13 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής προσώπων για Android το 2023

13 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής προσώπων για Android το 2023

Εάν είχατε δραστηριοποιηθεί σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ίσως γνωρίζετε ότι το Face Swap είναι η τελευταία τάση. Είμαστε σίγουροι ότι στις ροές σας στο Facebook ή στο Instagram, μπορεί να έχετε δει ανθρώπους να μοιράζονται εικόνες ανταλλάσσοντας τα πρόσωπά τους με άλλο άτομο.

Αυτές οι αστείες και ελκυστικές εικόνες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι συχνά αρκετές για να μας αφήσουν να αναρωτιόμαστε πώς θα φαίνεστε με άλλο πρόσωπο. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να γίνετε ειδικός στο Photoshop για να ανταλλάξετε τα πρόσωπα, καθώς με τα smartphone, μπορείτε να το κάνετε αυτό πολύ εύκολα.

Πολλές εφαρμογές Face Swap είναι διαθέσιμες στο Google Play Store για εναλλαγή προσώπων με λίγα μόνο αγγίγματα. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές Face Swap για Android. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές εφαρμογές Face Swap είναι διαθέσιμες για Android, αλλά δεν αξίζουν όλες το χρόνο και την προσοχή σας.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές κλωνοποίησης για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών στο Android

13 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής προσώπου για Android

Σε αυτό το άρθρο, απαριθμήσαμε μόνο τα δημοφιλή και αξιόπιστα. Ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Face Swap για Android.

1. Mivita

10 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής προσώπου για Android το 2021

Το Mivita είναι για όσους αναζητούν μια εφαρμογή για τη δημιουργία Reels ή βίντεο TikTok με εφέ εναλλαγής προσώπου. Είναι μια εφαρμογή εναλλαγής προσώπου που σας επιτρέπει να αλλάζετε πρόσωπα με εύκολα βήματα.

Εκτός από τις τακτικές εναλλαγές προσώπου, η Mivita προσφέρει μερικά άλλα εφέ βίντεο, όπως εφέ καθρέφτη, εφέ αγάπης, αλλαγή προσώπου σε ζώο κ.λπ. Συνολικά, η Mivita είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές εναλλαγής προσώπου που μπορείτε να εξετάσετε.

2. FacePlay

FacePlay

Λοιπόν, το FacePlay είναι αρκετά παρόμοιο με την εφαρμογή Reface που κοινοποιήθηκε παραπάνω. Όταν εκκινήσετε την εφαρμογή, το FacePlay θα σας δείξει μια ποικιλία από πρότυπα σύντομων βίντεο που αλλάζουν το πρόσωπο.

Απλά πρέπει να επιλέξετε το πρότυπο και να προσθέσετε τη δική σας φωτογραφία. Η εφαρμογή θα αλλάξει αυτόματα το πρόσωπο και θα σας κάνει πρωταγωνιστή του βίντεο. Ωστόσο, δεν ξεκλειδώθηκαν όλα τα πρότυπα στη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής.

3. Διακόπτης προσώπου

Διακόπτης προσώπου

Το Face Switch είναι μια από τις πιο αστείες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ στο Android. Με το Face Switch, μπορείτε να αναμίξετε πρόσωπα μεταξύ τους για να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Βασικά, είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής προσώπου που σας επιτρέπει να διασκεδάζετε αναμειγνύοντας και μεταμορφώνοντας τις εικόνες των αγαπημένων σας προσώπων. Προσφέρει επίσης διάφορες επιλογές προσαρμογής εικόνας όπως Φωτεινότητα, Αντίθεση, Κορεσμός και άλλα.

4. Ανακαινίζω

Ανακαινίζω

Το Reface είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές εναλλαγής προσώπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει να αλλάζετε το πρόσωπό σας με διασημότητες ή χαρακτήρες ταινιών. Το πιο συναρπαστικό και μοναδικό είναι ότι η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βάλετε το πρόσωπό σας σε GIF.

Για να γίνει αυτό, η εφαρμογή συλλέγει πληροφορίες από μια φωτογραφία για να αναλύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και στη συνέχεια τοποθετεί αυτά τα χαρακτηριστικά στα κεφάλια διασημοτήτων, σκηνές ταινιών και GIF.

5. FaceApp

FaceApp

Το FaceApp είναι ένας επεξεργαστής selfie αλλά με μια διασκεδαστική πινελιά. Με το FaceApp, μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε εκπληκτικά φίλτρα στις λήψεις πορτρέτου σας, να προσθέσετε γένια ή μουστάκι, να αλλάξετε το χρώμα και το στυλ των μαλλιών σας κ.λπ. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης λειτουργίες Face Swap και Gender Swap.

Η λειτουργία Face Swap σάς επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα τα πρόσωπά σας με φίλους. Στην εναλλαγή φύλου, μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεστε ως διαφορετικό φύλο.

6. Snapchat

Snapchat

Το Snapchat είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Android που διατίθενται στο Google Play Store, η οποία παρέχει στους χρήστες τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να μοιραστούν τη στιγμή με τους φίλους και την οικογένειά τους. Το Snapchat είναι επίσης μια από τις πρώτες εφαρμογές που εισήγαγε λειτουργίες εναλλαγής προσώπου.

Η δυνατότητα ανταλλαγής προσώπων ζει στις μάσκες Snapchat. Οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν το φίλτρο duos για να χρησιμοποιήσουν τα εφέ αλλαγής προσώπου. Το Snapchat επιτρέπει επίσης στους χρήστες να καταγράφουν το κλιπ εναλλαγής προσώπου κρατώντας πατημένο το κουμπί κλείστρου.

7. Face Swap από Wombatica Gold

Face Swap από Wombatica Gold

Λοιπόν, το Face Swap by Wombatica Gold είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα που κάνει τα βίντεο εναλλαγής προσώπου πιο εύκολα από ποτέ.

Η εφαρμογή είναι γνωστή για τα έξυπνα φίλτρα της που λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από την εναλλαγή προσώπου, το Face Swap της Wombatica Gold μπορεί επίσης να εφαρμόσει πολλές άλλες μάσκες προσώπου όπως χαριτωμένα ζώα, cyborgs, ζόμπι κ.λπ.

8. Face Swap – Live Face Sticker

Face Swap - Ζωντανό αυτοκόλλητο προσώπου

Εάν ψάχνετε για ένα Εφαρμογή ανταλλαγής προσώπου Android που σας επιτρέπει να βάλετε διάφορα στοιχεία στο πρόσωπό σας, τότε το Face Swap – Live Face Sticker μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Η εφαρμογή προσφέρει μια εκτενή συλλογή από ειδικά εφέ που κάνουν μια φωτογραφία τόσο κομψή όσο και αστεία ταυτόχρονα.

9. Χώρος

Cupace

Το Cupace είναι ένα απλό Εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Android που σας επιτρέπει να κόψετε και να επικολλήσετε το πρόσωπό σας σε μια φωτογραφία. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν λειτουργεί αυτόματα. πρέπει να σχεδιάσετε με μη αυτόματο τρόπο μια διαδρομή σε ένα πρόσωπο σε μια φωτογραφία για να κόψετε ένα πρόσωπο.

Η επιλεγμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί μόνο κατά την εναλλαγή προσώπου. Ωστόσο, το καλύτερο είναι ότι όλα τα πρόσωπα που περικόψατε θα αποθηκευτούν στο Face Gallery και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά.

10. Εναλλαγή προσώπου φωτογραφιών

Εναλλαγή προσώπου φωτογραφιών

Το Photo Face Swap είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής προσώπου Android στο Google Play Store. Με το Photo Face Swap, μπορείτε εύκολα ανταλλάξτε πρόσωπα στις φωτογραφίες σας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή είναι επίσης αρκετά εύκολη στη χρήση και σας παρέχει τα πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις φωτογραφίες απευθείας σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram κ.λπ.

11. Mivo

Mivo

Τόσο το Mivo όσο και το Reface μοιράζονται πολλές ομοιότητες μεταξύ τους. Είναι βασικά μια εφαρμογή δημιουργίας μουσικών βίντεο για Android που σας παρέχει πολλά πρότυπα mv με εξαιρετικά εφέ και μεταβάσεις.

Εάν συζητήσουμε τις δυνατότητες αλλαγής προσώπου, πρέπει να επιλέξετε το πρότυπο βίντεο και να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας. Η εφαρμογή θα εντοπίσει αυτόματα και θα τοποθετήσει το πρόσωπό σας στο μουσικό βίντεο.

12. Cupace

Cupace

Το Cupace είναι για όσους αναζητούν μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών χωρίς φασαρία για να κόψουν και να επικολλήσουν πρόσωπα σε μια φωτογραφία. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για τη δημιουργία μιμιδίων, αστείων φωτογραφιών και εναλλαγής προσώπων.

Έχετε δύο διαφορετικές επιλογές για να κόψετε το πρόσωπο από μια φωτογραφία – Η λειτουργία κοπής που επιτρέπει τη χειροκίνητη σχεδίαση και τη λειτουργία ζουμ που σας επιτρέπει να κάνετε μεγέθυνση στο πρόσωπο που θέλετε να κόψετε στις φωτογραφίες.

Τα πρόσωπα που έχετε εξαγάγει θα αποθηκευτούν στο Face Gallery, επιτρέποντάς σας να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα.

13. FaceHub

FaceHub

Το FaceHub είναι ένα βασισμένο σε AI Εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο εναλλαγής προσώπου διαθέσιμο στο Google Play Store. Είναι ένας κατασκευαστής βίντεο μορφοποίησης προσώπου που μπορεί να σας κάνει υπερήρωα, να μετατρέψει τις συνηθισμένες φωτογραφίες σας σε όμορφα πορτρέτα κ.λπ.

Για να τραβήξετε το πρόσωπό σας, πρέπει να τραβήξετε μια selfie με τη διεπαφή της εφαρμογής και θα επιλέξει αυτόματα το πρόσωπό σας. Μόλις τελειώσετε, επιλέξτε ένα από εκατοντάδες πρότυπα βίντεο και προσθέστε το πρόσωπό σας.

Η εναλλαγή προσώπου γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα και η ίδια η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης τα πιο πρόσφατα πρότυπα βίντεο που πρέπει να γίνουν viral στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Με αυτά δωρεάν Εφαρμογές εναλλαγής προσώπου για Android, μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε πρόσωπα με τον φίλο ή τη διασημότητά σας. Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές Android για αλλαγή προσώπου.

TikTok για ενήλικες

εφαρμογές αλλαγής προσώπου για Android

Πώς να προσθέσετε γνωστά πρόσωπα στις Φωτογραφίες Google

Πώς να θολώσετε το πρόσωπο σε μια φωτογραφία

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *