15 καλύτερα γραφικά στοιχεία Android για το 2023 (Βελτιώστε την απόδοση και την εμφάνιση)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Android είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά αυτή τη στιγμή. Το Android προσφέρει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής από κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά.

Δείτε την ενότητα Προσαρμογή/Εξατομίκευση στο Google Play Store. θα βρείτε χιλιάδες εφαρμογές. Ορισμένες δημοφιλείς επιλογές προσαρμογής για Android περιλαμβάνουν Ζωντανές ταπετσαρίες, Εφαρμογές εκκίνησης, γραφικά στοιχεία, πακέτα εικονιδίων κ.λπ.

Στο techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά Προσαρμογή Androidόπως οι καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης, τα καλύτερα πακέτα εικονιδίων κ.λπ. Σήμερα, θα κοινοποιήσουμε τη λίστα με τα καλύτερα γραφικά στοιχεία Android. Αυτά τα γραφικά στοιχεία φαίνονται καλά στην αρχική οθόνη του Android και παρέχουν σχετικές πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης: γραφικά στοιχεία κλειδώματος οθόνης iOS 16 για iPhone

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές widget για Android

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει για τα καλύτερα γραφικά στοιχεία Android που είναι χρήσιμα για τη μεταφορά βασικών δεδομένων και τη βοήθεια της εύκολης διατήρησης διαφόρων εργασιών.

1. Γραφικό στοιχείο μπαταρίας Reborn

Γραφικό στοιχείο μπαταρίας Reborn

Είναι ένα εξαιρετικό widget για Android που διατίθεται στο play store για να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας σας. Επιπλέον, παρέχει έναν μετρητή ελέγχου μπαταρίας τύπου ταχύμετρου.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα, το σχήμα και τις δυνατότητες του Widget μέσω των ρυθμίσεων. Επιπλέον, δείχνει επίσης τις εφαρμογές που καταναλώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

2. Καιρός

Καιρός

Αν ψάχνετε για ένα ευχάριστο widget για το κλίμα, αυτό μπορεί να κάνει τη δουλειά. Επαναφέρει την ατμόσφαιρα του παλιού γραφικού στοιχείου κλιματισμού HTC με ένα ρολόι σε στυλ ανατροπής.

Η εφαρμογή widget για Android παίρνει τις κλιματικές πληροφορίες από τη δημοφιλή εφαρμογή 1Weather. Δείχνει την τρέχουσα θερμοκρασία, τη βροχόπτωση, τις εναλλαγές του ανέμου κ.λπ.

3. Μήνας: Γραφικό στοιχείο ημερολογίου

Μήνας: Γραφικό στοιχείο ημερολογίου

Αυτή είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές Widget για Android που φέρνει μια συλλογή από μοντέρνα, όμορφα και χρήσιμα widget ημερολογίου. Το καλό είναι ότι τα widget ενσωματώνονται απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε διάταξη αρχικής οθόνης που χρησιμοποιείτε.

Εμφανίζει επίσης τα πρόσφατα και επερχόμενα συμβάντα ημερολογίου, όπως τα γενέθλια ενός φίλου, τοπικές εκδηλώσεις, διακοπές κ.λπ.

4. 1 Καιρός

1 Καιρός

Λοιπόν, το 1Weather είναι μια εφαρμογή καιρού με πολλές συναρπαστικές δυνατότητες. Θα βρείτε πολλά μοναδικά HD widgets widget για τον καιρό, το ρολόι και το ξυπνητήρι που μπορούν να μεταμορφώσουν τη διεπαφή Android σας. Το υπέροχο με την εφαρμογή είναι ότι φέρνει πολλά Widgets.

Αυτά τα γραφικά στοιχεία μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε και να προβάλλετε αναφορές καιρού απευθείας από την αρχική οθόνη του Android.

5. Γραφικό στοιχείο μπλε αλληλογραφίας

Γραφικό στοιχείο μπλε αλληλογραφίας

Το Blue Mail Widget είναι ένα άλλο καλύτερο widget που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο smartphone τους Android. Είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει επίσης μερικά γραφικά στοιχεία που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το γραφικό στοιχείο μπορεί να σας εμφανίζει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από διαφορετικούς παρόχους υπηρεσιών email, όπως το Gmail, το Outlook κ.λπ., στην αρχική οθόνη σας.

6. My Data Manager

My Data Manager

Αυτό το γραφικό στοιχείο βοηθά τους χρήστες να αναλάβουν τον έλεγχο της χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Η εφαρμογή Android φέρνει επίσης ένα γραφικό στοιχείο που δείχνει τη χρήση σε πραγματικό χρόνο και περιαγωγής. Όχι μόνο αυτό, αλλά το widget εμφανίζει επίσης τα τελευταία αρχεία καταγραφής κλήσεων και τα μηνύματα κειμένου.

7. Μινιμαλιστικό κείμενο

Μινιμαλιστικό κείμενο

Το Minimalistic Text είναι ένα από τα καλύτερα και τα περισσότερα ελαφριές εφαρμογές widget όλοι θα ήθελαν να έχουν. Το Minimalistic Text επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν οτιδήποτε στην αρχική οθόνη ή στην οθόνη κλειδώματος.

Έτσι, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν το Minimalistic Text για να εμφανίζει πληροφορίες ώρας, ημερομηνίας, μπαταρίας και καιρού. Εκτός από αυτό, το Minimalistic Text είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και είναι η καλύτερη εφαρμογή widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

8. Ένα άλλο Widget

Ένα άλλο Widget

Είναι άλλο ένα καλύτερο και κορυφαίο Εφαρμογές widget Android στο Google Play Store. Το υπέροχο με το Another Widget είναι ότι συνοψίζει έξυπνα τις κρίσιμες πληροφορίες για το σύστημά σας που χρειάζεστε περισσότερο. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα άλλο γραφικό στοιχείο ώστε να εμφανίζει επερχόμενα συμβάντα, καιρικές συνθήκες κ.λπ.

9. KWGT Kustom Widget Maker

KWGT Kustom Widget Maker

Μάντεψε? Είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία εφαρμογές δημιουργίας widget στο Google Play Store. Με το KWGT Kustom Widget Maker, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τα σχέδιά σας και να εμφανίσετε οποιαδήποτε δεδομένα χρειάζεστε.

Το KWGT Kustom Widget Maker παρέχει στους χρήστες προκατασκευασμένα πρότυπα για αρχή. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης διάφορα τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια, σχήματα, γραμματοσειρές κ.λπ.

10. Stiky Notes + Widget

Stiky Notes + Widget

Είναι μια εφαρμογή σημειώσεων που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια λίστα υποχρεώσεων και σημειώσεις. Είναι ενδιαφέρον ότι εμφανίζει τις σημειώσεις απευθείας στην αρχική οθόνη με το widget του.

Έτσι, με το Sticky Notes + Widget, μπορείτε να καρφιτσώσετε βασικές σημειώσεις ή λίστες υποχρεώσεων στην αρχική οθόνη του Android. Εκτός από αυτό, το Sticky Notes + Widget υποστηρίζει χειρόγραφες σημειώσεις, κείμενα με δυνατότητα κύλισης σε ένα γραφικό στοιχείο κ.λπ.

11. Ουάου

Ουάου

Λοιπόν, το Weawow είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία εφαρμογές widget πρόγνωσης καιρού στο Google Play Store. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν χωρίς διαφήμιση. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι το Weawow παρέχει επίσης ένα widget πρόγνωσης καιρού με εικόνες.

Με το Weawow, μπορείτε να απολαύσετε μια πιο πλούσια αρχική οθόνη με όμορφες εικόνες που ταιριάζουν με την πρόγνωση του καιρού.

12. Γραφικό στοιχείο επαφών

Γραφικό στοιχείο επαφών

Το υπέροχο με το Γραφικό στοιχείο Επαφών είναι ότι παρέχει στους χρήστες πάνω από 20 μοναδικά και όμορφα γραφικά στοιχεία που επιτρέπουν κλήσεις και συνομιλίες. Το Γραφικό στοιχείο Επαφών διαθέτει επίσης γραφικά στοιχεία για την εμφάνιση πρόσφατων αρχείων καταγραφής κλήσεων, αρχείων καταγραφής SMS κ.λπ.

13. UCCW

UCCW

Το UCCW είναι α προσαρμοσμένη εφαρμογή δημιουργίας γραφικών στοιχείων για Android, που μοιάζει πολύ με το KWGT. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, πρέπει να εγκαταστήσετε το δέρμα και να το προσαρμόσετε όπως θέλετε.

Το καλό με το UCCW είναι ότι παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής. Για παράδειγμα, μπορείτε να τροποποιήσετε τη διάταξη αντικειμένων, γραμματοσειρών, εικόνων, σχημάτων, αναλογικών ρολογιών, μετρητών μπαταρίας, καιρού και πολλά άλλα.

14. Γραφικό στοιχείο φακού

Γραφικό στοιχείο φακού

Το Flashlight Widget είναι μια από τις εξαιρετικές εφαρμογές Widget που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Αυτό προσθέτει ένα γραφικό στοιχείο στην οθόνη σας για εναλλαγή του φλας της κάμερας.

Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το γραφικό στοιχείο εάν χρησιμοποιείτε συχνά το φακό στο τηλέφωνό σας. Το widget είναι εξαιρετικά ελαφρύ και χρειάζεται λιγότερο από 30 KB για εγκατάσταση.

15. MagicWidgets

MagicWidgets

Το MagicWidgets είναι μια εφαρμογή που σας προσφέρει πολλές επιλογές widget. Με το MagicWidgets, λαμβάνετε ένα γραφικό στοιχείο φωτογραφιών, ένα γραφικό στοιχείο iOS, ένα γραφικό στοιχείο ημερολογίου και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, το MagicWidgets σας προσφέρει επίσης διάφορα στυλ για να διαλέξετε. Η εφαρμογή σας προσφέρει ακόμη και διάφορες επιλογές μεγέθους. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της προσθήκης μεγάλων/μεσαίων/μικρών γραφικών στοιχείων στην αρχική οθόνη σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα widgets εξαντλούν την μπαταρία;

Τα σύγχρονα smartphone Android είναι αρκετά έξυπνα ώστε να τερματίζουν τη δραστηριότητα του γραφικού στοιχείου παρασκηνίου όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο. Αυτό το πράγμα γίνεται για να εξοικονομήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ωστόσο, τα widgets επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone σας.

Τα γραφικά στοιχεία καθυστερούν το τηλέφωνό σας;

Εάν έχετε smartphone χαμηλού επιπέδου, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα γραφικά στοιχεία. Τα γραφικά στοιχεία χρησιμοποιούν πόρους RAM, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα απόδοσης σε smartphone χαμηλού επιπέδου. Ωστόσο, δεν θα παρατηρήσετε προβλήματα απόδοσης εάν έχετε τηλέφωνο μεσαίας ή προηγμένης τεχνολογίας.

Είναι ασφαλή τα γραφικά στοιχεία Android;

Εάν κάνετε λήψη γραφικών στοιχείων από αξιόπιστες πηγές όπως το Google Play Store, τότε η ασφάλεια και το απόρρητο δεν θα είναι πρόβλημα. Τα γραφικά στοιχεία είναι ασφαλή, εφόσον δεν ζητούν περιττές άδειες.

Πώς μπορώ να αποκτήσω δροσερά γραφικά στοιχεία στο Android;

Εάν θέλετε να αποκτήσετε όμορφα γραφικά στοιχεία στο Android σας, χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές Android Widget. Μετά την εγκατάσταση των widget, πατήστε παρατεταμένα σε μια κενή περιοχή της αρχικής οθόνης και επιλέξτε Widgets. Τώρα περάστε από τα Widgets και πατήστε σε αυτό που θέλετε να προσθέσετε στην αρχική σας οθόνη.

Πώς μπορώ να κάνω στυλ γραφικών στοιχείων στο Android;

Εάν το γραφικό στοιχείο υποστηρίζει προσαρμογή, πατήστε το παρατεταμένα και εξερευνήστε τις επιλογές. Ωστόσο, εάν θέλετε να δώσετε στυλ στο προσαρμοσμένο γραφικό στοιχείο σας, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή KWGT Kustom Widget Maker.

Πού μπορώ να βρω καλά widget;

Θα βρείτε πολλές εφαρμογές widget στο Google Play Store. Όλες οι εφαρμογές που παραθέτουμε είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και δωρεάν για λήψη. Μπορείτε επίσης να βρείτε καλά γραφικά στοιχεία από καταστήματα εφαρμογών και ιστότοπους τρίτων κατασκευαστών.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές widget Android για να βελτιώσετε την απόδοση και την εμφάνιση. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:

 δωρεάν Widgets καιρού για Android

Πώς να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο Gmail στην αρχική οθόνη του Android

Sticky Widget στην πλευρική γραμμή του WordPress

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *