Χρονολόγιο των Χαρτών Google

Πώς να ελέγξετε το Χρονολόγιο των Χαρτών Google σε Android και iPhone

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε στη συσκευή σας Android προσπαθούν να παρακολουθήσουν την τοποθεσία σας. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες εφαρμογές προσπαθούν να κρατήσουν αυτό το πράγμα μυστικό από εσάς, αλλά οι Χάρτες Google δεν το κάνουν. Οι Χάρτες Google έχουν μια διαφανή πολιτική όσον αφορά τη χρήση της τοποθεσίας σας.

Ως εφαρμογή πλοήγησης, οι Χάρτες Google θα χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα τοποθεσίας σας για να παρέχουν ακριβείς πληροφορίες. Ωστόσο, ενώ δεν χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google, συνεχίζει να συλλέγει τις πληροφορίες τοποθεσίας στο παρασκήνιο. Η Google κάνει αυτό το πράγμα για να βελτιώσει την εφαρμογή πλοήγησής της και να σας παρέχει ένα χρονοδιάγραμμα των Χαρτών Google.

Το χρονοδιάγραμμα των Χαρτών Google είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να βλέπετε πού ταξιδέψατε μια συγκεκριμένη ημέρα, μήνα ή έτος. Δείχνει επίσης τις χώρες, τα τουριστικά σημεία, τα εστιατόρια, τις πόλεις και άλλα μέρη που επισκεφτήκατε. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη για κάθε χρήστη, αλλά το τηλέφωνό σας θα πρέπει να έχει ενεργοποιημένο το Ιστορικό τοποθεσίας για να λειτουργήσει.

Πώς να ελέγξετε το Χρονολόγιο των Χαρτών Google σε Android και iPhone

Επομένως, αν σας ενδιαφέρει να δείτε πού βρεθήκατε με το Χρονολόγιο των Χαρτών Google, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Εδώ έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για τον έλεγχο της λειτουργίας του χρονολογίου των Χαρτών Google . Ας τσεκάρουμε.

1. Ενεργοποιήστε το Ιστορικό τοποθεσίας

Ο Λογαριασμός σας Google θα πρέπει να έχει ενεργοποιημένο το Ιστορικό τοποθεσίας για προβολή του χρονολογίου των Χαρτών Google. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ιστορικό τοποθεσίας στο Android.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες Google στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα προφίλ που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

2. Στο αναδυόμενο μενού, επιλέξτε Τα δεδομένα σας στους Χάρτες .

Τα δεδομένα σας στους Χάρτες

3. Στη σελίδα Τα δεδομένα σας στους Χάρτες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Ιστορικό τοποθεσίας .

Ιστορικό τοποθεσίας

4. Εάν το Ιστορικό τοποθεσίας είναι απενεργοποιημένο, πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης .

ανάβω

Αυτό είναι! Αυτό θα ενεργοποιήσει το Ιστορικό τοποθεσίας στη συσκευή σας Android. Εάν ενεργοποιήσατε μόλις το Ιστορικό τοποθεσίας, δεν θα δείτε μέρη που έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν στο Χρονολόγιο. Το ιστορικό τοποθεσίας θα συνεχίσει να συγκεντρώνει τα δεδομένα τοποθεσίας από τη στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί.

2. Δείτε το Χρονολόγιο των Χαρτών Google σας

Εάν έχετε ήδη ενεργοποιημένο το Ιστορικό τοποθεσίας στη συσκευή σας, μπορείτε να προβάλετε τα δεδομένα της προηγούμενης τοποθεσίας σας στο Χρονολόγιο των Χαρτών Google. Δείτε πώς μπορείτε να δείτε το Χρονολόγιο των Χαρτών Google.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες Google στο Android/iPhone σας. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

εικόνα προφίλ

2. Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, πατήστε το Χρονολόγιο σας .

Το Χρονολόγιο σας

3. Στη σελίδα Χρονολόγιο, θα δείτε το ιστορικό τοποθεσίας της ημέρας . Μπορείτε να αλλάξετε τον μήνα σύμφωνα με την επιθυμία σας.

ιστορικό τοποθεσίας του τρέχοντος μήνα

4. Θα βρείτε πολλές ενότητες στην κορυφή, όπως Ταξίδια, Πληροφορίες, Μέρη, Πόλεις και Κόσμος.

πολλά τμήματα στην κορυφή όπως ταξίδια

5. Πρέπει να εξερευνήσετε κάθε ενότητα για να προβάλετε το ιστορικό τοποθεσίας. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε την καρτέλα Πόλεις , το Χρονολόγιο θα σας δείξει τον αριθμό των πόλεων στις οποίες έχετε πάει.

Χρονολόγιο Χαρτών Google

6. Ομοίως, επιλέγοντας το Places θα εμφανιστούν όλα τα διάσημα μέρη που έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν.

Ταξίδια

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δείτε πού βρεθήκατε με τη λειτουργία Χρονολόγιο Χαρτών Google. Εάν δεν θέλετε η Google να παρακολουθεί την τοποθεσία σας, πρέπει να απενεργοποιήσετε το ιστορικό τοποθεσίας στους Χάρτες Google.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε το χρονοδιάγραμμα των Χαρτών Google και να δείτε κάθε μέρος που έχετε επισκεφτεί μέχρι στιγμής. Οι Χάρτες Google διαθέτουν επίσης άλλες λειτουργίες, όπως έλεγχο της κατάστασης λειτουργίας του τρένου, έλεγχος κυκλοφορίας και πολλά άλλα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των Χαρτών Google, ενημερώστε μας.

Το Χρονολόγιο των Χαρτών Google δεν λειτουργεί

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google 

Λήψη Χαρτών Google για υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *