Πως να εγκαταστήσετε παλαιότερες εκδόσεις εφαρμογών σε παλιο iPhone

Πως να εγκαταστήσετε παλαιότερες εκδόσεις εφαρμογών σε παλιο iPhone

Σημαντικά σημεία

 • Ξεκινήστε προσπαθώντας να κάνετε λήψη μιας παλαιότερης έκδοσης της εφαρμογής αναζητώντας την στο App Store.
 • Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη παλαιότερων εκδόσεων εφαρμογών που είχατε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν βρίσκοντάς τες στη λίστα Αγορασμένων.
 • Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή στο παρελθόν, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα νεότερο iPhone με πιο πρόσφατη έκδοση iOS για να κατεβάσετε εφαρμογές για παλαιότερες συσκευές.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα παλιό iPhone, το πιθανότερο είναι ότι έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα να μην μπορείτε να κατεβάσετε νέες εφαρμογές. Ευτυχώς, μπορείτε να κάνετε λήψη παλαιότερων εκδόσεων εφαρμογών με μερικούς τρόπους. Επομένως, διαβάστε για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αλλάξετε DNS στο iPhone

Πώς να μετακινήσετε μηνύματα στο νέο σας iPhone από ένα παλιό

1. Αφήστε το App Store να κατεβάσει μια συμβατή έκδοση

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος λήψης μιας παλαιότερης έκδοσης μιας εφαρμογής, αλλά μπορεί να μην έχετε ακούσει γι ‘αυτό, επειδή το App Store της Apple δεν διευκρινίζει εάν υπάρχει παλαιότερη έκδοση. Για παράδειγμα, είναι σύνηθες να συναντάτε ένα μήνυμα στη σελίδα μιας εφαρμογής που σας το λέει αυτό Απαιτεί [iOS version] ή αργότερα, σας κάνει να πιστεύετε ότι το τηλέφωνό σας δεν είναι συμβατό. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια.

Μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το μήνυμα και να συνεχίσετε να πατάτε το κουμπί λήψης ούτως ή άλλως. Όταν το κάνετε, το App Store θα εμφανίσει ένα μήνυμα που σας ρωτά εάν θέλετε να κάνετε λήψη μιας παλαιότερης έκδοσης της εφαρμογής. Ακολουθήστε αυτά ακριβώς τα βήματα για να λάβετε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο:

 1. Ανοιξε το App Store στο iPhone σας και αναζητήστε την εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Πατήστε το όνομα ή το εικονίδιο της εφαρμογής για να ανοίξετε τη σελίδα του App Store.
 3. Ξεκινήστε τη λήψη της εφαρμογής πατώντας το Παίρνω κουμπί ή πατώντας στο σύννεφο σύμβολο με το βέλος προς τα κάτω.
 4. Περιμένετε μέχρι το App Store να εμφανίσει το μήνυμα Να γίνει λήψη μιας παλαιότερης έκδοσης αυτής της εφαρμογής;
 5. Πατήστε το Κατεβάστε κουμπί για να εγκαταστήσετε την παλαιότερη έκδοση.

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, θα δείτε το ακόλουθο μήνυμα: Αυτή η εφαρμογή απαιτεί [iOS version] ή αργότερα. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Apple Sports απαιτεί iOS 17.2 ή νεότερη έκδοση.

προειδοποίηση που εμφανίζεται κατά τη λήψη της εφαρμογής Journal

Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές άλλες λύσεις για να κάνετε λήψη μιας παλαιότερης έκδοσης μιας εφαρμογής.

2. Λήψη εφαρμογών από τη λίστα αγορών σας

Ένας άλλος τρόπος λήψης παλαιότερων εκδόσεων εφαρμογών είναι να τις βρείτε στο δικό σας Αγορασμένο ή Εφαρμογές (σε νεότερα iPhone) ιστορία. Αυτό λειτουργεί καλά εάν επαναφέρατε πρόσφατα το iPhone σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μόνο για να μάθετε ότι ορισμένες από τις προηγουμένως εγκατεστημένες εφαρμογές απαιτούν τώρα μια νεότερη έκδοση του iOS για να λειτουργήσουν.

Επιπλέον, ορισμένοι άνθρωποι διαπιστώνουν ότι το App Store δεν θα τους δώσει αυτόματα την επιλογή λήψης μιας προηγούμενης συμβατής έκδοσης. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι μόλις είχαν εγκαταστήσει μια λειτουργική έκδοση στο τηλέφωνό τους. Εάν είστε ένα από αυτά τα άτομα, δοκιμάστε να κατεβάσετε μια εφαρμογή από τη λίστα Αγορασμένων εφαρμογών σας.

ο Αγορασμένο ή Εφαρμογές (σε νεότερα iPhone) η λίστα δεν είναι μόνο εφαρμογές για τις οποίες έχετε πληρώσει. είναι ένα πλήρες ιστορικό των εφαρμογών που έχετε κατεβάσει χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας iCloud.

Για να κατεβάσετε εφαρμογές που έχετε αγοράσει προηγουμένως:

 1. Ανοιξε το App Store εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και πλοηγηθείτε στο δικό σας λογαριασμός σελίδα επιλέγοντας το Προφίλ εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 2. Επιλέγω Αγορασμένο ή Εφαρμογές (σε νεότερα iPhone) για να εμφανίσετε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που αγοράσατε που είναι συνδεδεμένες με αυτόν τον λογαριασμό iCloud.
 3. Κάντε κύλιση στη λίστα για να βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να εγκαταστήσετε.
 4. Χτύπα το σύννεφο εικονίδιο με το βέλος προς τα κάτω δίπλα στο όνομα της εφαρμογής για να ξεκινήσει η λήψη της.

3. Χρησιμοποιήστε μια νέα συσκευή

Δοκίμασα να κατεβάσω ξανά εφαρμογές από το δικό μου Αγορασμένο (ή Εφαρμογές) λίστα και διαπίστωσε ότι λειτούργησε χωρίς προβλήματα. Τι κάνετε όμως εάν δεν έχετε αγοράσει ή κατεβάσει μια εφαρμογή στο παρελθόν; Μια λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα νεότερο iPhone που εκτελείται σε πιο πρόσφατη έκδοση iOS για να κατεβάσετε την εφαρμογή που θέλετε.

Το κλειδί είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας iCloud στη νεότερη συσκευή για να διασφαλίσετε ότι η εφαρμογή έχει αποθηκευτεί στο ιστορικό αγορών εφαρμογών σας. Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή, επιστρέψτε στο παλιό σας iPhone και δοκιμάστε να το κατεβάσετε από το δικό σας Αγορασμένο (ή Εφαρμογές) λίστα ή αναζητώντας το.

Για να δοκιμάσω αυτήν τη μέθοδο, χρησιμοποίησα ένα iPhone 15 Pro για να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στο iCloud και κατέβασα μια εφαρμογή που δεν ήταν συμβατή με το iPhone X μου. Μόλις έλαβα την εφαρμογή, επέστρεψα στο παλαιότερο iPhone μου και κατέβασα την ίδια εφαρμογή από το έψαχνα και πέτυχε!

Ακολουθούν οι οδηγίες βήμα προς βήμα εάν χρειάζεστε περισσότερη σαφήνεια:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας iCloud χρησιμοποιώντας ένα iPhone με πρόσφατη έκδοση iOS.
 2. Ανοιξε το App Store και κατεβάστε την εφαρμογή που θέλετε.
 3. Επιστρέψτε στην παλιά σας συσκευή iPhone και ανοίξτε το App Store.
 4. Αναζητήστε την εφαρμογή στο App Store και προσπαθήστε να την κατεβάσετε ξανά. Όταν πάρετε το Να γίνει λήψη μιας παλαιότερης έκδοσης αυτής της εφαρμογής; προτροπή, επιλέξτε Κατεβάστε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το Προφίλ εικονίδιο στο App Store, επιλέξτε Αγορασμένο (ή Εφαρμογές σε νεότερα iPhone) και μετακινηθείτε στη λίστα για να βρείτε την εφαρμογή που μόλις εγκαταστήσατε στο νεότερο iPhone σας. Στη συνέχεια, χτυπήστε το σύννεφο εικονίδιο με το βέλος προς τα κάτω δίπλα στην εφαρμογή για να ξεκινήσει η λήψη της.

Όπως μπορείτε να δείτε στα παραπάνω στιγμιότυπα οθόνης, το App Store δεν μου έδωσε την επιλογή να κατεβάσω μια παλαιότερη έκδοση. Ωστόσο, μόλις το κατέβασα στο iPhone μου με iOS 17.4, μπόρεσα να εγκαταστήσω την παλαιότερη έκδοση στο iPhone X μου.

Περιορισμοί αυτών των μεθόδων για λήψη παλαιών εκδόσεων εφαρμογών

Δυστυχώς, αυτές οι μέθοδοι δεν θα λειτουργούν για κάθε εφαρμογή στο App Store. Ορισμένες νεότερες εφαρμογές δεν θα έχουν συμβατότητα προς τα πίσω —ειδικά αυτές που έχουν κατασκευαστεί για πιο πρόσφατες συσκευές iOS. Εφαρμογές όπως αυτή δεν θα έχουν παλαιότερη έκδοση διαθέσιμη για λήψη και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό.

Όσο παλαιότερο είναι το iPhone σας, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να βρείτε μια συμβατή έκδοση της εφαρμογής που αναζητάτε. Αλλά με το πόσο εύκολο είναι να δείτε εάν είναι διαθέσιμη μια παλαιότερη έκδοση εφαρμογής, αξίζει να δοκιμάσετε αυτές τις μεθόδους. Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιο άλλο πρόβλημα σας εμποδίζει να αποκτήσετε μια εφαρμογή, μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν πολλές άλλες διορθώσεις για εφαρμογές που δεν γίνονται λήψη στο iPhone σας.

Με τον τρόπο που η Apple σχεδίασε το App Store, μπορείτε εύκολα να σκεφτείτε ότι η αγαπημένη σας εφαρμογή δεν είναι πλέον συμβατή με το iPhone σας. Αλλά μην ξεγελιέστε! Αρκετές εφαρμογές προσφέρουν παλαιότερες εκδόσεις που θα λειτουργούν στο παλιό σας iPhone και είναι απίστευτα εύκολο να τις αποκτήσετε.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *