12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα Έγγραφα Google το 2023

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα Docs Google το 2023

Σήμερα, εκτελούμε πολλές εργασίες στους υπολογιστές και τα smartphone μας. Επίσης, εάν έχετε ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε πάντα να εργάζεστε εν κινήσει. Όσον αφορά τα smartphone Android, διάφορες εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play Store για την ενίσχυση της παραγωγικότητας.

Εάν είστε ένας από αυτούς που προτιμούν να εργάζονται εν κινήσει, τότε ίσως γνωρίζετε ήδη για τα Docs Google. Είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές επεξεργασίας και διαχείρισης εγγράφων. Με τα Docs Google, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα έγγραφα από οπουδήποτε και είναι ανοιχτά για συνεργασία και κοινή χρήση.

Όποτε πρόκειται για συνεργασία σε πραγματικό χρόνο από πολλά άτομα από μια απομακρυσμένη τοποθεσία, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τα Έγγραφα Google. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερο να γνωρίζετε για τις εναλλακτικές του. Ορισμένες εναλλακτικές λύσεις Εγγράφων Google παρέχουν καλύτερες δυνατότητες και καλύτερες συνεργασία σε πραγματικό χρόνο επιλογές.

Διαβάστε επίσης: τρόποι οργάνωσης εγγράφων στα Έγγραφα Google

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα Έγγραφα Google

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα Έγγραφα Google μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

1. CryptPad

CryptPad

Το CryptPad είναι μια σουίτα συνεργασίας που είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο και ανοιχτού κώδικα. Έχουμε καταχωρίσει το CryptPad στη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις των Εγγράφων Google, επειδή περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας.

Προσφέρει πλούσιο κείμενο, υπολογιστικά φύλλα, προβολές διαφανειών και πολλά άλλα. Το εργαλείο συνεργασίας είναι απλό και τα premium σχέδια είναι προσιτά.

2. Slite

Slite

Αν ψάχνετε για εργαλεία συνεργασίας Για να βοηθήσετε την ομάδα σας να οργανώσει τις γνώσεις της, να σχεδιάσει έργα και να λάβει βασικές αποφάσεις πιο γρήγορα, μην κοιτάτε άλλο από το Slite.

Αν και είναι ένας συνεργατικός χώρος εργασίας, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως εναλλακτική λύση στα Έγγραφα Google. Ο δωρεάν λογαριασμός του Slite σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κοινόχρηστα έγγραφα ανά μήνα. Το Slite μπορεί ακόμη και να ενσωματωθεί με τα Trello, Asana, Github και άλλα.

3. Microsoft Office Online

Microsoft Office Online

Η Microsoft είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Google σε κάθε τμήμα και, όπως και η σουίτα web office της Google, το Microsoft Office Online προσφέρει στους χρήστες ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας εγγράφων.

Το υπέροχο με το Microsoft Office Online είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Excel, το PowerPoint, το Outlook και το OneNote. Οι χρήστες πρέπει να αποθηκεύουν τα έγγραφά τους στον λογαριασμό OneDrive για συγχρονισμό με το Microsoft Office Online.

4. Γραφείο Zoho

Γραφείο Zoho

Το Zoho προσφέρει πολλά χρήσιμα εργαλεία και το Zoho Office είναι ένα από αυτά. Το Zoho Office είναι παρόμοιο με τα Έγγραφα Google επειδή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να συγχρονίζουν έγγραφα σε όλες τις συσκευές.

Μάντεψε? Το Zoho Writer από το Zoho Office έχει όλες τις δυνατότητες σας στο Microsoft Word Online.

5. Μόνο Γραφείο

Μόνο Γραφείο

Λοιπόν, το OnlyOffice είναι μια premium υπηρεσία, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Διαθέτει μια δωρεάν διαδικτυακή σουίτα γραφείου, αλλά είναι μόνο για προσωπική χρήση. Στο OnlyOffice, θα βρείτε σχεδόν όλα τα χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας και συνεργασίας που προσφέρουν τα Έγγραφα Google.

Με το OnlyOffice, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το OnlyOffice επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με Dropbox, OneDrive, Google Drive κ.λπ.

6. Etherpad

Etherpad

Το Etherpad είναι ένα από τα καλύτερα και εξαιρετικά προσαρμόσιμα διαδικτυακούς συντάκτες ανοιχτού κώδικα παρέχοντας συλλογική επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο.

Ο ιστότοπος δεν ειδικεύεται μόνο στην επεξεργασία και τη σύνταξη εγγράφων, αλλά είναι επίσης ιδανικός για κωδικοποίηση και προγραμματισμό. Αυτό που κάνει το Etherpad πιο εντυπωσιακό είναι η ενσωματωμένη λειτουργία συνομιλίας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνομιλία με επαφές σε πραγματικό χρόνο.

7. Χαρτί Dropbox

Χαρτί Dropbox

Εάν θέλετε να απολαύσετε όλες τις λειτουργίες των Εγγράφων Google σε μια πολύ πιο καθαρή και εξαιρετική διεπαφή χρήστη, τότε το Dropbox Paper μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το Dropbox Paper ανεβαίνει αργά τη σκάλα της επιτυχίας, επιτρέποντας στους χρήστες να προσκαλούν άλλους να δουν ή να επεξεργαστούν τα έγγραφα.

Όλα τα έγγραφα που δημιουργούνται και επεξεργάζονται αποθηκεύονται στο λογαριασμό Dropbox. Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στα αποθηκευμένα έγγραφα μέσω της εφαρμογής Dropbox για κινητά.

8. Coda

Coda

Το Coda είναι σχεδόν παρόμοιο με το Slite που αναφέρεται παραπάνω. Ωστόσο, το υπέροχο με την Coda είναι ότι παρέχει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για συλλογικό σχεδιασμό ομάδας.

Με την πρώτη ματιά, το Coda μπορεί να μοιάζει με ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, αλλά μπορεί να προσθέσει στοιχεία όπως γραφήματα, πίνακες, βίντεο, εικόνες κ.λπ. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Coda επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν ετικέτες στα μέλη της ομάδας πληκτρολογώντας απλώς το «@».

9. Nuclino

Nuclino

Το Nuclino ενδέχεται να μην θεωρείται εναλλακτική λύση στα Έγγραφα Google. Ωστόσο, διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία εγγράφων. Το εργαλείο web είναι πιο αποτελεσματικό για την τεχνική τεκμηρίωση.

Αν μιλάμε για τη διεπαφή χρήστη, το Nuclino έχει μια πιο διαισθητική διεπαφή από τα Έγγραφα Google, αλλά είναι επίσης αρκετά περίπλοκο.

10. Firepad

Firepad

Αν ψάχνετε για ένα συνεργατικό κώδικα και εργαλείο επεξεργασίας κειμένου ανοιχτού κώδικα για υπολογιστή, το Firepad μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Αν και δεν είναι τόσο καλό όσο τα Έγγραφα Google, το Firepad έχει κάποιες πιο εύχρηστες λειτουργίες στη συλλογική επεξεργασία κειμένου.

Διαθέτει χαρακτηριστικά όπως επισήμανση κειμένου, ανίχνευση παρουσίας, σημείο ελέγχου έκδοσης και πολλά άλλα.

11. Πείραγμα

Πείραγμα

Το Quip είναι βασικά μια προηγμένη έκδοση των Εγγράφων Google ή του Microsoft Office. Είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση στα Έγγραφα Google για χρήστες που θέλουν να διαχειριστούν την ομάδα πωλήσεών τους και να ενεργοποιήσουν τη συνεργασία σε γραπτά έγγραφα.

Η υπηρεσία φέρνει επιλογές συνομιλίας στα γραπτά έγγραφα, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σε πραγματικό χρόνο.

Ωστόσο, εάν είστε σε απλές και χωρίς φασαρία εναλλακτικές λύσεις Έγγραφα Google, το Quip μπορεί να μην είναι το ιδανικό. Αυτό συμβαίνει επειδή διαθέτει χαρακτηριστικά που ωφελούν μόνο την ομάδα πωλήσεων για να επιταχύνει την επιχείρησή της σε πραγματικό χρόνο.

12. LibreOffice

Κατεβάστε το LibreOffice Offline Installer

Το LibreOffice είναι ένα πλήρες εφαρμογή για σουίτα γραφείου σχεδιασμένο για χρήση σε υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Είναι δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν για μια ζωή.

Καμία από τις δυνατότητες του LibreOffice δεν είναι κλειδωμένη πίσω από κανένα paywall. ούτε υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Λοιπόν, είναι μια αληθινή δωρεάν εναλλακτική λύση για τα Έγγραφα Google. Όπως και τα Έγγραφα Google, λαμβάνετε το Writer με το LibreOffice, ένα εργαλείο επεξεργασίας κειμένου.

Ενώ το LibreOffice προσφέρεται δωρεάν, εξακολουθεί να έχει ορισμένα ζητήματα, όπως σφάλματα που δημιουργούν προβλήματα μορφοποίησης με αρχεία PDF και έγγραφα Word.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα Έγγραφα Google που μπορείτε να δοκιμάσετε. Εάν γνωρίζετε άλλες εναλλακτικές λύσεις για τα Έγγραφα Google, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *