Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι δημιουργίας βίντεο AI για το 2023

Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι δημιουργίας βίντεο AI για το 2023

Η τάση της Τεχνητής Νοημοσύνης είχε ήδη φτάσει στα ύψη. Όλα ξεκίνησαν με το OpenAI που κυκλοφόρησε το chatbot ChatGPT. Δεν είναι ότι το ChatGPT είναι το πρώτο chatbot AI, αλλά είναι το πιο δημοφιλές και έχει κυριαρχήσει στην ενότητα chatbot AI.

Αφού βίωσαν τις δυνάμεις των AI Chatbots, οι προγραμματιστές έχουν καταλήξει σε γεννήτριες βίντεο AI. Οι γεννήτριες βίντεο AI λειτουργούν το ίδιο. τους παρέχετε την εισαγωγή κειμένου και οι γεννήτριες θα δημιουργήσουν ένα βίντεο για εσάς.

Οι Γεννήτριες Βίντεο AI μπορούν πλέον να δημιουργούν βίντεο όπου ένας άνθρωπος που δημιουργείται από AI μπορεί να μιλήσει. Μπορεί επίσης να καταλήξει στην ιδέα του βίντεο αφού αναλύσει τα μηνύματα κειμένου σας.

Όπως τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης που βασίζονται σε κείμενο, η λειτουργικότητα του Γεννήτριες βίντεο AI εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο των μηνυμάτων κειμένου που παρέχετε. Όσο πιο σαφές είναι το μήνυμα, τόσο πιο σχετικό είναι το βίντεο που θα δημιουργήσει η γεννήτρια βίντεο AI.

Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι δημιουργίας βίντεο AI

Έτσι, αν θέλετε να δημιουργήσετε βίντεο με AI, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί βίντεο AI αξίζει να το δοκιμάσεις. Τα περισσότερα από αυτά απαιτούν δημιουργία λογαριασμού και αγορά προγράμματος premium, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τη δοκιμαστική έκδοση (αν υπάρχει).

1) Εικονογράφηση

Pictory - Γεννήτριες βίντεο AI

Το Pictory είναι μια μοναδική συσκευή δημιουργίας βίντεο που μπορεί μετατροπή σεναρίων σε βίντεο σε λίγα μόνο λεπτά. Αυτή είναι μια premium υπηρεσία, αλλά υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη.

Μπορείτε να επιλέξετε τη δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσετε τις δυνατότητές της. Το Pictory μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεο επαγγελματικής ποιότητας από το σενάριό σας με ρεαλιστικές φωνές AI, αντίστοιχο υλικό και μουσική.

Ο δημιουργός βίντεο που βασίζεται σε AI διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε για να αντικαταστήσετε έναν ακριβό βιντεογράφο. Επίσης, υπάρχουν επιλογές για να μετατρέψετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σε βίντεο. Έτσι, εάν είστε blogger, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο για την ανάρτησή σας και να το ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας για να ωφελήσετε τους αναγνώστες σας.

Το AI Assistant of Pictory κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς και δεν χρειάζεστε τεχνικές γνώσεις για να δημιουργήσετε ένα βίντεο.

2) Synthesys

Synthesys

Το Synthesys είναι βασικά ένα Σουίτα περιεχομένου AI που μπορεί να δημιουργήσει βίντεο με είδωλα, φωνητικά και εικόνες. Αυτό το απόλυτο στούντιο τεχνητής νοημοσύνης θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε βίντεο, εικόνες, φωνητικά και ό,τι άλλο χρειάζεστε από μια ενιαία διεπαφή.

Μπορείτε να επιλέξετε από 400+ εξαιρετικά ρεαλιστικές φωνές που ακούγονται στον άνθρωπο για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο. Επίσης, η Synthesys σάς παρέχει ανθρώπους τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας και να τους κάνετε να πουν το κείμενό σας.

Τα avatar AI είναι το κύριο σημείο πώλησης της Synthesys και υπάρχουν 70+ από αυτά διαθέσιμα στο κορυφαίο πακέτο. Το Synthesys είναι ένα premium στούντιο AI, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Ο δωρεάν λογαριασμός του Synthesys σάς παρέχει περιορισμένο χρόνο επεξεργασίας, αλλά είναι καλός για να δημιουργήσετε ένα μόνο βίντεο και να πάρετε μια γεύση από τις δυνατότητες.

3) DeepBrain AI

DeepBrain AI

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν εργαλείο για τη δημιουργία δημιουργικών βίντεο AI από ένα σενάριο, το DeepBrain AI θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς. Είναι ο πιο δημοφιλής δημιουργός βίντεο AI στην αγορά που προσφέρει διάφορες δυνατότητες.

Παίρνετε εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως Μετατροπή κειμένου σε βίντεο, φωτορεαλιστικά avatar AIτη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων avatar, ενός διαδικτυακού προγράμματος επεξεργασίας βίντεο κ.λπ.

Για εύκολη επεξεργασία βίντεο, το DeepBrain AI σάς παρέχει ένα ευρύ φάσμα προεπιλογών για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε μια προκαθορισμένη ρύθμιση βίντεο για τη δημιουργία βίντεο παρουσίασης, παρουσιάσεων πωλήσεων, επεξηγηματικών βίντεο κ.λπ.

Το μόνο πράγμα που δεν μας άρεσε στο DeepBrain AI ήταν η τιμολόγησή του. Το αρχικό πρόγραμμα που κοστίζει 30 $/μήνα σάς επιτρέπει μόνο να δημιουργείτε συνολικά 10 λεπτά βίντεο ανά μήνα με έξι σκηνές.

Το επαγγελματικό πρόγραμμα κοστίζει 225 $ / μήνα και σας δίνει 90 λεπτά το μήνα. Έτσι, το DeepBrain AI είναι πιο ακριβό από το Synthesys.

4) Σύνθεση

Synthesia: οι καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί βίντεο AI

Το Synthesia είναι ένα άλλο από τα οι καλύτερες γεννήτριες βίντεο AI στη λίστα που μπορεί να μετατρέψει το κείμενό σας σε βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά. Η υπηρεσία παρέχει φυσικές φωνές AI σε περισσότερες από 120 γλώσσες.

Υπάρχουν επίσης 140+ avatar AI, προεπιλογές βίντεο και πολλά άλλα. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο Synthesia είναι ότι σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε ξανά τα βίντεο. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε ενημερωμένη τη βιβλιοθήκη βίντεο με επαναλήψεις.

Αν μιλάμε για την τιμολόγηση, η Synthesia είναι ανταγωνιστική. υπάρχουν δύο σχέδια για να διαλέξετε – Προσωπικά και επιχειρηματικά. Εάν θέλετε το Synthesia για προσωπική χρήση, μπορείτε να επιλέξετε το βασικό σχέδιο, το οποίο παρέχει 10 πιστώσεις βίντεο/μήνα (1 λεπτό βίντεο – 1 πίστωση).

Ωστόσο, εάν θέλετε μια συσκευή δημιουργίας βίντεο AI για την εταιρεία ή την επιχείρησή σας, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο Enterprise. Πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Synthesia για να μάθετε την τιμολόγηση της έκδοσης Enterprise.

5) FlexClip

FlexClip

Το FlexClip είναι βασικά μια σουίτα επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται στον ιστό που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε βίντεο για την επωνυμία, το μάρκετινγκ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οικογένεια και πολλούς άλλους σκοπούς.

Πρόσφατα, το FlexClip απέκτησε πολλά εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη που μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να δημιουργήσετε βίντεο για την επωνυμία σας, το μάρκετινγκ ή την προώθηση κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν τόσα πολλά για τα πάντα.

Υπάρχουν τρία κύρια εργαλεία που προσφέρει το FlexClip: AI text to video, AI video Script, AI Image generator. ο AI εργαλείο κειμένου σε βίντεο κλέβει την παράσταση με την ικανότητά του να μετατρέπει τα μηνύματα κειμένου σε εκπληκτικά βίντεο.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε εκατομμύρια πόρους μετοχών κατά τη δημιουργία ενός βίντεο. Συνολικά, εάν θέλετε μια εύχρηστη Γεννήτρια βίντεο AI για προσωπική και επαγγελματική χρήση, το FlexClip πρέπει να είναι η επιλογή σας.

6) Steve.Ai

Steve.Ai

Ο Steve AI θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σύντροφός σας για τη δημιουργία εντυπωσιακών βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά. Το εργαλείο είναι αρκετά έξυπνο για να κατανοήσει το σενάριό σας και να επιλέξει ανάλογα τα στοιχεία πολυμέσων.

Το Steve.Ai χρησιμοποιείται ήδη από δημοφιλείς εταιρείες καθώς κάνει τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο πολύ εύκολη. Η δημιουργία βίντεο με αυτό το εργαλείο απέχει μόλις μερικά κλικ. ανεβάστε το σενάριο και περιμένετε να εμφανιστεί το εργαλείο με ένα μοναδικό βίντεο.

Εκατοντάδες Avatar AI είναι επίσης διαθέσιμα για τη δημιουργία viral animated βίντεο. μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε βίντεο με ομιλούντα κεφάλια με συγχρονισμό χειλιών. Το Steve AI είναι ένα τέτοιο εργαλείο που πρέπει να εξετάσετε για τη δημιουργία βίντεο που μιλούν στο κοινό σας.

7) Lumen5

Lumen5

Το Lumen5 ήταν δημοφιλές γιατί μετατρέπει τις αναρτήσεις ιστολογίου σε βίντεο. Πρόσφατα απέκτησε μια γεννήτρια βίντεο τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να συνοψίσει την ανάρτηση του ιστολογίου σας και να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να ταιριάξει κάθε σκηνή με σχετικό υλικό.

Επίσης, τα εργαλεία του Lumen5 που τροφοδοτούνται με τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να δημιουργήσουν βίντεο με ομιλούντα κεφάλια που γίνονται viral στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Τα βίντεο ομιλίας που δημιουργείτε με το Lumen5 θα έχουν επίσης υπότιτλους που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Έχετε επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη για την προσαρμογή της αναλογίας διαστάσεων, την προσθήκη υδατογραφημάτων και την πραγματοποίηση τελικών επεξεργασιών. Το μόνο πράγμα που δεν μας άρεσε στο Lumen5 είναι το περιβάλλον χρήστη του, το οποίο μπορεί να μπερδέψει πολλούς χρήστες.

8) GliaCloud

GliaCloud

Το GliaCloud είναι ένας άλλος εκπληκτικός δημιουργός τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να δημιουργήσει βίντεο για περιεχόμενο ειδήσεων, ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις, αναρτήσεις κοινωνικής δικτύωσης και στατιστικά δεδομένα μέσα σε λίγα λεπτά.

Με ένα premium πρόγραμμα, έχετε πρόσβαση σε όλους τους πόρους του GliaCloud. Το εργαλείο ιστού προσφέρει ένα ευρύ φάσμα στοιχείων για τη δημιουργία συναρπαστικών βίντεο.

Το GliaCloud παρέχει άλλες χρήσιμες επιλογές, όπως την προσθήκη φωνής, διευθύνσεων URL κ.λπ. Επίσης, λαμβάνετε βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο όπως Περικοπή, περικοπή κ.λπ.

Αν μιλάμε για την τιμολόγηση, όλα τα σχέδια είναι διαθέσιμα μέσω προσφοράς, αλλά διαφορετικά σχέδια είναι διαθέσιμα.

9) Elai

Ελαι

Το Elai είναι ένα επί πληρωμή εργαλείο στη λίστα που διαπρέπει στο μαζική παραγωγή βίντεο Ενότητα. Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά έχετε μόνο ένα δωρεάν λεπτό για να δοκιμάσετε τη λύση.

Τα μηνιαία προγράμματα είναι επίσης αρκετά ακριβά. το βασικό ξεκινά από 23 $/μήνα, δίνοντάς σας 15 λεπτά βίντεο/μήνα. Το προηγμένο πρόγραμμα, με τιμή περίπου 100 $/μήνα, είναι πιο δημοφιλές και παρέχει 50 λεπτά βίντεο/μήνα.

Υπάρχουν 80+ avatar βίντεο διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη. Κάθε avatar που μιλάει βασίζεται σε βίντεο πραγματικών ηθοποιών, το οποίο επεξεργάζεται με τη λύση AI του Elai.

Επίσης, υπάρχουν άλλοι τρόποι δημιουργίας βίντεο με το Elai, όπως η μετατροπή της ανάρτησης ιστολογίου σε βίντεο τεχνητής νοημοσύνης με σύνδεσμο, η μετατροπή του PPT σε βίντεο κ.λπ.

10) Invideo

Invideo

Αν αναζητάτε εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσετε νικητήρια βίντεο στο YouTube, το Invideo θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Είναι μια σουίτα επεξεργασίας βίντεο που τροφοδοτείται από ορισμένες λειτουργίες AI.

Παίρνετε τέσσερα διαφορετικά εργαλεία AI με το Invideo: YouTube Video Editor, Slideshow Maker, AI Talking Avatar και AI Script Generator. Καθένα από τα τέσσερα εργαλεία σάς παρέχει διαφορετικά σύνολα λειτουργιών.

Το AI Script Generator μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά σενάρια βίντεο. Το άβαταρ που μιλάει σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό βίντεο ενός ανθρώπινου παρουσιαστή χωρίς καμία παραγωγή βίντεο.

Εκτός από αυτά τα πράγματα, το Invideo παρέχει επίσης 50+ πρότυπα βίντεο τεχνητής νοημοσύνης, φίλτρα, ήχο κ.λπ. Συνολικά, το Invideo είναι μια εξαιρετική συσκευή δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερες Γεννήτριες Βίντεο AI μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία ιστού απαιτούν συνδρομή επί πληρωμή, επομένως διαβάστε τις λεπτομέρειες τιμολόγησης κάθε υπηρεσίας για να μάθετε ποια είναι πιο οικονομική για εσάς. Πείτε μας ποιος είναι ο αγαπημένος σας δημιουργός βίντεο AI στη λίστα.

Διαβάστε επίσης :

— Ισίδωρος
— Ισίδωρος

΄Ενας Φανταστικός χαρακτήρας με πολύ αγάπη για την τεχνολογία.

Άρθρα: 4649

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *