Πώς να παρακολουθήσετε αθλήματα που δεν εμφανίζονται στη χώρα σας

Σημαντικά σημεία

  • Χρησιμοποιήστε VPN για να ξεμπλοκάρετε αθλητικό περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς και να παρακολουθήσετε αποτελεσματικά τις καλύτερες στιγμές μετά τον αγώνα.
  • Το IPTV επιτρέπει την πρόσβαση σε αθλήματα σε άλλες περιοχές, αλλά εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια. Τα VPN είναι γενικά πιο ασφαλή.
  • Οι διακομιστές μεσολάβησης μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην πρόσβαση σε αθλήματα παγκοσμίως, αλλά είναι λιγότερο ασφαλείς και απαιτούν τεχνικές δεξιότητες.

Όπως θα σας πει οποιοσδήποτε φίλος των σπορ, ένα από τα πιο απογοητευτικά προβλήματα είναι να μην μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα που θέλετε. Οι νόμοι για τις αθλητικές άδειες μπορεί να σημαίνουν ότι είναι αδύνατο να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα όταν το θέλετε και είναι απίστευτα εκνευριστικό όταν συμβαίνει αυτό.

Τώρα, οι επιλογές σας για παρακολούθηση αθλημάτων που δεν μεταδίδονται στη χώρα σας είναι περιορισμένες, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :100+ Λίστα τοποθεσιών με τους καλύτερους δωρεάν Proxies

VPN

Η διεπαφή VPN Bitdefender

Πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο, θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε αθλήματα που δεν μεταδίδονται στη χώρα σας. Πολλές υπηρεσίες θα σας επιτρέψουν να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς αλλάζοντας τον διακομιστή σας σε διαφορετική χώρα. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί καλύτερα εάν έχετε ήδη μια συνδρομητική υπηρεσία και θα λειτουργήσει επίσης εάν το παιχνίδι που θέλετε να παρακολουθήσετε προβάλλεται δωρεάν.

Η χρήση ενός VPN θα σας επιτρέψει επίσης να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές μετά τον αγώνα που δεν είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι τυχαία αν δεν έχετε συνδρομή για την πλατφόρμα στην οποία προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Πολλοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς απαιτούν να εγγραφείτε στην υπηρεσία τους για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο και συνήθως θα πρέπει να είστε κάτοικος αυτής της χώρας. Αξίζει ακόμα να προσπαθήσετε, αλλά αν δεν έχετε επιτυχία, θα πρέπει να δοκιμάσετε μια από τις άλλες δύο επιλογές.

Υπάρχουν αρκετοί άλλοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα VPN γενικά, όπως η κρυπτογράφηση δεδομένων και η εξοικονόμηση χρημάτων στις πτήσεις. Παραδείγματα δημοφιλών VPN περιλαμβάνουν τα CyberGhost, NordVPN και ExpressVPN.

Internet Protocol TV (IPTV)

Μια εγκατάσταση IPTV στο σπίτι κάποιου
Πίστωση εικόνας: Kskhh/Wikimedia Commons

Ένας από τους πιο σύνθετους τρόπους για να παρακολουθήσετε αθλήματα που δεν μεταδίδονται στη χώρα σας είναι μέσω της τηλεόρασης πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IPTV). Χρειάζεστε ένα κουτί για πρόσβαση στην IPTV και θα μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεόραση από το Διαδίκτυο αντί για παραδοσιακά κανάλια εκπομπής. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται σε άλλες περιοχές.

Ενώ το IPTV μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος παρακολούθησης αθλημάτων σε άλλες χώρες, εξακολουθώ να προτείνω τη χρήση ενός VPN όπου είναι δυνατόν. Η IPTV μπορεί να σας αφήσει ανοιχτούς σε πιθανές απειλές ασφαλείας, οι οποίες είναι πολύ λιγότερο πιθανές με ένα VPN. Επιπλέον, η χρήση παράνομων ροών IPTV είναι κακή ιδέα—και μπορεί να βρεθείτε σε πολλά προβλήματα αν σας πιάσουν.

Εάν επιμένετε να χρησιμοποιείτε IPTV και διαθέτετε συσκευή Android, διαβάστε αυτόν τον οδηγό για τις καλύτερες εφαρμογές IPTV για Android.

Proxies server

σύνδεση διακομιστή μεσολάβησης

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε αθλήματα που δεν μεταδίδονται στη χώρα σας είναι μέσω διακομιστών μεσολάβησης. Τα Proxies και τα VPN είναι διαφορετικά, αλλά έχουν κάποιες ομοιότητες. Όσον αφορά την παρακολούθηση αθλημάτων, θα εξακολουθήσετε να καλύπτετε την τρέχουσα διεύθυνση IP σας και να έχετε πρόσβαση σε αθλήματα σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό διακομιστή μεσολάβησης μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά είναι πιο πρακτικό από ένα VPN. Επιπλέον, δεν λαμβάνετε πολλά από τα μακροπρόθεσμα οφέλη ασφάλειας που θα παρέχει ένα VPN. Για αυτόν τον λόγο, θα σας συμβούλευα να μην χρησιμοποιείτε διακομιστές μεσολάβησης, εκτός εάν έχετε ήδη ισχυρές τεχνικές δεξιότητες.

Η πιο ιδανική κατάσταση είναι να έχετε πρόσβαση σε αθλητικές εκδηλώσεις μέσω των καναλιών της χώρας σας, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει τους μεγαλύτερους αγώνες, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς με διάφορους τρόπους. Θα προτείνω πάντα τη χρήση ενός VPN, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Οι διακομιστές IPTV και οι διακομιστές μεσολάβησης είναι εναλλακτικές, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη τους σχετικούς κινδύνους.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *