13 καλύτερες επεκτάσεις Chrome για το Gmail το 2023

13 καλύτερες επεκτάσεις Chrome για το Gmail το 2023

Το Gmail είναι αναμφίβολα η καλύτερη υπηρεσία email που υπάρχει. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να στέλνετε email. Ενώ το Gmail σάς προσφέρει κάθε δυνατότητα που σχετίζεται με το email που μπορείτε να σκεφτείτε, υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερα.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές επεκτάσεις χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Gmail. Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες επεκτάσεις διαθέσιμες στο Chrome web store που συνεργάζονται με το Gmail για να σας παρέχουν περισσότερες δυνατότητες διαχείρισης email και παραγωγικότητας.

13 καλύτερες επεκτάσεις Chrome για το Gmail

Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ορισμένες από αυτές τις επεκτάσεις του Chrome για να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα ή την παραγωγικότητα του Gmail σας. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των καλύτερες επεκτάσεις Chrome για το Gmail.

1) Checker Plus για Gmail

Checker Plus για Gmail

Το Checker Plus for Gmail είναι μια μοντέρνα επέκταση Chrome στη λίστα που μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητά σας. Με το Checker Plus για Gmail, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να διαβάζετε, να ακούτε ή να διαγράφετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να ανοίγετε τον ιστότοπο του Gmail.

Η επέκταση είναι πολύ δημοφιλής στο Chrome web store και πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες τη χρησιμοποιούν ήδη. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Checker Plus για Gmail περιλαμβάνουν φωνητικές ειδοποιήσεις, αναδυόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προβολές εκτός σύνδεσης και πολλά άλλα.

2) Mailtrack

Mailtrack

Το Mailtrack είναι ένα επέκταση παρακολούθησης email στη λίστα που θα σας βοηθούσε να παρακολουθείτε κάθε email που στέλνετε από το Gmail σας. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία παρακολούθησης email που σας επιτρέπει να στέλνετε περιορισμένο αριθμό email δωρεάν μέσω του Gmail.

Για να χρησιμοποιήσετε το Mailtrack, πρέπει να εγκαταστήσετε την επέκταση του Chrome, να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail με το Mailtrack και να αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να παρακολουθείτε το email που στέλνετε μέσω Mailtrack.

Για να ελέγξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρακολουθείτε, πρέπει να ανοίξετε τον φάκελο Απεσταλμένα μηνύματα του Gmail. Τα email που έχετε στείλει μέσω Mailtrack θα έχουν αποδείξεις ανάγνωσης που θα σας ενημερώνουν εάν το email έχει ανοίξει ή όχι.

3) Boomerang για το Gmail

Boomerang για το Gmail

Αν και το Gmail έχει ήδη ένα προγραμματισμός email επιλογή, το Boomerang for Gmail παρέχει καλύτερες επιλογές για τον προγραμματισμό email. Το Boomerang για το Gmail είναι μια επέκταση που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε αυτόματα τα email στο μέλλον.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Boomerang για το Gmail για να προγραμματίσετε email γενεθλίων, να διαχειριστείτε email έργου, να θυμάστε να πληρώνετε λογαριασμούς και πολλά άλλα. Εκτός αυτού, το Boomerang για το Gmail φέρνει επίσης έναν βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται Respondable που αναλύει το email σας και προβλέπει την πιθανότητα να λάβετε απάντηση.

4) PixelBlock

PixelBlock

Οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες χρησιμοποιούν trackers για να παρακολουθούν πότε ανοίγετε τα email τους. Ένα τέτοιο πρόγραμμα παρακολούθησης email είναι το Mailtrack, το οποίο παραθέσαμε παραπάνω. Το PixelBlock είναι μια επέκταση του Chrome που εμποδίζει τη λειτουργία τέτοιων ιχνηλατών.

Το PixelBlock είναι μια απόλυτη επέκταση Chrome για το Gmail που αποκλείει όλες τις προσπάθειες παρακολούθησης email που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό πότε ανοίγετε και διαβάζετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η επέκταση είναι διαθέσιμη δωρεάν και έχει αρκετό αριθμό θετικών κριτικών.

5) Todoist για το Gmail

Todoist για το Gmail

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το Todoist είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε σημειώσεις, να δημιουργείτε λίστες υποχρεώσεων, να ορίζετε υπενθυμίσεις και πολλά άλλα. Το Todoist για το Gmail κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά λαμβάνετε λειτουργίες διαχείρισης email εδώ.

Με το Todoist για Gmail, μπορείτε να προσθέσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως εργασία, να ορίσετε υπενθυμίσεις για παρακολούθηση, να θυμάστε ημερομηνίες λήξης από αποδείξεις μέσω email και πολλά άλλα. Για να οργανώσετε τα email και τις εργασίες σας, μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε το Todoist για Gmail με άλλες υπηρεσίες, όπως το Google Drive, το Zapier, το Evernote, το Slack κ.λπ., για να οργανώσετε τα email και τις εργασίες σας.

6) Clearbit Connect

Clearbit Connect

Το Clearbit Connect είναι μια εύχρηστη επέκταση Chrome που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος. Αυτό είναι ένα μικρό γραφικό στοιχείο που βρίσκεται στην πλαϊνή γραμμή του Gmail σας. Όταν κάνετε κλικ στο Widget, η επέκταση θα σας ζητήσει να εισαγάγετε μια εταιρεία και από εκεί, η επέκταση θα εμφανίσει όλα τα άτομα που βρίσκει.

Το Clearbit Connect θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο για τους εμπόρους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς μπορεί να τους βοηθήσει να ανακτήσουν τα στοιχεία των εργαζομένων των εταιρειών απευθείας από το Gmail. Η επέκταση επιτρέπει την αναζήτηση ατόμων βάσει ονόματος, τίτλου εργασίας και ρόλου.

Εκτός από αυτό, το Clearbit Connect μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποιος σας στέλνει email. Έτσι, εάν μόλις λάβατε ένα άγνωστο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να βασιστείτε στο Clearbit Connect για να βρείτε ποιος σας έστειλε το μήνυμα.

7) Ειδοποίηση για το Gmail

Ειδοποίηση για το Gmail

Το Notifier for Gmail είναι μια άνετη επέκταση του Chrome που σας ειδοποιεί για εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail σας. Με το Notifier for Gmail, δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγετε το Gmail κάθε φορά για να ελέγχετε αν έχει φτάσει ένα email που περιμένετε.

Μόλις φτάσει το email στα εισερχόμενά σας στο Gmail, το Notifier for Gmail θα εμφανίσει ένα συννεφάκι ειδοποιήσεων στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης Ειδοποίησης για το Gmail για να διαβάσετε, να αναφέρετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο, στον κάδο απορριμμάτων ή να αρχειοθετήσετε το μήνυμα.

8) Απλοποιήστε το Gmail

Απλοποιήστε το Gmail

Το Simplify Gmail είναι άλλο ένα εξαιρετικό Επέκταση Chrome για το Gmail που δεν θα το μετανιώσεις ποτέ. Η επέκταση κάνει το Gmail σας πιο απλό, πιο ικανό και με σεβασμό.

Επιτρέπει μια απλοϊκή προβολή του Gmail, διευκολύνοντας την ανάγνωση και τη σύνταξη περιεχομένου. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τα εισερχόμενά σας και προαιρετικά να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για να βελτιώσετε την εστίασή σας.

Εκτός από αυτό, το Simplify Gmail προσφέρει πολλές άλλες δυνατότητες, όπως μια πλήρη σκοτεινή λειτουργία, την προσθήκη των κατηγοριών που λείπουν, την αλλαγή των γραμματοσειρών της διεπαφής, την απόκρυψη των μη αναγνωσμένων μετρήσεων, τη δημιουργία της διεπαφής χρήστη πιο ελάχιστη και πολλά άλλα.

9) Εικονίδια αποστολέα Gmail

Εικονίδια αποστολέα Gmail

Εάν τα εισερχόμενά σας στο Gmail είναι ήδη μπερδεμένα, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την επέκταση του Chrome για τα εικονίδια αποστολέα Gmail. Είναι μια απλή επέκταση του Chrome που σας βοηθά να αναγνωρίζετε οπτικά τους αποστολείς email.

Μόλις εγκατασταθεί, η επέκταση εικονιδίων αποστολέα Gmail εμφανίζει το όνομα τομέα και το επίσημο λογότυπο του αποστολέα ακριβώς πίσω από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το όνομα τομέα της εταιρείας και το λογότυπο σάς βοηθούν να αναγνωρίσετε τον αποστολέα του email χωρίς να τον ανοίξετε.

10) Ανακαλύψτε

Ανακαλύψτε

Το Discoverly μοιάζει πολύ με το Clearbit Connect που έχουμε μοιραστεί παραπάνω. Είναι μια επέκταση του Chrome που ενσωματώνεται στο Gmail σας και σας βοηθά να μάθετε περισσότερα για τις επαφές που σας έχουν στείλει email.

Με το Discoverly, μπορείτε εύκολα να βρείτε τις πληροφορίες εργασίας, τις αμοιβαίες συνδέσεις, τα tweets και άλλα στοιχεία του ατόμου που σας έστειλε μήνυμα. Για να σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα, το Discoverly σας δείχνει ακόμη και τις λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης του ατόμου που μόλις σας έστειλε email.

11) Gmelius για το Gmail

Gmelius για το Gmail

Το Gmelius για το Gmail είναι μια καταπληκτική επέκταση του Google Chrome που μετατρέπει τα εισερχόμενά σας στο Gmail σε ένα απόλυτο εργαλείο συνεργασίας. Με το Gmelius για Gmail, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές όπως το Slack ή το Trello με το Gmail σας.

Η επέκταση Chrome σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε κοινόχρηστα εισερχόμενα, να οργανώνετε συνομιλίες με κοινόχρηστες ετικέτες Gmail, να συνεργάζεστε μέσω της ετικέτας @mention σε σημειώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.

Δεδομένου ότι είναι μια επέκταση συνεργασίας εργασίας, παρέχει επίσης κάποια δυνατότητα αυτοματισμού και διαχείρισης ομάδας, όπως η τοποθέτηση επαναλαμβανόμενων εργασιών στον αυτόματο πιλότο, η παρακολούθηση της απόδοσης της ομάδας με SLA κ.λπ.

12) ActiveInbox

ActiveInbox

Το ActiveInbox είναι μια επέκταση του Chrome που μετατρέπει το Gmail σας σε διαχειριστή εργασιών. Είναι μια εξαιρετική επέκταση Chrome για όσους έχουν τη συνήθεια να ξεχνούν σημαντικές εργασίες.

Αφού μετατρέψετε το Gmail σας σε έναν απόλυτο διαχειριστή εργασιών, σας παρέχει τον έλεγχο όλων των συνομιλιών σας από μια οθόνη. Μπορείτε να οργανώσετε το Gmail σε φακέλους, να ορίσετε υπενθυμίσεις ημερομηνίας λήξης, υπενθυμίσεις για παρακολούθηση, να προσθέσετε σημειώσεις σε email κ.λπ.

13) Γραμματικά

Γραμματικά

Η γραμματική είναι βασικά α Επέκταση Chrome για συγγραφείς και επαγγελματίες. Η επέκταση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες βοηθώντας με τον ορθογραφικό έλεγχο, τον γραμματικό έλεγχο, τον έλεγχο σημείων στίξης κ.λπ.

Θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για τη διόρθωση του κειμένου email που έχετε γράψει για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η επέκταση μπορεί επίσης να υπερβεί τη γραμματική και να βρει λέξεις που συνήθως μπερδεύονται που χρησιμοποιούνται σε λάθος πλαίσιο.

Συνολικά, το Grammarly είναι η απόλυτη επέκταση βοηθού γραφής για το Google Chrome, πλήρως συμβατή με το Gmail.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερες επεκτάσεις Chrome που λειτουργούν με το Gmail. Θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να βελτιώσετε τις δυνατότητες του Gmail. Εάν χρησιμοποιείτε άλλες επεκτάσεις Chrome για το Gmail, μοιραστείτε το όνομα της επέκτασης μαζί μας στα σχόλια.

Τι είναι η περιαγωγή δεδομένων

εφαρμογές για φοιτητές

 εφαρμογή Gmail για υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *