Πώς να αποθηκεύσετε εικόνες Spotlight στα Windows 11

Πώς να αποθηκεύσετε εικόνες Spotlight στα Windows 11

How to Save Spotlight Pictures on Windows 11

Μια ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας είναι κάτι που μπορεί να μεταμορφώσει τον τρόπο εμφάνισης του λειτουργικού σας συστήματος. Το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 11 εισάγει μερικές νέες ταπετσαρίες, αλλά υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερα.

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές ταπετσαρίας οθόνης κλειδώματος και επιφάνειας εργασίας  για λήψη νέων ταπετσαριών. αλλά στα Windows 11, δεν τα χρειάζεστε. Τα Windows 11 διαθέτουν μια δυνατότητα που ονομάζεται Windows Spotlight που κατεβάζει αυτόματα και εφαρμόζει νέα ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος και στην επιφάνεια εργασίας σας.

Το Windows Spotlight είναι μια εξαιρετική πηγή για φόντο επιφάνειας εργασίας, καθώς ανακτά εικόνες υψηλής ποιότητας από την αναζήτηση εικόνων Bing. Ενώ η λειτουργία αλλάζει αυτόματα την ταπετσαρία σε μικρά διαστήματα, μερικές φορές μπορεί να δείτε όμορφες ταπετσαρίες που θα θέλατε να αποθηκεύσετε.

Οι χρήστες των Windows 11 πήραν το Windows Spotlight στην τελευταία έκδοση 22000.739(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την αποθήκευση εικόνων Spotlight στα Windows 11

Δυστυχώς, τα Windows 11 δεν παρέχουν καμία άμεση επιλογή αποθήκευσης των ταπετσαριών Spotlight. αλλά κατεβάζει την εικόνα στη συσκευή σας. Οι εικόνες που λήφθηκαν αποθηκεύτηκαν στη μονάδα εγκατάστασης του συστήματος αλλά όχι στη συνήθη μορφή JPG ή PNG. Ως εκ τούτου, πρέπει να αποθηκεύσετε αυτά τα αρχεία σε μορφή JPG και PNG για μελλοντική χρήση.

Πριν αποθηκεύσετε τις εικόνες επιφάνειας εργασίας της συλλογής Spotlight στα Windows 11, πρέπει να σημειώσετε μερικά πράγματα που έχουμε μοιραστεί:

Τα Windows 11 διαγράφουν αυτόματα παλιές φωτογραφίες συλλογής προβολέων.
Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό διαχειριστή σας ή να έχετε δικαιώματα διαχειριστή για πρόσβαση στο φάκελο όπου τα Windows αποθηκεύουν εικόνες Spotlight.
Τα Windows 11 αποθηκεύουν τόσο την οθόνη κλειδώματος όσο και τις ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας στον ίδιο φάκελο.

1. Για να αποθηκεύσετε τις ταπετσαρίες της επιφάνειας εργασίας του Spotlight και της οθόνης κλειδώματος, πατήστε το κουμπί Windows Key + R. Αυτό θα ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου RUN .

Τρόπος απόκρυψης του Windows Spotlight Εικονίδιο επιφάνειας εργασίας «Μάθετε για αυτήν την εικόνα».(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Επικολλήστε τη διαδρομή που είναι κοινόχρηστη παρακάτω στο πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση και πατήστε το κουμπί Enter.

%LocalAppData%PackagesMicrosoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewyLocalStateAssets

 

3. Αυτό θα ανοίξει το φάκελο Assets στον υπολογιστή σας. Αυτός ο φάκελος θα έχει εικόνες συλλογής Spotlight, αλλά όχι στη συνηθισμένη μορφή JPG ή PNG.

 

4. Πρέπει να μετατρέψετε τις εικόνες σε μορφή JPG ή PNG για να τις δείτε. Για αυτό, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Μετονομασία .

Πώς να μετατρέψετε αρχεία PNG σε JPG στα Windows 11 (4 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Τώρα, προσθέστε .JPG ή .PNG στο τέλος του αρχείου και πατήστε το κουμπί Enter .

 

6. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο με οποιοδήποτε πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών .

Πώς να μετατρέψετε ένα PNG σε PDF στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε εικόνες κλειδώματος οθόνης και επιτραπέζιου υπολογιστή Spotlight Collection στα Windows 11.

 

Επομένως, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την αποθήκευση εικόνων επιφάνειας εργασίας της συλλογής Spotlight στα Windows 11. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις παλαιότερες εικόνες Spotlight, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων όπως το SpotBright ή το XSpot για να τις βρείτε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

Μπαταρία κάμερας Ring Spotlight | Κάμερα ασφαλείας HD με προβολέα LED, ηχητικό συναγερμό, αμφίδρομη επικοινωνία…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *