαναλαμβάνεται κάθε λίγα λεπτά, ώρες, ημέρες ή συγκεκριμένες καθημερινές. Συνολικά, η Just Reminder είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές υπενθύμισης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

3. Υπενθύμιση BZ

Υπενθύμιση BZΤο BZ Reminder είναι η καλύτερη και εύχρηστη εφαρμογή υπενθύμισης και λίστας υποχρεώσεων για Android που διατίθεται στο Play Store. Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να ρυθμίζουν εργασίες και υπενθυμίσεις εν κινήσει.

Το BZ Reminder έχει λιγότερες δυνατότητες από άλλες εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων, αλλά σίγουρα έχει τις πιο απαραίτητες. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες/επαναλαμβανόμενες εργασίες, ειδοποιήσεις γενεθλίων, εργασίες αναβολής κ.λπ.

4. Google Keep

Google KeepΑν ψάχνετε για ένα εύκολο στη χρήση Λίστα υποχρεώσεων Android και εφαρμογή υπενθύμισης, πρέπει να επιλέξετε το Google Keep. Με το Google Keep, μπορείτε να ξεφορτώσετε τις ιδέες, τις σκέψεις και τις υποχρεώσεις σας χωρίς να χάσετε την εστίαση.

Μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις, να προσθέσετε εργασίες, να ορίσετε υπενθυμίσεις και να ελέγξετε τις ολοκληρωμένες εργασίες σας με το Google Keep.

5. Οποιοδήποτε.κάνω

οποιαδήποτε.κάνωΛοιπόν, το Any.do είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες λίστες υποχρεώσεων Android, ημερολόγια, προγραμματιστές και εφαρμογές υπενθύμισης που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Το Any.do μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι και να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε εργασίες και να διαχειριστείτε κοινόχρηστα έργα. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να χρωματίζετε ετικέτες κωδικών για να ορίσετε τα επίπεδα προτεραιότητας.

6. να θυμηθω

να θυμηθωΑν και δεν είναι νέο, το Memorigi εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο έξυπνες και όμορφες λίστες υποχρεώσεων και εφαρμογές σχεδιασμού εργασιών διαθέσιμο στο Play Store.

Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά να παραμείνετε σε καλό δρόμο με τη ζωή σας. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας Android που σας βοηθά να ορίσετε εργασίες, εργασίες και υπενθυμίσεις. Με το Memorigi, μπορείτε να προγραμματίσετε ολόκληρη την ημέρα, την εβδομάδα και τον μήνα σας χωρίς ασάφεια!

7. Galarm

GalarmΜε το Galarm, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε συναγερμούς για οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Galarm επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ορίζουν ξυπνητήρια ώστε να επαναλαμβάνονται ωριαία, καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ορίζουν υπενθυμίσεις για τον εαυτό σας, όπως υπενθυμίσεις πρωινού ξυπνήματος, υπενθυμίσεις φαρμάκων, υπενθυμίσεις για πόσιμο νερό κ.λπ.

8. Todoist

TodoistΑν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει με τη διαχείριση έργου, το Todoist μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Με το Todoist, μπορείτε να αναθέσετε εργασίες και να συνεργαστείτε με συναδέλφους.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Todoist επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ορίζουν με βάση την τοποθεσία και έγκαιρες υπενθυμίσεις για βασικές εργασίες.

9. GTasks

GTasksΤο GTasks είναι ένα απλό αλλά αποτελεσματικό εφαρμογή διαχείρισης εργασιών για το Android smartphone σας. Με το GTasks, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα, να οργανώσετε εργασίες και να ορίσετε υπενθυμίσεις. Η εφαρμογή διαχείρισης εργασιών συγχρονίζεται αποτελεσματικά με το Google Tasks για να εμφανίζει τις υπάρχουσες λίστες και συμβάντα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το GTasks επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ορίζουν προσαρμοσμένες επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις – Καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες.

10. Microsoft To-Do

Microsoft To-DoΤο Microsoft To-Do από τη Microsoft είναι ένα άλλο καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών Android που λειτουργεί cross-platform με συσκευές Windows. Με το Microsoft To-Do, μπορείτε να περιμένετε σχεδόν όλες τις λειτουργίες που πρέπει να κάνετε, όπως η ανάθεση εργασιών, υπενθυμίσεις και άλλες αναλυτικές λειτουργίες.

Αν μιλάμε ιδιαίτερα για υπενθυμίσεις, το Microsoft To-Do επιτρέπει στους χρήστες να οργανώνουν και να προγραμματίζουν τις εκκρεμότητες.

11. TickTick

TickTick

Το TickTick είναι μια ελαφριά και απλή στη χρήση λίστα υποχρεώσεων και εφαρμογή υπενθύμισης στο Google Play Store. Πολλοί δημοφιλείς ιστότοποι σε όλο τον κόσμο προτείνουν ήδη την εφαρμογή.

Δεδομένου ότι είναι μια απόλυτη εφαρμογή υποχρεώσεων και υπενθύμισης, σας βοηθά να προγραμματίζετε, να διαχειρίζεστε χρόνο και να εστιάσετε στην εργασία σας. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και όλες οι εργασίες και οι υπενθυμίσεις σας συγχρονίζονται αυτόματα σε συνδεδεμένες συσκευές.

12. Καθήκοντα

Καθήκοντα

Tasks: Η λίστα υποχρεώσεων και οι εργασίες είναι μια ακόμη εφαρμογή υπενθύμισης για Android που είναι πολύ χρήσιμη. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε οργανωμένο το πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να σημειώσετε τις σημαντικές σας εργασίες και να ορίσετε υπενθυμίσεις. Όταν έρθει η ώρα, η εφαρμογή σας υπενθυμίζει αυτόματα να κάνετε την εργασία που έχετε προσθέσει.

Ωστόσο, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του είναι κλειδωμένα πίσω από ένα paywall. Έτσι, για να χρησιμοποιήσετε το Tasks: για να κάνετε λίστα και εργασίες στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, πρέπει να ξεκλειδώσετε ορισμένες λειτουργίες πληρώνοντας το ποσό.

13. Taskeet

Taskeet

Το Taskeet είναι για όσους αναζητούν ένα ευέλικτο και απλή εφαρμογή υπενθύμισης για Android smartphone. Είναι μια εφαρμογή all-in-one που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια λίστα υποχρεώσεων, να ορίσετε υπενθυμίσεις και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ημερολόγιο.

Με το Taskeet, μπορείτε να ορίσετε υπενθυμίσεις για σημαντικά γεγονότα, όπως επετείους, γενέθλια, εργασίες, συσκέψεις κ.λπ. Η δημιουργία εργασιών και η ρύθμιση υπενθυμίσεων είναι μια εύκολη διαδικασία.

Εκτός από τις υπενθυμίσεις και τη διαχείριση εργασιών, το Taskeet παρέχει ένα Event Planner για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να οργανώσετε όλες τις εκδηλώσεις σας αποτελεσματικά.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές υπενθύμισης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android smartphone σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις σημαντικές εργασίες σας με αυτές τις εφαρμογές. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές υπενθύμισης για Android, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις στα Windows

εναλλακτικές λύσεις Wunderlist για Android το 2023

Πώς να δημιουργήσετε εργασίες &Ορισμός υπενθυμίσεων στα Windows 11

Η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη για Windows 8.1 Από τον Ιανουάριο του 2023

 

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *