13 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για iPhone το 2023

13 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για iPhone το 2023

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το περιεχόμενο βίντεο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Τώρα, το περιεχόμενο βίντεο είναι μια από τις κύριες πηγές ψυχαγωγίας. Όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα υπάρχουν πολλοί ιστότοποι ροής βίντεο στο διαδίκτυο που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν ροή βίντεο.

Ωστόσο, αν αφήσουμε πίσω εφαρμογές και υπηρεσίες ροής βίντεο, ορισμένοι χρήστες εξακολουθούν να κατεβάζουν περιεχόμενο βίντεο για να το παρακολουθήσουν εκτός σύνδεσης. Για την αναπαραγωγή τέτοιων αρχείων, χρειάζεστε αποκλειστικές εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο. Για Android, πολλές εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν όταν πρόκειται για συσκευές iOS.

Υπάρχουν πολύ λίγες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο που είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών iOS που υποστηρίζουν διαφορετικές μορφές βίντεο. Οι συσκευές iOS προσφέρουν ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που μπορεί να αναπαράγει δημοφιλείς μορφές βίντεο, αλλά δεν διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες. Αυτός είναι ο λόγος που αναζητούν οι χρήστες iOS εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο τρίτων για να έχετε την καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο.

13 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για iPhone

Έτσι, εδώ σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικά από αυτά καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για iPhone θα θέλατε να έχετε στο iPhone σας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. PlayerXtreme Video Player

PlayerXtreme Video Player

Το PlayerXtreme Video Player είναι η πιο προηγμένη εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Με το PlayerXtreme Video Player, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, να ακούσετε μουσική και να μεταδώσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με ένα πάτημα.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων του PlayerXtreme Video Player μπορεί να παίξει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων, όπως MP4, MOV, MKV, WMV και άλλα. Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση του PlayerXtreme Video Player για να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματά του.

2. VLC για κινητά

VLC για κινητά

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο η επιτραπέζια έκδοση του VLC, η εφαρμογή iPhone για VLC μπορεί να παίξει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο. Το VLC for Mobile μπορεί να συγχρονίσει τα βίντεό σας που είναι αποθηκευμένα σε υπηρεσίες cloud όπως το Dropbox, το Google Drive, το OneDrive, το iCloud και το iTunes.

Επίσης, το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για iPhone υποστηρίζει ροή δικτύου για HTTP, RTSP, RTMP, MMS, FTP ή UDP/RTP.

3. CnX Player

CnX Player

Εάν θέλετε μια εύχρηστη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για τη συσκευή σας iOS, αναζητήστε το CnX Player. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο που είναι διαθέσιμες για iPhone και iPad.

Υποστηρίζει σχεδόν όλα τα μεγάλα αρχεία βίντεο και μορφές. Είναι επίσης γνωστό για τον πυρήνα αναπαραγωγής υψηλής απόδοσης, τη μετάδοση βίντεο και τις δυνατότητες μεταφοράς WiFi.

4. MKPlayer

MKPlayer

Το MKPlayer είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων που διατίθεται για iPhone και iPad. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων, το MKPlayer είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μοναδικές δυνατότητες.

Μάντεψε? Το MKPlayer σάς επιτρέπει να αναπαράγετε ταινίες στην τηλεόρασή σας με ένα απλό κλικ. Διαθέτει επίσης υποστήριξη AirPlay, σας προσφέρει μια διάταξη πίνακα ελέγχου με απόκριση και πολλά άλλα.

5. KMPlayer

KMPlayer

Το KMPlayer είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο που είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS. Το υπέροχο με την εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο iOS είναι ότι υποστηρίζει βίντεο 4K.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να αναπαράγετε σχεδόν όλους τους τύπους μορφών αρχείων βίντεο με το KMPlayer. Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για το KMPlayer είναι η υποστήριξη Gesture.

6. nPlayer Lite

nPlayer Lite

Το nPlayer Lite είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο iOS στη λίστα που μπορεί να παίξει σχεδόν όλες τις μεγάλες μορφές αρχείων βίντεο. Επίσης, το nPlayer Lite είναι τόσο ικανό που οι χρήστες δεν χρειάζεται να μετατρέψουν αρχεία βίντεο.

Εκτός από αυτό, το nPlayer Lite μπορεί επίσης να μεταδίδει βίντεο από διάφορους ιστότοπους ροής και απομακρυσμένες συσκευές.

7. Plex

Plex

Το Plex δεν είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο, αλλά μοιάζει περισσότερο με μια εφαρμογή για την οργάνωση των βιβλιοθηκών πολυμέσων σας και τη ροή τους σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Το υπέροχο με το Plex είναι ότι οργανώνει όλα τα αρχεία πολυμέσων σας, συμπεριλαμβανομένων μουσικής, ταινιών, φωτογραφιών κ.λπ. Ναι, το Plex μπορεί να προβάλλει βίντεο που είναι αποθηκευμένα στις συσκευές σας iOS.

8. WMV HD Player

WMV HD Player

Το WMV HD Player είναι για όσους αναζητούν μια εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο με καθαρό σχεδιασμό και εύκολη πρόσβαση στη διεπαφή. Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το WMV HD Player προορίζεται για αναπαραγωγή βίντεο Full HD.

Όχι μόνο βίντεο HD, αλλά το WMV HD Player μπορεί να αναπαράγει διαφορετικές μορφές αρχείων βίντεο όπως Flv, MPEG, mpg, Mkv, mp4 κ.λπ.

9. MX Video Player

MX Video Player

Το MX Video Player είναι πολύ δημοφιλές στους χρήστες Android και είναι επίσης διαθέσιμο στο κατάστημα εφαρμογών iOS. Το υπέροχο με το MX Video Player είναι ότι υποστηρίζει πολλές μορφές βίντεο που χρησιμοποιούνται συνήθως.

Εκτός από αυτό, η διεπαφή του MX Video Player είναι επίσης αρκετά καλή και η εφαρμογή iOS είναι βελτιστοποιημένη για οθόνη Retina, η οποία μπορεί να σας προσφέρει μια φανταστική εμπειρία παρακολούθησης ταινιών.

10. OPlayer Lite

OPlayer Lite

Το OPlayer Lite είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για iPad και iPhone, που υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μεγάλες μορφές αρχείων βίντεο. Το υπέροχο με το OPlayer Lite είναι ότι μπορεί να παίξει μορφή αρχείου MKV.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η διεπαφή του OPlayer Lite είναι επίσης αρκετά εκπληκτική και είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο που θα θέλατε να έχετε στο iPhone σας.

11. Εμπνέω

Εμπνέω

Το Infuse είναι μια εμφανίσιμη εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για iPhone που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών βίντεο και ήχου. Είναι μια ισχυρή εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο με εξαιρετικές δυνατότητες για να παρακολουθείτε οποιαδήποτε μορφή βίντεο στο iPhone σας.

Η εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για iOS μπορεί να παίξει σχεδόν οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των MP4, M4V, MOV, MKV και πολλών άλλων μορφών. Υποστηρίζει επίσης ήχο Dolby και DTS.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο Infuse είναι ότι μπορεί να κάνει ροή βίντεο από υπηρεσίες cloud όπως Dropbox, OneDrive, Box, Google Drive κ.λπ.

12. Γρήγορος παίκτης

Γρήγορος παίκτης

Αν θέλετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ολοκληρωμένης αποκωδικοποίησης, χωρίς πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο διακωδικοποίησης που να μπορεί να αναπαράγει όλες τις μορφές βίντεο και ήχου, μην κοιτάτε άλλο από το Fast player.

Το Fast Player δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές της λίστας, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για iPhone, επειδή υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές βίντεο και ήχου.

Έχετε επίσης πολλές άλλες δυνατότητες για να βελτιώσετε την εμπειρία προβολής βίντεο, όπως προσαρμογή της ταχύτητας αναπαραγωγής, αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, διαχείριση αρχείων κ.λπ.

13. OPlayer Lite

OPlayer Lite

Το OPlayer Lite είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για iPhone που σας επιτρέπει να αναπαράγετε όλα τα βίντεό σας απευθείας χωρίς να τα μετατρέψετε. Το υπέροχο με το OPlayer Lite είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν κάθε σημαντική μορφή βίντεο και ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε.

Είναι επίσης μια από τις παλαιότερες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων για iPhone που κυκλοφορεί στην επιχείρηση για περισσότερα από εννέα χρόνια. Με τα χρόνια, το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο iPhone έχει δει τεράστιες βελτιώσεις στην αναπαραγωγή και τις δυνατότητες βίντεο.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για iPhone υποστηρίζει επίσης την αναπαραγωγή υπότιτλων και τη ροή από HTTP, FTP, samba, RTP, stsp και MMS.

Λοιπόν, αυτες είναι οι καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για iPhone κάθε χρήστης iOS θα ήθελε να έχει. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές σαν αυτές, αφήστε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το Plex σε iPhone και iPad

5 καλύτερες εφαρμογές iPhone που θα σας βοηθήσουν να ξυπνάτε το πρωί

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *