Λήψη εφαρμογής Threads για υπολογιστή (τελευταία έκδοση)

Το Twitter έχει υποστεί τεράστιες αλλαγές από τότε που ο Elon Musk απέκτησε την πλατφόρμα πέρυσι. Ο Elon Musk σχεδιάζει να δημιουργήσει έσοδα από την πλατφόρμα, η οποία αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως δωρεάν.

Όχι μόνο αυτό, αλλά πρόσφατα ο Elon Musk ανακοίνωσε επίσης ότι ο ιστότοπος θα θέσει πλέον ένα όριο τιμών στον αριθμό των tweets που μπορούν να βλέπουν οι χρήστες ανά ημέρα. Οι χρήστες εγκαταλείπουν την πλατφόρμα από τότε που την απέκτησε ο Elon και αναζητούν μια καλύτερη εναλλακτική.

Το Instagram έχει τώρα έναν δολοφόνο Twitter που βασίζεται σε κείμενο που ονομάζεται Threads για να αρπάξει όλους αυτούς τους δυσαρεστημένους χρήστες. Το Threads μόλις ανακοινώθηκε και είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί το Twitter στον τομέα της επικοινωνίας που βασίζεται σε κείμενο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε νήματα από το Instagram

Τι είναι το Threads;

Τι είναι το Threads;

Το Thread είναι βασικά μια νέα εφαρμογή από τη Meta, την εταιρεία που κατέχει το Instagram, το Facebook και το WhatsApp. Η νέα εφαρμογή δημιουργήθηκε από την ομάδα του Instagram για κοινή χρήση κειμένου.

Είτε είστε δημιουργός είτε κανονική αφίσα, το Threads προσφέρει έναν ξεχωριστό χώρο για ενημερώσεις και δημόσια συνομιλία. Έτσι, βασικά, στα Threads, μπορείτε να δημιουργήσετε αναρτήσεις βασισμένες σε κείμενο με έως και 500 χαρακτήρες.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο διάρκειας έως και πέντε λεπτών με τις αναρτήσεις νήματος. Η νέα εφαρμογή μοιάζει με το Twitter και παρέχει επιλογές που βρίσκετε στο Twitter, όπως τη δυνατότητα να κάνετε like, να σχολιάζετε, να αναδημοσιεύετε και να μοιράζεστε νήματα.

Δεδομένου ότι η νέα εφαρμογή Thread είναι στενά συνδεδεμένη με το Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Instagram για να συνδεθείτε. Όπως το Instagram, οι άνθρωποι μπορούν να σας ακολουθήσουν για να δουν τα νήματα σας και να στείλουν απαντήσεις στις ροές δεδομένων τους και στα προφίλ σας.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Threads για υπολογιστή

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Threads για υπολογιστή

Η νέα εφαρμογή Threads από τη Meta κυκλοφορεί τώρα σε περισσότερες από 100 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για Android και iOS και δεν υπάρχει ακόμη λειτουργική έκδοση ιστού.

Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε λήψη του Threads σε υπολογιστή με Windows, χρησιμοποιήστε τους εξομοιωτές Android. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Threads στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας τους εξομοιωτές.

Κατεβάστε την εφαρμογή Threads για υπολογιστή χρησιμοποιώντας το BlueStacks

Το BlueStacks είναι ένας κορυφαίος εξομοιωτής Android διαθέσιμος για Windows και Mac. Μπορεί να μιμηθεί οποιαδήποτε εφαρμογή Android στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Threads που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Threads στα Windows χρησιμοποιώντας το Emulator.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο συμβατή έκδοση του εξομοιωτή BlueStacks στον υπολογιστή σας.

2. Αφού εγκαταστήσετε τον εξομοιωτή BlueStacks, ανοίξτε το Google Play Store.

Google Play Store

3. Τώρα συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google και αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google

4. Τύπος Νήματα αναζήτηση στο Google Play Store και πατήστε Εισαγω.

Νήματα

5. Ανοίξτε την εφαρμογή Threads an Instagram, από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν και κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

Εγκαθιστώ

6. Τώρα περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί η εφαρμογή Threads στον εξομοιωτή BlueStacks. Μετά την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Ανοιξε κουμπί.

Ανοιξε

7. Η εφαρμογή Threads θα ανοίξει στον υπολογιστή σας. Κάνε κλικ στο Συνδεθείτε με το Instagram λογαριασμός.

Συνδεθείτε με το Instagram

8. Τώρα, χρησιμοποιήστε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Instagram για να συνδεθείτε. Αυτό θα στείλει ένα Αίτημα σύνδεσης στην εφαρμογή Instagram για κινητά. Ανοίξτε την εφαρμογή και εγκρίνετε το αίτημα.

Αίτημα σύνδεσης

9. Μετά την έγκριση, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Threads στον υπολογιστή σας με Windows.

Αίτημα σύνδεσης

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να κατεβάσετε την εφαρμογή Threads στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή BlueStacks.

Κατεβάστε την εφαρμογή Threads για υπολογιστή χρησιμοποιώντας το LDPlayer

Το LDPlayer είναι ένας άλλος εξαιρετικός εξομοιωτής Android για υπολογιστή που μπορεί να μιμηθεί την εφαρμογή Threads για κινητά στον υπολογιστή σας. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Threads στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το LDPlayer.

1. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του εξομοιωτή LDPlayer στον υπολογιστή σας με Windows.

2. Αφού εγκατασταθεί ο εξομοιωτής, κάντε κλικ στο Google Play Store να το ανοίξω.

3. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google για πρόσβαση στις εφαρμογές και τα παιχνίδια του Google Play Store.

Google Play Store

4. Χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να αναζητήσετε το Νήματα εφαρμογή.

Νήματα

5. Ανοίξτε τη σχετική εφαρμογή από τα αποτελέσματα αναζήτησης και κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

Εγκαθιστώ

6. Τώρα περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί η εφαρμογή στο LDPlayer. Μετά την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Ανοιξε κουμπί.

Ανοιξε

7. Τώρα, θα δείτε την κύρια διεπαφή της εφαρμογής Threads. Κάνε κλικ στο Συνδεθείτε με το Instagram κουμπί.

Συνδεθείτε με το Instagram

8. Τώρα, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Instagram για να συνδεθείτε και εγκρίνει το αίτημα σύνδεσης από την εφαρμογή για κινητά.

9. Μετά την έγκριση, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή Threads στον υπολογιστή σου.

Εφαρμογή Threads

Έτσι, είναι τόσο εύκολο να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Threads στα Windows χρησιμοποιώντας το LDPlayer.

Ποια δεδομένα λογαριασμού Instagram χρησιμοποιούνται στα νήματα;

Η νέα εφαρμογή Threads χρησιμοποιεί τα δεδομένα του λογαριασμού σας Instagram για να δημιουργήσει έναν λογαριασμό. Τα δεδομένα που συλλέγονται από τον λογαριασμό σας στο Instagram και χρησιμοποιούνται για νήματα περιλαμβάνουν:

  • Το αναγνωριστικό του λογαριασμού σας στο Instagram
  • Όνομα και όνομα χρήστη Instagram
  • Πληροφορίες προφίλ Instagram (εικόνα προφίλ, βιογραφικό, σύνδεσμοι)
  • Οι ακόλουθοί σας στο Instagram
  • Οι λογαριασμοί που ακολουθείτε στο Instagram
  • Η ηλικία σας στο Instagram και το αναγνωριστικό λογαριασμού.
  • Τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Instagram
  • Κατάσταση λογαριασμού Instagram.
  • Τι ακολουθεί για τα νήματα;

Είναι το Threads καλύτερο από το Twitter;

Υπάρχει ένας ισχυρός ανταγωνισμός μεταξύ του Twitter και της νέας εφαρμογής Threads. Η εταιρεία πίσω από το Threads ότι πολλές λειτουργίες της εφαρμογής βρίσκονται ακόμα υπό δοκιμή και θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν μας αρέσουν στα νήματα. Πρώτον, το Threads απαιτεί λογαριασμό Instagram. Δεύτερον, δεν υπάρχει ακόμη εφαρμογή για υπολογιστές ή έκδοση Ιστού του Threads.

Ωστόσο, το Threads έχει ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με το Twitter επειδή σας παρέχει όρια αριθμού έως και 500 χαρακτήρων. Συγκριτικά, οι μη επαληθευμένοι χρήστες του Twitter μπορούν να δημοσιεύουν μόνο έως 280 χαρακτήρες.

Το Twitter έχει μια ενότητα με τάσεις που εμφανίζει δημοσιεύσεις που ήταν δημοφιλείς στην περιοχή σας. Από την άλλη πλευρά, τα Threads εμφανίζουν μόνο τις δημοσιεύσεις από τους ακόλουθούς σας ή τα άτομα που ακολουθείτε.

Τι έρχεται στη νέα εφαρμογή Threads

Ενώ η εταιρεία κυκλοφορεί την εφαρμογή Threads σε περισσότερες από 100 χώρες για Android και iOS, μπορείτε να περιμένετε νέες δυνατότητες τους επόμενους μήνες.

Ο Meta ανέφερε ότι θα προστεθούν νέες λειτουργίες για να συνεχίσετε να ανακαλύπτετε νήματα και δημιουργούς που σας ενδιαφέρουν. Με την πάροδο του χρόνου, θα δείτε βελτιωμένες προτάσεις ροής και μια πιο ισχυρή αναζήτηση.

Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για τη νέα εφαρμογή Threads του Instagram;

Διαβάστε επίσης:

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του LDPlayer Offline Installer για υπολογιστή

Είναι το LDPlayer ασφαλές και ασφαλές; Είναι καλύτερο από το BlueStacks;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *