καλύτερα παιχνίδια HD

15 καταπληκτικά παιχνίδια στρατηγικής όπως το Clash of Clans που πρέπει να παίξετε

Το Clash of Clans είναι ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια στρατηγικής για κινητά ποτέ. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2012 και μετά από αυτό, ανεβαίνει συνεχώς τη σκάλα της επιτυχίας.

Η τρέλα για το παιχνίδι είναι τόσο υψηλή που εξακολουθεί να γίνεται λήψη από τα επίσημα καταστήματα εφαρμογών το 2023. Το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό και μπορεί επίσης να τρέξει σε smartphone χαμηλού ή μεσαίου επιπέδου.

Μετά από τεράστια επιτυχία, οι λάτρεις αυτού του είδους αναζητούν τα καλύτερα παιχνίδια όπως το Clash of Clans. Λοιπόν, υπάρχουν παιχνίδια όπως το Clash of Clans? Βασικά ναι! Υπάρχουν πολλά παιχνίδια όπως το Clash of Clans που μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε στο Android smartphone σας.

Τα καλύτερα παιχνίδια όπως το Clash of Clans για Android

Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια είναι δωρεάν για λήψη και μπορείτε να τα αποκτήσετε από το Google Play Store. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερα παιχνίδια όπως το Clash of Clans.

1. Παραλία Μπουμ

 Παραλία Μπουμ

Είναι το παιχνίδι που αναπτύχθηκε από τους προγραμματιστές της Supercell, εκείνος πίσω από το δημοφιλές παιχνίδι Clash of Clans. Αυτό το παιχνίδι είναι σχεδόν το ίδιο σε τύπο με αυτό το Clash of Clans, αλλά υπάρχουν μερικά σημαντικά μέρη που δεν θα βρείτε στο Clash of Clans.

Αυτό το παιχνίδι παρέχει πολύ υψηλότερη ποιότητα και μπορείτε επίσης να φτιάξετε υπέροχες κατασκευές, όπλα και οχυρά. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα στρατεύματά σας, όπως στο Clash of Clans. Συνολικά αυτό το παιχνίδι είναι του ίδιου είδους, αλλά παρέχει κάπως περισσότερες δυνατότητες και εξαιρετικά γραφικά.

2. Ζέστη ζούγκλας

 Ζέστη ζούγκλας

Σε αυτό το παιχνίδι, φτιάχνετε τη στρατιωτική σας βάση που αποτελείται από τα στρατιωτικά σας στρατεύματα που μπορείτε να οδηγήσετε για να προστατεύσετε τη βάση σας από τους εχθρούς.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη ζούγκλα, όπου πρέπει να προστατεύσετε τη βάση σας από τους εχθρούς και στη συνέχεια να αναβαθμίσετε τον στρατό σας με όπλα που αποκτάτε από τους εχθρούς σας μετά την ήττα τους. Μπορείτε επίσης να ανταγωνιστείτε με άλλα άτομα που παίζουν αυτό το παιχνίδι.

3. Πόλεμοι των Βίκινγκ

Πόλεμοι των Βίκινγκ

Τι θα γινόταν αν ζούσατε στη ζούγκλα με τη φυλή σας και ακολουθούσατε τους κανόνες της ζούγκλας για να επιβιώσετε; Σε αυτό το παιχνίδι, η εμπειρία είναι ίδια σαν να βρίσκεστε στη ζούγκλα και πρέπει να επιβιώσετε με διαφορετικούς κανόνες για να αποκτήσετε τους πόρους σας.

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να επιτεθείτε σε άλλες φυλές για να αποκτήσετε πόρους. από την άλλη πλευρά, πρέπει να προστατεύσετε τη φυλή σας από τους άλλους. Μπορείτε να προσθέσετε τους φίλους σας που παίζουν επίσης αυτό το παιχνίδι στη φυλή σας, κάνοντας την ομάδα σας μεγαλύτερη και κερδίζοντας πόρους ως βραβείο.

4. Castle Clash

Castle Clash

Μπορείτε να ενώσετε τους φίλους σας για να κάνετε τη βάση σας μεγάλη και στη συνέχεια να εκπαιδεύσετε διάφορους στρατιώτες που θα χρειαστείτε για να προστατεύσετε τη βάση σας από τους εχθρούς.

Πρέπει να χτίσετε τη δύναμή σας και να κατακτήσετε τις άλλες βάσεις για να χτίσετε μια μεγάλη αυτοκρατορία. Αυτό το παιχνίδι μοιάζει πολύ με το Clash of Clans, αλλά η χαρά που μπορείτε να ζήσετε από αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερη.

5. Σύγκρουση βασιλιάδων

Σύγκρουση βασιλιάδων

Το Clash of Kings είναι ένα από τα σπουδαία παιχνίδια για πολλούς παίκτες που μπορείτε να παίξετε online. Αυτό το παιχνίδι σάς επιτρέπει να ανταγωνίζεστε άλλους διαδικτυακούς παίκτες για να κάνετε το βασίλειό σας τεράστιο κερδίζοντας τους.

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να κάνετε στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο για να νικήσετε τους άλλους παίκτες και, παράλληλα, να προστατεύσετε τον εαυτό σας από άλλους ανθρώπους ως εχθρούς σας. Τα γραφικά που λαμβάνετε σε αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχα και η εμπειρία που θα έχετε μέσα από αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να μετρηθεί.

6. Clash Royale

Clash Royale

Το Clash Royale δεν είναι νέο παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό, όπως το Clash of Clans. Σχεδόν κάθε χαρακτήρας σε αυτό το παιχνίδι είναι παρόμοιος με το Clash Of Clans.

Το καλύτερο πράγμα για το Clash Royale είναι ότι έχει αναπτυχθεί από τον ίδιο εκδότη εφαρμογών με το Clash Of Clan – Supercell. Το gameplay του Clash Royale βασίζεται στη συλλογή καρτών. Οι κάρτες που κερδίζετε από τη νίκη σας επιτρέπουν να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες και να αναβαθμίσετε τους υπάρχοντες.

7. Ημέρα του σανού

Ημέρα του σανού

Το Hay Day είναι ένα άλλο παιχνίδι της Supercell, το οποίο είναι άκρως εθιστικό. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να χτίσετε το αγρόκτημά σας, να φροντίσετε τις καλλιέργειές σας και να ανταλλάξετε αγαθά με γείτονες και φίλους.

Έτσι, αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια στρατηγικής που βασίζονται στη γεωργία στο Android σας, το Hay Day μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

8. Minecraft

Minecraft

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής που μπορείτε να έχετε στο smartphone σας Android. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια λειτουργία επιβίωσης όπου ο παίκτης πρέπει να αποκτήσει πόρους για να χτίσει τον κόσμο και να διατηρήσει την υγεία του.

9. Μικρός Διοικητής

Μικρός Διοικητής

Λοιπόν, σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να απολαύσετε τη δράση του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου σε όλο της το μεγαλείο. Ο παίκτης πρέπει να σώσει τη μέρα και να καταστρέψει τις βάσεις των Ναζί σε αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να αναβαθμίσουν τις άμυνές τους και να κρατήσουν τις θέσεις τους ενάντια σε αυτή τη συνεχή επίθεση.

10. Clash Of Lords 2

Clash Of Lords 2

Το Clash Of Lords 2 είναι ένα από τα παιχνίδια με την υψηλότερη βαθμολογία στο Google Play Store. Το παιχνίδι είναι παρόμοιο με το Clash of Clans αλλά είναι σχετικά εύκολο.

Τα πάντα στο Clash Of Lords 2 παραμένουν ίδια όπως στο Clash of Clans, αλλά το παιχνίδι είναι απλό και εύκολο. Το παιχνίδι σας κρατά συμμετέχοντες σε συναρπαστικές μάχες από την αρχή

11. Φυτά εναντίον ζόμπι 2

Φυτά εναντίον ζόμπι 2

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο παιχνίδι άμυνας πύργων που μπορείτε να παίξετε στο smartphone ή το tablet σας Android. Λοιπόν, το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές και προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά και απλό παιχνίδι.

Απλά πρέπει να καλλιεργήσετε φυτά στο γρασίδι σας, που θα σας βοηθήσουν να σκοτώσετε τα ζόμπι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει διάφορα φυτά, το καθένα με μοναδικές ικανότητες.

12. Επανάσταση του Πολιτισμού 2

Επανάσταση του Πολιτισμού 2

Το Civilization Revolution 2 είναι ένα άλλο καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής που θα λατρέψετε. Πρέπει να χτίσετε μια αυτοκρατορία που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου στο παιχνίδι.

Το gameplay είναι πολύ εύκολο και εθιστικό, προσφέροντας μια ολοκαίνουργια 3D παρουσίαση και περισσότερο τακτικό βάθος.

13. Total War Battles: Kingdom

Total War Battles: Kingdom

Αν σας αρέσει να παίζετε Clash of Clans, θα λατρέψετε το Total War Battles: Kingdom. Το Total War Battles: Kingdom είναι πιο έντονο από το Clash of Clans.

Το παιχνίδι είναι παρόμοιο με το Clash of Clans, όπου πρέπει να χτίσετε το βασίλειό σας. Όπως το Clash of Clans, στο Total War Battles: Kingdom, υπάρχουν πόλεμοι και μάχες. μπορείτε να αναβαθμίσετε τα στρατεύματά σας, να επεκτείνετε την περιοχή σας και να χτίσετε το βασίλειό σας.

14. Η Μάχη της Πολυτοπίας

Η Μάχη της Πολυτοπίας

Αν είστε λάτρης των turn-based civilization παιχνιδιών στρατηγικής, μην κοιτάξετε άλλο από το The Battle of Polytopia. Το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές και παίζεται ήδη από εκατομμύρια χρήστες.

Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής πολιτισμού που βασίζεται στη σειρά, όπου ελέγχετε τον χάρτη, πολεμάτε εχθρικές φυλές, ανακαλύπτετε νέα εδάφη και κυριαρχείτε στις νέες τεχνολογίες. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά εθιστικό και έχει τρεις διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.

15. Νησιά μάχης

Νησιά μάχης

Το Battle Islands είναι λίγο διαφορετικό από το Clash of Clans, αλλά είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που απαιτεί οικοδόμηση και έλεγχο. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής μάχης με θέμα τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο όπου πρέπει να ελέγχετε τις δυνάμεις του αέρα, της θάλασσας και της ξηράς.

Πρέπει να χτίσετε τη φρουρά σας, να πολεμήσετε ενάντια σε φίλους και να δημιουργήσετε ισχυρές πίστεις. Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού βασίζεται στην επιδρομή στο εχθρικό νησί και στην σύλληψη των πόρων τους. Πολλά διασκεδαστικά στοιχεία στο παιχνίδι θα σας κρατήσουν γαντζωμένους για ώρες.

Μετά τη λήψη οποιουδήποτε παιχνιδιού από την παραπάνω λίστα, αυτά τα παιχνίδια είναι επίσης πολύ διασκεδαστικά. Αυτά τα παιχνίδια θα σας κάνουν να ξεχάσετε το Clash of Clans και θα σας διασκεδάσουν για πολύ καιρό. Εάν είστε αυτός που θέλετε να απολαύσετε κάτι διαφορετικό από το Clash of Clans, τότε πάρτε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια που αναφέρονται παραπάνω και ξεκινήστε να το παίζετε.

Διαβάστε επίσης:Τα 10 καλύτερα παιχνίδια iPhone για πολλούς παίκτες

10 καλύτερα παιχνίδια HD Android που πρέπει να παίξετε

Τα 7 πιο δημοφιλή είδη βιντεοπαιχνιδιών

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *