13 καλύτεροι ιστότοποι Torrent για επίσκεψη το 2023

Τώρα που η κυβέρνηση έχει κλείσει τις περισσότερες από τις τοποθεσίες torrent, οι χρήστες δεν μπορούν να βρουν καμία σταθερή τοποθεσία torrent. Λίγες τοποθεσίες torrent είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο, αλλά ως επί το πλείστον είναι εκτός λειτουργίας. Μιλώντας για ιστότοπους torrent, το Torrent9 ήταν ο καλύτερος ιστότοπος torrent το 2017.

Ωστόσο, όπως όλες οι άλλες μεγάλες τοποθεσίες torrent, το Torrent9 έγινε επίσης θύμα της μαζικής απαγόρευσης torrent. Όμως, πριν από την κατάρρευσή του, το Torrent9 κέρδισε πολλή φήμη, γι’ αυτό και εξακολουθεί να αναζητείται σήμερα. Οι θαυμαστές του Torrent9 εξακολουθούν να αναζητούν torrent9 εναλλακτικές στο Ιντερνετ.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Anime (Καλύτερες τοποθεσίες Torrent Anime)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Torrent9 Alternatives: Οι καλύτεροι ιστότοποι Torrent για επίσκεψη

Έτσι, αν είστε επίσης φανατικός θαυμαστής του torrent9, τότε έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Torrent9 που μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα. Αυτοί οι ιστότοποι είναι ζωντανοί τώρα. μπορείτε να τα επισκεφτείτε για να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας torrents.

1. YTS

Το YTS είναι για τους λάτρεις του κινηματογράφου καθώς φιλοξενεί μόνο περιεχόμενο βίντεο. Μπορείτε να βρείτε κάθε περιεχόμενο βίντεο στο YTS, από ταινίες έως τηλεοπτικές εκπομπές.

Το υπέροχο με το YTS είναι η διεπαφή του, η οποία φαίνεται εκπληκτική και αναφέρει το πιο δημοφιλές torrent στην αρχική σελίδα. Έτσι, το YTS μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς εάν αναζητάτε την εναλλακτική λύση Torrent9 για λήψη αρχείων βίντεο.

2. 1337Χ

Το 1337X είναι άλλο ο καλύτερος ιστότοπος torrent που δεν έχει επηρεαστεί από τη μαζική απαγόρευση torrent. Το υπέροχο με το 1337X είναι η διεπαφή του που φαίνεται εκπληκτική.

Επίσης, το 1337X είναι γνωστό για την τεράστια βάση δεδομένων με αρχεία torrent. Από ταινίες μέχρι παιχνίδια, μπορείτε να βρείτε τα πάντα στο 1337X.

3. Τόρλοκ

Το Torlock είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος torrent που έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα. Το υπέροχο με το Torlock είναι ότι έχει μόνο επαληθευμένα torrents.

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το Torlock είναι η διεπαφή του που φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλους τους διαφορετικούς τύπους αρχείων με δυνατότητα λήψης από το Torlock.

4. RARBG

Αν ψάχνετε για ένα Torrent9 εναλλακτική με πολλά torrents, τότε το RARBG μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος. Το RARBG είναι ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους για τη λήψη αρχείων torrent. μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα στην πλατφόρμα.

Η διεπαφή του RARBG είναι επίσης αρκετά καλή και είναι σίγουρα η καλύτερη εναλλακτική Torrent9 που μπορείτε να εξετάσετε.

5. The Pirate Bay

Το Pirate Bay δεν χρειάζεται συστάσεις, όπως το γνωρίζουν όλοι. Το Pirate Bay είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος torrent στο διαδίκτυο. Το υπέροχο με το The Pirate Bay είναι ότι μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε αρχείο torrent στην πλατφόρμα. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι παρέχει επίσης συνδέσμους μαγνήτη για αρχεία torrent.

6. Zoogle

Το Zooqle είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος στη λίστα, γνωστός για τη διεπαφή του. Μπορείτε να βρείτε πολύ περιεχόμενο βίντεο στην πλατφόρμα.

Πώς να αποκρύψετε τη φωτογραφία προφίλ &Τελευταία επίσκεψη από συγκεκριμένη επαφή στο WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Zooqle είναι γνωστό για την τεράστια βάση δεδομένων του, όπου μπορείτε να βρείτε Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ. Έτσι, αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο torrent γνωστό για περιεχόμενο βίντεο, το Zooqle μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος για να προσγειωθείτε.

7. IsoHunt

Το IsoHunt εστιάζει σε λογισμικό και παιχνίδια, αλλά έχει και περιεχόμενο βίντεο. Το υπέροχο με το IsoHunt είναι ότι παραθέτει τα πιο ληφθέντα και νέα torrent στην αρχική σελίδα.

Μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλα τα δημοφιλή λογισμικά και παιχνίδια στην πλατφόρμα. Ο ιστότοπος είναι επίσης πολύ δημοφιλής σε ολόκληρη την κοινότητα torrent και είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Torrent9 που είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

8. TorrentHounds

Το TorrentHounds είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος torrent στη λίστα που οδηγείται από χρήστες της κοινότητας. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι ασταθής και αλλάζει συνεχώς την επέκτασή του από καιρό σε καιρό.

10 καλύτερες εφαρμογές λήψης Torrent για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από αυτό, το TorrentHounds διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με torrents και μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, λογισμικού, παιχνιδιών κ.λπ.

9. Σπόρος Αχλάδι

Το SeedPeer θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Torrent9 λόγω της εκτεταμένης συλλογής αρχείων torrent. Το υπέροχο με το SeedPeer είναι ότι εμφανίζει τα πιο δημοφιλή torrents στην αρχική σελίδα.

Εκτός από αυτό, η βάση δεδομένων του SeedPeer είναι τεράστια και μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα στην πλατφόρμα. Έτσι, το SeedPeer είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος torrent που μπορείτε να εξετάσετε.

10. EZTV

Το EZTV είναι ο τελευταίος ιστότοπος torrent στη λίστα που εστιάζει μόνο στο περιεχόμενο βίντεο. Το υπέροχο με το EZTV είναι ότι μπορείτε να βρείτε τόνους ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και σύντομα βίντεο στην πλατφόρμα.

12 καλύτεροι ιστότοποι Torrent για επίσκεψη το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από αυτό, η παλιά διεπαφή του κάνει το EZTV διαφορετικό από τον ανταγωνιστή του. Η διεπαφή φαίνεται ξεπερασμένη, αλλά είναι πολύ εύκολη στη χρήση.

11. LimeTorrents

Το LimeTorrents θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, εάν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση Torrent9 που είναι καλά οργανωμένη και έχει καθαρή διεπαφή χρήστη.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του LimeTorrents φαίνεται πολύ ανώτερο και καθαρό από το Torrent9. Παίρνετε επίσης torrent υψηλής ποιότητας για νέες κυκλοφορίες.

Το μόνο μειονέκτημα του LimeTorrents είναι η μη διαθεσιμότητα του. Ο ιστότοπος είναι απαγορευμένος σε πολλές περιοχές. Ως εκ τούτου, μπορεί να βασίζεστε σε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε το LimeTorrents.

12. GloTorrents

Το GloTorrents σίγουρα δεν είναι ένα από τα περισσότερα σταθερές τοποθεσίες torrentαλλά ξεχωρίζει λόγω των εντυπωσιακών συνόλων του περιεχομένου torrent.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Anime το 2023 (Καλύτεροι ιστότοποι Torrent Anime)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος torrent για τους λάτρεις του κινηματογράφου. πιθανότατα θα βρείτε κλασικές και νέες εκδόσεις εδώ. Επίσης, μπορείτε να κάνετε λήψη άλλων τύπων αρχείων από το GloTorrents, όπως παιχνίδια Android, αρχεία ISO κ.λπ.

13. iDope

Το iDope αυτοαποκαλείται φόρος τιμής στα Kickass Torrents, αλλά θα χρειαστείτε ακόμα ένα VPN για να ξεκλειδώσετε αυτό. Ο ιστότοπος είναι απαγορευμένος στα περισσότερα μέρη του κόσμου και ακόμη και εκατοντάδες ανεπιθύμητοι καθρέφτες iDope κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, τους οποίους θα πρέπει να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε.

Ο ιστότοπος ξεχωρίζει λόγω της εντυπωσιακής βάσης δεδομένων περιεχομένου και της δυνατότητας λήψης torrent απευθείας από την αναζήτηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για λήψη Anime, Εφαρμογών, Παιχνιδιών, Τηλεοπτικών Εκπομπών, Ταινιών κ.λπ. Παρέχει επίσης συνδέσμους μαγνήτη για όλα τα αρχεία torrent του.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Torrent9 που μπορείτε να εξετάσετε. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλους ιστότοπους torrent που λειτουργούν.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *