Πώς να μετατρέψετε ένα PNG σε PDF στα Windows 11

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη μετατροπή αρχείων PNG σε PDF. Για παράδειγμα, η αποστολή με email ενός μόνο αρχείου PDF που περιέχει όλες τις εικόνες σας είναι ευκολότερη από τη μη αυτόματη μεταφόρτωση όλων των εικόνων. Θα μπορούσαν επίσης να υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το πραγματικό ερώτημα είναι πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο PNG σε PDF ;

Χρησιμοποιώντας τα Windows 11, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων για να μετατρέψετε τις εικόνες σας PNG σε αρχεία PDF. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι οι αποκλειστικοί μετατροπείς PNG σε PDF ήταν ακριβοί και οι δωρεάν επέβαλαν πολλούς περιορισμούς.

Διέρρευσε το iPhone 14 Pro Seal με μνήμη RAM, χρώμα και Στοιχεία φόρτισης

Στην πραγματικότητα, στο λειτουργικό σύστημα Windows, δεν χρειάζεστε μετατροπέα PNG σε PDF τρίτου κατασκευαστή για να μετατρέψετε τις εικόνες σας σε PDF, καθώς μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εικονικού εκτυπωτή.

Μετατροπή εικόνων PNG σε PDF στα Windows 11

Τα Windows 10 και 11 διαθέτουν έναν εικονικό εκτυπωτή που μετατρέπει τις εικόνες σε αρχεία PDF. Για αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία του μενού περιβάλλοντος Εκτύπωση. Επομένως, εάν θέλετε να μάθετε πώς να μετατρέψετε ένα PNG σε PDF στα Windows, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί δύο καλύτερους και ευκολότερους τρόπους μετατροπής εικόνων PNG σε αρχεία PDF . Ας αρχίσουμε.

1) Μετατροπή PNG σε PDF στα Windows

Αν και χρησιμοποιήσαμε τα Windows 11 για να δείξουμε τα βήματα, η μέθοδος λειτουργεί ακόμη και στα Windows 10. Δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε εικόνες PNG σε αρχεία PDF στα Windows.

1. Αρχικά, ανοίξτε το φάκελο όπου αποθηκεύσατε τα αρχεία PNG. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο PNG και επιλέξτε « Εμφάνιση περισσότερων επιλογών ».

 

2. Στο πλήρες μενού περιβάλλοντος, επιλέξτε την επιλογή Εκτύπωση .

 

3. Τώρα, στο παράθυρο Εκτύπωση εικόνων, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Εκτυπωτής και επιλέξτε « Εκτύπωση Microsoft σε PDF »

 

4. Κάντε όλες τις άλλες ρυθμίσεις, όπως Μέγεθος σελίδας, Ποιότητα, κ.λπ. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση .

 

5. Επιλέξτε τη θέση όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο PDF. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Διέρρευσε το iPhone 14 Pro Seal με μνήμη RAM, χρώμα και Στοιχεία φόρτισης

Αυτό είναι! Τώρα ανοίξτε τον φάκελο προορισμού και θα βρείτε το αρχείο PDF.

2) Μετατροπή PNG σε PDF χρησιμοποιώντας Smallpdf

Λοιπόν, το SmallPDF είναι ένα εργαλείο web για τη διαχείριση αρχείων PDF. Ο ιστότοπος σας προσφέρει πολλά διαφορετικά εργαλεία για αρχεία PDF, όπως μετατροπείς PDF, συμπιεστές PDF, Συγχώνευση και άλλα. Δωρεάν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για να μετατρέψετε τις εικόνες σας PNG σε PDF. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο .

2. Αυτό θα ανοίξει τον μετατροπέα JPG σε PDF του Smallpdf. Μην πείτε με το όνομά του, καθώς ο μετατροπέας JPG σε PDF λειτουργεί επίσης με αρχεία PNG.

3. Κάντε κλικ στο Choose Files και επιλέξτε το αρχείο PNG που θέλετε να μετατρέψετε σε PDF.

 

4. Μετά τη μεταφόρτωση, κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή στην επάνω δεξιά γωνία.

 

5. Τώρα, περιμένετε μέχρι το εργαλείο web να μετατρέψει το αρχείο PNG σε PDF. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη και επιλέξτε την επιλογή « Αποθήκευση στη συσκευή ».

 

Αυτό είναι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SmallPDF για να μετατρέψετε τα αρχεία σας PNG σε PDF δωρεάν.

 

Έτσι, αυτές είναι οι δύο καλύτερες μέθοδοι για να μετατρέψετε τα αρχεία σας PNG σε PDF δωρεάν στα Windows.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: