Πώς να κατεβάζετε παιχνίδια PS5

6 τρόποι για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε παιχνίδια στο PS5 σας

Το PlayStation 5, η τελευταία κονσόλα παιχνιδιών της Sony, προσφέρει ποικίλες εμπειρίες με την εκτενή βιβλιοθήκη βιντεοπαιχνιδιών του. Είτε είστε λάτρης των γεμάτη δράση περιπέτειες, των συναρπαστικών αθλητικών τίτλων ή των καθηλωτικών παιχνιδιών ρόλων, το PS5 σας καλύπτει.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το PlayStation Store για τις περισσότερες αγορές βιντεοπαιχνιδιών σας ή έχετε μια ψηφιακή έκδοση PS5, πρέπει να ξέρετε πώς να κάνετε λήψη και εγκατάσταση των αγορών σας. Σε αυτήν την αναλυτική περιγραφή, θα μάθετε έξι τρόπους απρόσκοπτης λήψης και εγκατάστασης παιχνιδιών σε ένα PS5.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή PlayStation Plus

1. Κατεβάστε παιχνίδια μέσω PSN μετά την αγορά

Κάθε φορά που αγοράζετε ένα βιντεοπαιχνίδι ή ένα DLC (περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης) στο PlayStation Store, μπορείτε να το κατεβάσετε αμέσως. Απλώς επιλέξτε την επιλογή Λήψη μετά την ολοκλήρωση αγοράς. Εάν αγοράσετε ένα πακέτο ή μια συλλογή βιντεοπαιχνιδιών, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη όλων ή μόνο μεμονωμένα στοιχεία.

Ανάλογα με το παιχνίδι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έκδοση PS4 και PS5 . Εκτός εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα συμβατότητας που σχετίζονται με την αποθήκευση δεδομένων, επιλέξτε πάντα την έκδοση PS5 για ανώτερη απόδοση και επιλογές γραφικών.

Για να δείτε την πρόοδο μιας λήψης, πατήστε το κουμπί PS του ελεγκτή DualSense , επιλέξτε το εικονίδιο Λήψεις / Μεταφορτώσεις και επιλέξτε το παιχνίδι στην ουρά λήψεων. Το PS5 σας το εγκαθιστά αυτόματα μετά τη λήψη — συνήθως, αυτό διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

2. Λήψη Παιχνιδιών μέσω της Βιβλιοθήκης Παιχνιδιών

Η Βιβλιοθήκη παιχνιδιών στο PS5 σας φιλοξενεί όλα τα παιχνίδια που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στο PlayStation. Είναι ένας βολικός τρόπος για να κατεβάσετε παιχνίδια που έχετε ήδη αγοράσει ή προσθέσει στη βιβλιοθήκη σας—συμπεριλαμβανομένων τίτλων από το PlayStation Plus—αλλά δεν τα κατεβάσατε αμέσως.

Μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη παιχνιδιών, εντοπίστε το παιχνίδι που θέλετε και ξεκινήστε τη λήψη. Δείτε πώς:

 1. Κάντε κύλιση προς τα αριστερά στην αρχική οθόνη του PS5 και επιλέξτε Βιβλιοθήκη παιχνιδιών .
 1. Μεταβείτε στην καρτέλα Η συλλογή σας και επιλέξτε το βιντεοπαιχνίδι που θέλετε να κατεβάσετε.

Σημείωση : Για να δείτε παιχνίδια που αγοράσατε μόνο από το PlayStation Store, επιλέξτε το εικονίδιο Φίλτρο (δεξιά της οθόνης) και ορίστε την Πηγή . Προσθέστε επίσης το PlayStation Plus στο φίλτρο εάν θέλετε να δείτε λήψεις από τη συνδρομή σας στο PS Plus.

 1. Επιλέξτε Λήψη .

3. Αναζήτηση και λήψη αγορών από το PlayStation Store

Μια εναλλακτική μέθοδος για τη λήψη παιχνιδιών που έχετε αγοράσει νωρίτερα είναι να αναζητήσετε και να τα κατεβάσετε απευθείας μέσω του PlayStation Store. Μόλις:

 1. Επισκεφτείτε το PlayStation Store από την αρχική οθόνη του PS5 και επιλέξτε το εικονίδιο Αναζήτηση στην επάνω δεξιά γωνία.
 1. Πληκτρολογήστε τον τίτλο του βιντεοπαιχνιδιού στο πλαίσιο Αναζήτηση και επισκεφτείτε τη σελίδα του καταστήματός του. Εάν έχετε ήδη αγοράσει το παιχνίδι, θα πρέπει να δείτε ένα κουμπί Λήψη —επιλέξτε το για να προσθέσετε το παιχνίδι στην ουρά Λήψεις/Μεταφορτώσεις .

4. Ξεκινήστε μια λήψη βιντεοπαιχνιδιού μέσω της εφαρμογής PlayStation

Η εφαρμογή PS για Android και iOS σάς βοηθά να διαχειριστείτε διάφορες πτυχές του PS5 σας, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης απομακρυσμένων λήψεων. Υποθέτοντας ότι το έχετε ήδη ρυθμίσει στην κινητή συσκευή σας:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή PS.
 2. Μεταβείτε στην καρτέλα Βιβλιοθήκη παιχνιδιών .
 3. Ορίστε τα φίλτρα σε Παιχνίδια και Αγορά .
 4. Πατήστε τον τίτλο που θέλετε να κατεβάσετε.
 5. Πατήστε Λήψη στην Κονσόλα .

Το PlayStation 5 σας θα πρέπει να κατεβάσει το παιχνίδι εάν είναι σε κατάσταση ανάπαυσης ή όταν ενεργοποιήσετε την κονσόλα την επόμενη φορά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τα παιχνίδια σας για λήψη αφού τα αγοράσετε μέσω της καρτέλας PS Store της εφαρμογής PS .

Εάν δεν έχετε ακόμη ρυθμίσει την εφαρμογή PS στην κινητή συσκευή σας, δείτε πώς:

 1. Κάντε λήψη της εφαρμογής PS από το Google Play Store (Android) ή το Apple App Store (iPhone) .
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή PS και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο PlayStation.
 3. Κάτω από την καρτέλα Αναπαραγωγή , πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις επάνω δεξιά στην οθόνη.
 4. Μεταβείτε στη Διαχείριση Κονσόλας > Είσοδος στο PS5 .
 5. Επιλέξτε το PS5 σας και πατήστε Επιβεβαίωση .

5. Ξεκινήστε μια Λήψη Παιχνιδιού μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο Web

Η διαδικτυακή έκδοση του PlayStation Store—προσβάσιμη από οποιαδήποτε επιτραπέζια ή φορητή συσκευή—παρέχει έναν άλλο τρόπο προετοιμασίας λήψεων βιντεοπαιχνιδιών στο PS5 σας. Απλώς επισκεφτείτε το PlayStation Store χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας, Mac, Android ή iPhone, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο PlayStation και, στη συνέχεια:

 1. Επιλέξτε το πορτρέτο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Βιβλιοθήκη παιχνιδιών .
 1. Επιλέξτε την καρτέλα Αγορά (ή το PlayStation Plus αν θέλετε να κατεβάσετε παιχνίδια PS Plus) και επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε να κατεβάσετε.
 1. Επιλέξτε Λήψη από Βιβλιοθήκη .

Η λήψη θα πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα εάν το PS5 σας βρίσκεται σε κατάσταση ανάπαυσης και είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. Εάν όχι, θα πρέπει να ξεκινήσει την επόμενη φορά που θα ενεργοποιήσετε ή θα ξυπνήσετε την κονσόλα. Είναι επίσης δυνατή η λήψη παιχνιδιών μετά από μια αγορά στο κατάστημα ιστού PS.

6. Λήψη βιντεοπαιχνιδιών μέσω Remote Play

Το Remote Play σάς επιτρέπει να κάνετε streaming την οθόνη του PS5 σας σε άλλη συσκευή, όπως smartphone, tablet ή υπολογιστή, και να τη χρησιμοποιείτε σαν να βρίσκεστε μπροστά στην κονσόλα. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το PS Remote Play, μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη παιχνιδιών ή στο PSN Store και κατεβάστε το παιχνίδι που θέλετε.

Εάν δεν έχετε PS Remote Play:

 1. Κάντε λήψη της εφαρμογής PS Remote από τον ιστότοπο του PlayStation (PC ή Mac) , το Google Play Store (Android) ή το Apple App Store (iPhone και iPad) .
 2. Φορτώστε το μενού Ρυθμίσεις στο PS5, μεταβείτε στο Σύστημα > Απομακρυσμένη αναπαραγωγή και ενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα στην επιλογή Ενεργοποίηση απομακρυσμένης αναπαραγωγής .
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή PS στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή το κινητό σας, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο PlayStation και επιλέξτε το PS5 για να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση—χρειάζεστε μια μέτρια γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο για να αλληλεπιδράσετε με την κονσόλα.

Έχετε πολλούς τρόπους για να κατεβάσετε παιχνίδια στο PS5

Το PlayStation 5 απλοποιεί τη λήψη και την εγκατάσταση παιχνιδιών παρέχοντας διάφορες μεθόδους, όπως τη Βιβλιοθήκη παιχνιδιών, την εφαρμογή PS και το PlayStation Store. Αυτή η ευελιξία διασφαλίζει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα παιχνίδια σας εύκολα, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε κοντά ή μακριά από την κονσόλα σας.

διαδικτυακά παιχνίδια στο PS5

Πώς να φορτίσετε το χειριστήριο PS5 

YouTube TV στο PS5 [PlayStation 5]

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *