Πώς να δημιουργήσετε εργασίες &Ορισμός υπενθυμίσεων στα Windows 11

Πώς να δημιουργήσετε εργασίες &Ορισμός υπενθυμίσεων στα Windows 11

How to Create Tasks & Set Reminders in Windows 11

Στα Windows 11, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Microsoft To-Do για να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις για την εργασία σας. Η εφαρμογή Microsoft To-Do είναι προεγκατεστημένη στα Windows 11 και είναι προσβάσιμη μέσω του μενού Έναρξη. Το Microsoft To-Do είναι επίσης διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS.

Εάν δεν γνωρίζετε, το Microsoft To-do είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμού εργασιών που παρέχεται με τα Windows 11 και σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες υποχρεώσεων, να ορίζετε υπενθυμίσεις, να κρατάτε σημειώσεις, να καταγράφετε συλλογές και πολλά άλλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα για να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τις καθημερινές σας εργασίες.

Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού στα Windows 11 ή 10(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για τη δημιουργία εργασιών και τον ορισμό υπενθυμίσεων στα Windows 11

Χρησιμοποιώντας το Microsoft To-Do, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια εργασία και να ορίσετε μια υπενθύμιση για αυτήν σε μια καθορισμένη ώρα και ημερομηνία. Όχι μόνο αυτό, αλλά το To-Do σάς επιτρέπει επίσης να ορίζετε επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις για τις εργασίες σας.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό σχετικά με τις υπενθυμίσεις ρύθμισης στα Windows 11 μέσω της Microsoft To Do . Ας τσεκάρουμε.

7 Συμβουλές συγγραφής χαρτιού για να κάνετε τις εργασίες του κολεγίου σας να ξεχωρίζουν(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δημιουργήστε εργασίες και ορίστε υπενθυμίσεις στα Windows 11

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις στα Windows 11 για τις εργασίες σας. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το μενού Έναρξη των Windows 11 και κάντε κλικ στην εφαρμογή Microsoft To-Do .

 

2. Πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα εργασία στο Microsoft To-Do. Για αυτό, επιλέξτε μια λίστα εργασιών στο αριστερό παράθυρο. Στα δεξιά, κάντε κλικ στο Προσθήκη εργασίας .

Η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη για Windows 8.1 Από τον Ιανουάριο του 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Τώρα, ξεκινήστε να πληκτρολογείτε την εργασία σας και πατήστε το κουμπί Enter . Αυτό θα προσθέσει την εργασία στο Microsoft To-Do.

4. Για να ορίσετε μια υπενθύμιση για την εργασία, κάντε κλικ στο Task και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Remind Me .

 

5. Θα βρείτε τρεις προκαθορισμένες ώρες και ημερομηνίες στην Υπενθύμιση – Σήμερα, Αύριο και Επόμενη Εβδομάδα. Εάν θέλετε να ορίσετε τη δική σας ώρα και ημερομηνία, κάντε κλικ στην επιλογή «Επιλογή ημερομηνίας και ώρας» .

 

6. Αυτό θα ανοίξει την προβολή ημερολογίου. Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση .

 

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ορίσετε υπενθυμίσεις στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Πώς να ορίσετε ένα πρόγραμμα επανάληψης για τις εργασίες σας;

Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα επανάληψης για μια εργασία στο Microsoft To-Do. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Microsoft To-Do στον υπολογιστή σας και επιλέξτε την εργασία.

2. Από το μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή Επανάληψη .

Πώς να ρυθμίσετε ένα Amazon Echo Dot(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Επιλέξτε εάν θέλετε να επαναλαμβάνετε την εργασία καθημερινά, καθημερινές, εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια. Εάν θέλετε να ορίσετε διαφορετική ημερομηνία, κάντε κλικ στην επιλογή Προσαρμογή .

 

4. Στην προτροπή Επανάληψη κάθε, επιλέξτε μεταξύ ημερών, εβδομάδων, μηνών ή ετών από το αναπτυσσόμενο μενού. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό των ημερών, εβδομάδων, μηνών ή ετών και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ορίσετε Επαναλαμβανόμενες εργασίες στα Windows 11 μέσω της Microsoft To do.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο δημιουργίας εργασιών και ορισμού υπενθυμίσεων στα νέα Windows 11. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές τρίτων για να ορίσετε υπενθυμίσεις, αλλά η εφαρμογή To-Do διατίθεται δωρεάν και οι εργασίες που δημιουργείτε εδώ συγχρονίζονται επίσης με άλλες συνδεδεμένες συσκευές. 

 

Πώς να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις στα Windows(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *