Τρόπος επαλήθευσης σε νήματα (2 Μέθοδοι)

Τρόπος επαλήθευσης σε Threads(2 Μέθοδοι)

Ο νέος δολοφόνος του Twitter, Threads, κυριαρχεί ήδη στο τμήμα κοινωνικής δικτύωσης. Το Threads γίνεται ο πρώτος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που κέρδισε περίπου 5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την κυκλοφορία του.

Αυτός ο αριθμός έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του ChatGPT και έχει γίνει πλέον ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Δεδομένου ότι ελήφθη ως εναλλακτική λύση στο Twitter, το κύριο ερώτημα είναι εάν είναι δυνατόν αποκτήστε ένα επαληθευμένο προφίλ Threads?

Βασικά ναι! Τα νήματα σάς επιτρέπουν να επαληθεύεστε, αλλά τα βήματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νομίζετε. Επομένως, εάν θέλετε να επαληθεύσετε το προφίλ σας Threads για να ξεχωρίζετε από τα εκατομμύρια άλλων χρηστών, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι επαλήθευσης του λογαριασμού Threads. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλους τους τρόπους εργασίας επαληθευτείτε στο Threads . Ας αρχίσουμε.

1. Λάβετε επαλήθευση στα Threads χρησιμοποιώντας τη μέθοδο μη αυτόματης επαλήθευσης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο επαλήθευσης προφίλ παλιάς σχολής του Instagram για να επαληθευτείτε στα Threads. Δεδομένου ότι οι λογαριασμοί σας Threads και Instagram συνδέονται μεταξύ τους, επαλήθευση στο Instagram θα σας κάνει επίσης αυτόματα την επαλήθευση στα νήματα.

Επομένως, σε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να προσπαθήσετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να επαληθεύεστε σε νήματα χρησιμοποιώντας το Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android/iPhone σας.

2. Πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ πάνω δεξιά.

μενού χάμπουργκερ

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

Ρυθμίσεις και Απόρρητο

5. Τώρα πατήστε στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος και αναζητήστε Αίτημα επαλήθευσης.

6. Ανοίξτε το αποτέλεσμα που ταιριάζει και συμπληρώστε όλες τις λεπτομέρειες. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο υποβάλλουν κουμπί.

υποβάλλουν

Αυτό είναι! Τα στοιχεία επαλήθευσης θα σταλούν στην ομάδα του Instagram. Το Instagram θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για να προσδιορίσει εάν ο λογαριασμός σας πληροί τα κριτήρια επαλήθευσης.

2. Λάβετε επαλήθευση στα νήματα χρησιμοποιώντας το Meta Verified

Εάν ο λογαριασμός σας στο Instagram δεν επαληθεύεται από τη μη αυτόματη διαδικασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Meta verified για να επαληθευτείτε στα Threads. Αν δεν το γνωρίζετε, το Meta Verified είναι μια υπηρεσία που επαληθεύει τον λογαριασμό σας στο Instagram και στο Threads. Αυτό μοιάζει πολύ με το Twitter Blue.

Επομένως, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Meta Verified για να λάβετε επαλήθευση στα Threads, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας.

2. Τώρα πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Στη σελίδα προφίλ, πατήστε το μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.

μενού χάμπουργκερ

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Meta Verified.

Meta Verified

5. Τώρα, στην οθόνη Meta Verified, πατήστε Εγγραφείτε.

Εγγραφείτε

6. Στην οθόνη επιβεβαίωσης προφίλ, επιλέξτε το Λογαριασμός Instagram χρησιμοποιείτε με τα νήματα.

Λογαριασμός Instagram

7. Στην οθόνη Ρύθμιση πληρωμής, πατήστε το Πλήρωσε τώρα κουμπί.

Πλήρωσε τώρα

Αυτό είναι! Τώρα πραγματοποιήστε την πληρωμή και συνεχίστε να ελέγχετε το email σας. Η Meta θα σας στείλει ένα email και θα σας ζητήσει να παράσχετε επιβεβαίωση ταυτότητας. Πρέπει να στείλετε την ταυτότητά σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση εντός 48 ωρών για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας.

Αφού επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, θα λάβετε ένα μπλε τικ στο προφίλ σας στο Instagram. Θα βρείτε επίσης το ίδιο μπλε τικ στο προφίλ σας στο Threads.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι σημαίνει η επαλήθευση στα νήματα;

Η λήψη ενός επαληθευμένου σήματος σε ένα προφίλ βοηθά άλλους χρήστες να βρίσκουν πραγματικούς λογαριασμούς. Το μπλε τικ στο προφίλ συνήθως θεωρείται ως ταυτοποίηση για πραγματικό λογαριασμό ανθρώπων και επωνυμιών.

Τι συμβαίνει όταν λαμβάνετε επαλήθευση στα Threads;

Όταν λάβετε επαλήθευση στο Threads, ένα νέο επαληθευμένο σήμα θα εμφανιστεί δίπλα στο όνομα του προφίλ σας. Αυτό το σήμα επιβεβαιώνει ότι το προφίλ σας είναι αυθεντικό και έχει υποβληθεί σε επαλήθευση ταυτότητας.

Χρειάζεστε 1000 ακόλουθους για να επαληθευτείτε;

Οχι! Δεν χρειάζεστε τουλάχιστον 1000 ακόλουθους για να επαληθευτείτε στο Instagram. Η μη αυτόματη επαλήθευση του Instagram εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έγγραφα που παρέχετε και τον τρόπο με τον οποίο αποδεικνύετε ότι είστε άτομο ή επωνυμία δημόσιου ενδιαφέροντος.

Υπάρχει κάποιο κόλπο για δωρεάν επαλήθευση στα Threads;

Οχι! Δεν υπάρχει κανένα κόλπο για να επαληθευτείτε στα Threads χωρίς να παρέχετε όλα τα σχετικά έγγραφα. Πρέπει είτε να αποδείξετε στη Meta ότι είστε άτομο ή επωνυμία δημόσιου ενδιαφέροντος είτε να εγγραφείτε στο Meta Verified.

Πρέπει να ενεργοποιήσω το 2FA για Meta Verified;

Ναι, ο έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων είναι ένα υποχρεωτικό βήμα που πρέπει να ολοκληρώσετε πριν υποβάλετε αίτηση για την επαλήθευση. Το 2FA παρέχει πρόσθετη ασφάλεια στον λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα ασφαλείας, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Ενεργοποίηση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων σε νήματα.

Ποια έγγραφα πρέπει να ανεβάσω για την επαλήθευση Meta;

Παρόλο που το Meta Verified είναι μια πληρωμένη διαδικασία, πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση ταυτότητας για να επαληθεύσετε το προφίλ σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταυτότητά σας, την ταυτότητα χώρας, το διαβατήριο ή οποιαδήποτε κάρτα επαλήθευσης που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση για το σκοπό αυτό.

Έτσι, αυτές είναι οι δύο μέθοδοι εργασίας επαληθευτείτε στο Threads. Μπορείτε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας Threads για να ξεχωρίζετε από εκατομμύρια άλλους χρήστες. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας σχετικά με τη διαδικασία επαλήθευσης του λογαριασμού σας Threads.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε 2 βήματα για το Google Gmail

8 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή Instagram Threads που δεν λειτουργεί

Λήψη εφαρμογής Threads για υπολογιστή

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *