Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναμονής σε LG Smart TV

Η LG Smart TV προσφέρει μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες, τη λειτουργία αναμονής, για να λειτουργεί η τηλεόραση με ελάχιστη παροχή ρεύματος. Ωστόσο, η λειτουργία Standby Mode στην LG Smart TV δεν λειτουργεί σωστά για πολλούς χρήστες. Εάν είστε ένας από αυτούς και είστε τόσο απογοητευμένοι με την τηλεόρασή σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναμονής και να το ολοκληρώσετε. Διαβάστε τον παρακάτω οδηγό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία αναμονής, τις πιθανές αιτίες και τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος.

Τι είναι η λειτουργία αναμονής στην LG Smart TV

Η λειτουργία αναμονής στην τηλεόρασή σας LG θα διατηρήσει την τηλεόρασή σας ενεργοποιημένη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό μοιάζει περισσότερο με λειτουργία αδράνειας ή λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στην τηλεόραση LG. Όταν η τηλεόραση βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, θα καταναλώνει ελάχιστη παροχή ρεύματος. Για να ανακτήσετε την τηλεόραση από τη λειτουργία, μπορείτε να πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί στο τηλεχειριστήριο.

Πώς να μοιραστείτε τις συνδέσεις δικτύου Wi-Fi στα Windows 11

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναμονής σε LG Smart TV

1. Στην τηλεόρασή σας LG, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις .

2. Επιλέξτε την επιλογή Όλες οι ρυθμίσεις .

3. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Γενικά από το μενού Όλες οι ρυθμίσεις.

4. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε την επιλογή Πρόσθετες ρυθμίσεις .

5. Επιλέξτε τη λειτουργία Eco Mode και πατήστε την επιλογή Auto Power Off .

6. Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής Off για να καταργήσετε τη λειτουργία αναμονής στην τηλεόρασή σας.

Πώς να διορθώσετε ζητήματα που έχουν κολλήσει η έξυπνη τηλεόραση LG σε κατάσταση αναμονής

Για ορισμένους χρήστες LG TV, η τηλεόραση είναι κολλημένη σε κατάσταση αναμονής ακόμα και μετά το πάτημα των κουμπιών στο τηλεχειριστήριο. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η τηλεόρασή σας LG έχει κολλήσει σε κατάσταση αναμονής. Έχουμε παραθέσει μερικούς από τους πιθανούς λόγους για αυτό το ζήτημα.

  • Τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο δεν λειτουργούν
  • Οι απομακρυσμένες μπαταρίες ενδέχεται να έχουν στεγνώσει
  • Θέματα τροφοδοσίας
  • Οι εξωτερικές συνδέσεις καλωδίων ενδέχεται να καταστραφούν
  • Προβλήματα λογισμικού ή υλικού

Εάν η τηλεόρασή σας έχει κολλήσει σε κατάσταση αναμονής, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τις διορθώσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Ελέγξτε το τηλεχειριστήριο

Βεβαιωθείτε ότι το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης LG είναι σε κατάσταση λειτουργίας. Επίσης, ελέγξτε εάν υπάρχουν παρεμβολές μεταξύ της τηλεόρασης και του τηλεχειριστηρίου. Εάν χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αντικαταστήστε τις μπαταρίες και δοκιμάστε ξανά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης στην τηλεόρασή σας LG για να διορθώσετε το πρόβλημα. Να χρησιμοποιείτε πάντα το τηλεχειριστήριο σε απόσταση 10 ποδιών από την τηλεόρασή σας. Εάν υπερβείτε αυτό το όριο, το τηλεχειριστήριο ενδέχεται να μην λειτουργεί.

Ελέγξτε το τροφοδοτικό

Βεβαιωθείτε ότι το κύριο τροφοδοτικό της τηλεόρασής σας LG δεν έχει καταστραφεί. Εάν είναι δυνατόν, αλλάξτε την παροχή ρεύματος. Επίσης, ελέγξτε εάν το βύσμα τροφοδοσίας έχει τοποθετηθεί καλά. Εάν η πρίζα είναι κατεστραμμένη, αντικαταστήστε την με μια καινούργια.

Ελέγξτε τις συνδέσεις καλωδίων

Πρέπει να ελέγξετε εάν οι εξωτερικές συνδέσεις καλωδίων στην τηλεόρασή σας LG δεν είναι κατεστραμμένες και έχουν δοθεί σωστά. Εάν κάποια καλώδια είναι κατεστραμμένα, αγοράστε ένα νέο καλώδιο από την υποστήριξη LG για να διορθώσετε το πρόβλημα. Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα με τις συνδέσεις τηλεχειριστηρίου, τροφοδοσίας ρεύματος και καλωδίων, πρέπει να ελέγξετε το λογισμικό και το υλικό της τηλεόρασης.

Θέματα λογισμικού και υλικού

Στο μοντέλο LG C1, υπάρχει κάποιο πρόβλημα λογισμικού με τη λειτουργία αναμονής. Εάν υπάρχουν προβλήματα λογισμικού, μπορείτε να επαναφέρετε την τηλεόραση LG για να διορθώσετε το πρόβλημα. Για ζητήματα υλικού, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της LG για να διορθώσετε το πρόβλημα.

FAQ

Επηρεάζει το Sleep Timer στην τηλεόραση LG τη λειτουργία αναμονής;

Όχι, το Sleep Timer στην τηλεόραση LG θα απενεργοποιήσει την τηλεόραση μετά από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η κατάσταση αναμονής θα λειτουργεί μόνο εάν η τηλεόραση είναι ανενεργή.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή LG ThinQ για να απενεργοποιήσω τη λειτουργία αναμονής;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή LG ThinQ ως τηλεχειριστήριο για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναμονής.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *