Πώς να παίξετε διαδικτυακά παιχνίδια στο PS5

Πώς να παίξετε διαδικτυακά παιχνίδια στο PS5

Εάν διαθέτετε ένα PlayStation 5 (PS5), πιθανότατα γνωρίζετε ότι μπορείτε να το συνδέσετε online και να παίξετε με πολλούς χρήστες. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Γενικά, το να παίζεις μόνος δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο το να παίζεις με άλλους.

Τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες επιτρέπουν στους χρήστες να ανταγωνίζονται άλλους παίκτες, αλλά πριν ξεκινήσετε, υπάρχουν βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε. Από την απόκτηση ενός αξιόπιστου δικτύου έως τη δημιουργία ενός λογαριασμού PlayStation Plus, αυτό το άρθρο μοιράζεται πολύτιμες πληροφορίες για το πώς να παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια στο PS5.

Τα καλύτερα καλώδια Ethernet που μπορείτε να αγοράσετε για το PS5 σας

Αποκτήστε ένα πρόγραμμα συνδρομής Premium

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να αποκτήσετε ένα ενεργό πρόγραμμα συνδρομής. Αν και ορισμένα δωρεάν παιχνίδια PS5 δεν απαιτούν συνδρομές, όπως το Apex Legends και το Call of Duty, για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες, πρέπει να αποκτήσετε ένα ενεργό πρόγραμμα συνδρομής.

Ωστόσο, με το μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα PlayStation Plus, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλη τη διασκέδαση, συμπεριλαμβανομένων των Fortnite, GTA Online, Call of Duty: Warzone και Dota 2. Τα προγράμματα PlayStation Plus είναι αρκετά ευέλικτα, είναι εύκολο για όλους τους χρήστες να βρει κάτι κατάλληλο. Υπάρχουν τρία επίπεδα, το καθένα προσφέρει διαφορετικές σύνθετες προσφορές σε μειωμένες τιμές. Ακολουθεί μια επισκόπηση των προγραμμάτων PlayStation Plus της Sony που μπορείτε να ενεργοποιήσετε:

–  PlayStation Plus Essential: Αυτό είναι το φθηνότερο πρόγραμμα, κοστίζει μόνο 10 $ για τη βασική μηνιαία συνδρομή. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε 5 $ εάν λάβετε 3 μήνες για 25 $. Γίνεται ακόμα καλύτερο αν αποφασίσετε να πληρώσετε για ολόκληρο το έτος. Το ποσό είναι μόνο 60 $, εξοικονομώντας σας 60 $ σε σύγκριση με το μηνιαίο πρόγραμμα.

–  PlayStation Plus Extra: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 5 $ επιπλέον για τη βασική μηνιαία συνδρομή, που είναι 15 $. Το πρόγραμμα 3 μηνών κοστίζει 40 $, ενώ η ετήσια συνδρομή είναι 100 $. Η πρόσθετη χρέωση ξεκλειδώνει ορισμένες επιπλέον λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε εκατοντάδες περισσότερα παιχνίδια από όσα παίρνετε στο βασικό πρόγραμμα.

–  PlayStation Plus Premium: Το πρόγραμμα premium κοστίζει 18 $ μηνιαίως, 50 $ για 3 μήνες και 120 $ ετησίως. Τώρα, αν είστε φανατικός παίκτης που συμμετέχει σε κορυφαία τουρνουά esports παγκοσμίως, αυτό είναι που χρειάζεστε. Σας παρέχει απεριόριστη πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένων δοκιμών παιχνιδιών και αποκλειστικών δυνατοτήτων.

Το premium πρόγραμμα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να παίξετε online στο PS5. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές απευθείας από το PlayStation σας ή να χρησιμοποιήσετε αγορές από τρίτους. Εάν είστε νέοι σε αυτό, η διαδικασία είναι η ίδια  Είναι γρήγορο και ασφαλές και η συνδρομή σας ενεργοποιείται αμέσως. Μπορείτε επίσης να λάβετε προπληρωμένα κουπόνια από το Amazon ή άλλα καταστήματα και να τα χρησιμοποιήσετε για να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας στο PlayStation.

Συνδέσου στο διαδίκτυο

Εάν δεν έχετε ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο, δεν έχει νόημα να σκεφτείτε να παίξετε online. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να είναι πολύ απαιτητικά, ειδικά αν παίζετε σε οθόνη υψηλής ανάλυσης έως και 4K. Με την κυκλοφορία του δικτύου 5G, μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα παιχνίδια χωρίς κανένα εμπόδιο, ακόμη και μέσω Wi-Fi. Ωστόσο, μια σύνδεση Ethernet είναι η πιο αξιόπιστη για ανταγωνιστικά παιχνίδια που περιλαμβάνουν πολλούς παίκτες.

Εντοπίστε τη θύρα Ethernet στην κονσόλα PS5 και συνδέστε το καλώδιο. Στη συνέχεια, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις με μη αυτόματο τρόπο. Προσαρμόστε το DNS εάν χρειάζεται και μόλις όλα είναι εντάξει, δοκιμάστε το δίκτυο. Αυτό μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο, οπότε φροντίστε να λάβετε μερικές συμβουλές ρύθμισης παιχνιδιών PS5 πριν ξεκινήσετε.

Αποκτήστε πρόσβαση στο PlayStation Store

Τώρα που έχετε ένα ενεργό πρόγραμμα PlayStation Plus και μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, το επόμενο βήμα είναι να επισκεφτείτε το κατάστημα και να επιλέξετε ένα παιχνίδι. Ανάλογα με το σχέδιο, υπάρχει όριο στον αριθμό των παιχνιδιών και των υπηρεσιών στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση. Περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και επιλέξτε αυτό που θέλετε. Υπάρχουν παιχνίδια ειδικά για online παιχνίδι και άλλα για πολλούς παίκτες. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες, ειδικά αν είναι κάτι νέο για εσάς.

Προσθέστε τα παιχνίδια που θέλετε στο καλάθι σας και κατεβάστε τα. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι αυτόματη στο PS5 μόλις ολοκληρωθεί η λήψη. Ωστόσο, ο χρόνος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ταχύτητα Διαδικτύου και το μέγεθος του παιχνιδιού.

Ξεκινήστε το παιχνίδι και ξεκινήστε να παίζετε online

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επισκεφτείτε την αρχική οθόνη της συσκευής σας και επιλέξτε το παιχνίδι της επιλογής σας. Αφού επιλέξετε το παιχνίδι, ας πούμε, League of Legends, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να αποκτήσετε πρόσβαση στους διακομιστές του παιχνιδιού.

Η συμμετοχή σε διαφορετικές ομάδες για κάθε παιχνίδι στο PS5 είναι επίσης εύκολη. Απλώς επιλέξτε τις ομάδες στις οποίες θέλετε να συμμετάσχετε και περιμένετε να γίνετε αποδεκτοί. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να βρείτε και να συνδεθείτε με άλλους παίκτες στο διαδίκτυο για να δημιουργήσετε μια περίοδο σύνδεσης για πολλούς παίκτες. Αυτό είναι συνήθως το διασκεδαστικό μέρος του παιχνιδιού στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια διαδικτυακή συνεδρία για να ξεκινήσετε ένα τουρνουά πρωταθλήματος όπως το EA Sports FIFA 23. Ανάλογα με τον αριθμό των παικτών που συμμετέχουν στη συνεδρία, κάθε παίκτης επιλέγει μια ομάδα και παίζει εναντίον άλλων χρηστών για να προκριθεί στους γύρους νοκ άουτ. Μπορείτε να παίξετε με άλλους παίκτες ή μόνοι σας. Το gameplay ακολουθεί έναν τυπικό διαγωνισμό, όπου ένας μόνος ή μια ομάδα παικτών πρέπει να αναδειχθεί νικητής.

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .

5 τρόποι για να απεγκαταστήσετε παιχνίδια στο PS5

Πώς να βάλω το PS5 σε κατάσταση ανάπαυσης

PS5 Δεν συνδέεστε στο Internet;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *