7 τεχνολογικά προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν το περιβάλλον

7 τεχνολογικά προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν το περιβάλλον

Η αλλαγή του κλίματος και η τρέχουσα κατάσταση του περιβάλλοντος είναι σημαντικά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και πολλοί άνθρωποι κατανοούν ότι είναι σημαντικό να μειωθούν τα απόβλητα, να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα και να υποστηριχθεί η υγεία του πλανήτη. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει, καθώς πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν.

Εάν θέλετε να κάνετε βήματα για να βοηθήσετε το περιβάλλον, ένα μέρος που μπορείτε να ξεκινήσετε είναι με προϊόντα πράσινης τεχνολογίας. Υπάρχουν προϊόντα στην αγορά που στοχεύουν να βοηθήσουν τους καταναλωτές να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα, με μεγάλη γκάμα λειτουργιών, ώστε να μπορείτε να βρείτε κάτι για οποιονδήποτε σκοπό.

Εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android για μείωση του μεγέθους PDF

Η χρήση ενέργειας μπορεί να είναι ένας μεγάλος παράγοντας για τη μείωση όχι μόνο του αποτυπώματος άνθρακα και της κατανάλωσης ενέργειας, αλλά και του λογαριασμού του ηλεκτρικού σας. Το έξυπνο βύσμα Wemo Insight σάς παρέχει απόλυτο έλεγχο των ηλεκτρονικών και των συσκευών σας, απευθείας από το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε εξ αποστάσεως συσκευές ή ακόμα και να προγραμματίσετε αυτούς τους διακόπτες.

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, αυτό το βύσμα σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τη χρήση της ενέργειας σας, ώστε να μπορείτε να τη διαχειρίζεστε ανάλογα, διασφαλίζοντας ότι δεν θα σπαταλάτε ενέργεια και χρήματα. Επίσης, το Wemo είναι συμβατό με το Amazon Alexa για έλεγχο hands-free.

Οι μπαταρίες συχνά πετιούνται όταν η φόρτισή τους έχει εξαντληθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά απόβλητα που διαφορετικά θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Επαναφορτιζομενες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ είναι μια λύση σε αυτό το ζήτημα και μπορούν επίσης να σας εξοικονομήσουν χρήματα από το να χρειαστεί να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες κάθε φορά που τελειώνουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε όταν μια μπαταρία χάσει τη φόρτισή της είναι να την τοποθετήσετε στον παρεχόμενο φορτιστή και να περιμένετε μερικές ώρες για μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία.

Αυτές οι μπαταρίες Eneloop μπορούν να επαναφορτιστούν έως και 2100 φορές και διατηρούν φόρτιση 70% για έως και 10 χρόνια όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ο φορτιστής θα σταματήσει επίσης να φορτίζει τις μπαταρίες μόλις γεμίσουν, αποτρέποντας την καταστροφή τους.

Ο θερμοστάτης Google Nest είναι μια καταπληκτική πηγή που σας βοηθά να καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια. Μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία στο σπίτι σας απευθείας από το τηλέφωνό σας, επιτρέποντάς σας να την αλλάξετε όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας καθώς και όταν λείπετε. Μπορείτε να μειώσετε τη θερμοκρασία όταν λείπετε, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα χρονοδιάγραμμα για τον θερμοστάτη σας, ώστε να αλλάζει αυτόματα τη θερμοκρασία και μπορείτε να λαμβάνετε προτάσεις για τους καλύτερους τρόπους δημιουργίας αυτού του χρονοδιαγράμματος στην εφαρμογή.

Το House of Marley είναι μια οικολογική, βιώσιμη μάρκα συσκευών ήχου. Τα προϊόντα τους δημιουργούνται από μπαμπού, ξύλο με πιστοποίηση FSC και άλλα αειφόρα υλικά. Εκτός από αυτό, τα προϊόντα House of Marley είναι επίσης υψηλής ποιότητας, παρέχοντας εξαιρετικό ήχο για την αγαπημένη σας μουσική.

Αποκορύφωμα της μάρκας είναι τα φορητά ηχεία Bluetooth, τα οποία διατίθενται σε μεγάλη γκάμα σχημάτων και μεγεθών για να ταιριάζουν σε κάθε σας ανάγκη. Μερικές από τις καλύτερες προσφορές τους είναι τα ηχεία Bluetooth Get Together Duo, καθώς και το φορητό ηχείο Bluetooth Get Together 2 XL.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλο βάρος έχουν επιβαρύνει το περιβάλλον μας τα πλαστικά προϊόντα μιας χρήσης. Η δέσμευση για χρήση επαναχρησιμοποιούμενων μπουκαλιών νερού μπορεί να βοηθήσει πολύ στη μείωση της ποσότητας των πλαστικών απορριμμάτων και είναι μια σχετικά εύκολη αλλαγή. Μια παγίδα ενός επαναχρησιμοποιούμενου μπουκαλιού νερού, ωστόσο, είναι να φροντίζεις να παραμένει καθαρό. Το LARQ είναι ένα εξαιρετικό προϊόν σε αυτή την περίπτωση, γιατί αυτοκαθαρίζεται για να αποτρέψει τα βακτήρια ή τα μικρόβια να μολύνουν το νερό σας.

Το μπουκάλι από ανοξείδωτο χάλυβα LARQ είναι κατάλληλο τόσο για κρύα όσο και για ζεστά ροφήματα και είναι μονωμένο με διπλό τοίχωμα για να διατηρεί τη θερμοκρασία για ώρες. Και, έρχεται σε έξι διαφορετικά χρώματα.

Τα σημειωματάρια είναι αναγκαιότητα για πολλούς, ωστόσο η χρήση τόσο μεγάλου χαρτιού για αυτά τα προϊόντα εγείρει ένα περιβαλλοντικό ζήτημα. Φυσικά, υπάρχουν πολλά σημειωματάρια που κατασκευάζονται τώρα με ανακυκλωμένο χαρτί, αλλά τι θα γινόταν αν δεν χρειαζόταν ποτέ να αποκτήσετε άλλο σημειωματάριο; Αυτό στοχεύει να κάνει το προϊόν Rocketbook. είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο σημειωματάριο όπου μπορείτε να γράψετε και αργότερα να τα σκουπίσετε όλα για να τα χρησιμοποιήσετε ξανά.

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε πράγματα που έχετε γράψει στο σημειωματάριό σας, το Rocketbook δημιούργησε μια έξυπνη εφαρμογή όπου μπορείτε να σαρώσετε ό,τι υπάρχει στο σημειωματάριό σας, ώστε να μπορείτε να το αρχειοθετήσετε για αργότερα. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ ό,τι γράψετε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το σημειωματάριο.

Η Pela είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στη βιωσιμότητα και στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από αντικείμενα όπως θήκες τηλεφώνων, θήκες Airpod και άλλα. Η Pela κατασκευάζει πλήρως κομποστοποιήσιμες θήκες τηλεφώνου από φυτικά υλικά, παρέχοντας παράλληλα ισχυρή ασφάλεια στο τηλέφωνό σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι θήκες Pela διατίθενται σε μια τεράστια γκάμα στυλ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για iPhone και πολλά διαφορετικά τηλέφωνα Android.

Αν τελικά θέλετε να αποχωριστείτε τη θήκη του τηλεφώνου Pela, μπορείτε να την στείλετε πίσω στην εταιρεία ώστε να τη χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει νέα προϊόντα ή να την κομποστοποιήσει.

Βοηθήστε τον πλανήτη με αυτά τα προϊόντα

Είναι πολύ πιο εύκολο να έχετε περιβαλλοντική συνείδηση ​​όταν έχετε τα εργαλεία γύρω σας για να το κάνετε. Αυτά τα gadget μπορούν να σας βοηθήσουν να το επιτύχετε, είτε μειώνοντας τα απόβλητα, προωθώντας βιώσιμες πρακτικές είτε όντας πιο αποδοτικοί με τη χρήση της ενέργειας σας.

Έχετε άλλα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που σας αρέσει να χρησιμοποιείτε; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Οδηγώντας eBikes

Πώς να ενεργοποιήσετε το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows στα Windows 11

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *