Κατεβάστε το Mozilla Firefox

Κατεβάστε το Mozilla Firefox 117 για Windows & Mac

Παρόλο που το Google Chrome είναι το κορυφαίο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, η ενότητα του προγράμματος περιήγησης ιστού είναι ακόμα ανοιχτή και έχει αρκετό χώρο για να χωρέσει ένα νέο. Η Microsoft προσπαθεί σκληρά να προωθήσει το νέο της πρόγραμμα περιήγησης Edge με λειτουργίες AI.

Ο Firefox είναι ένα λιγότερο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού, αλλά συνεχίζει να λαμβάνει τακτικά νέες δυνατότητες. Η απόλυτη εστίαση της Mozilla είναι η βελτίωση του προγράμματος περιήγησης ιστού Firefox, φέρνοντας νέες βελτιώσεις και δυνατότητες.

Συζητάμε για τον Firefox επειδή, πρόσφατα, η Mozilla παρουσίασε μια νέα ενημέρωση δυνατοτήτων για το πρόγραμμα περιήγησής της Firefox. Η έκδοση 117 του Firefox είναι πλέον διαθέσιμη στο Κανάλι έκδοσηςκαι φέρνει πολλές βελτιώσεις και δυνατότητες.

Απαιτήσεις συστήματος Firefox 117

Πριν κάνετε λήψη του Firefox 117, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί αυτές τις απαιτήσεις.

  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 ή νεότερη έκδοση / macOS 10.15 ή νεότερη έκδοση
  • Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος επεξεργαστής / Intel x86 ή επεξεργαστής σιλικόνης Apple
  • ΕΜΒΟΛΟ: 11 GB RAM / 2 GB RAM για την έκδοση 64 bit, 512 MB για MAC
  • Σκληρός δίσκος: 500 MB για Windows / 200 MB για Mac

Λήψη Mozilla Firefox 117.0 – Τελευταία έκδοση

Λήψη Mozilla Firefox 117.0

Το Firefox 117 προσφέρεται ήδη για κυκλοφορία στους χρήστες του καναλιού στις 29 Αυγούστου 2023. Εάν είστε τακτικός χρήστης του Firefox, το πιθανότερο είναι ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει ήδη κατεβάσει και εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε εάν χρησιμοποιείτε το Firefox 117 μεταβαίνοντας στο Μενού > Βοήθεια > Σχετικά με τον Firefox. Διαφορετικά, μπορείτε να αναγκάσετε να ενημερώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για λήψη του Firefox 117 μεταβαίνοντας στο Μενού > Βοήθεια > Σχετικά με τον Firefox.

Μια άλλη επιλογή για αποκτήστε το Firefox 117 σε υπολογιστή γίνεται λήψη του προγράμματος εγκατάστασης από τον επίσημο ιστότοπο. Μπορείτε απλά να κατευθυνθείτε στον επίσημο ιστότοπο και κατεβάστε το Firefox 117 για υπολογιστή.

Μετά τη λήψη, μπορείτε απλώς να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του Firefox 117 και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε το τμήμα εγκατάστασης.

Λοιπόν, τι νέο υπάρχει στον Firefox;

Ο Firefox 117 προσφέρεται για την κυκλοφορία των χρηστών του καναλιού στις 29 Αυγούστου 2023. Εάν υπάρχει σύγχυση, το κανάλι έκδοσης παρέχει σταθερές εκδόσεις Firefox, συμπεριλαμβανομένων όλων των ενημερώσεων ασφαλείας.

Είναι η κανονική ενημέρωση για τους χρήστες του Firefox και συχνά γίνεται λήψη και εγκατάσταση στο παρασκήνιο αθόρυβα. Ας εξερευνήσουμε, λοιπόν, ποιες είναι οι νέες δυνατότητες του Firefox 117.

Νέα χαρακτηριστικά

Η υποστήριξη για την αυτόματη συμπλήρωση πιστωτικών καρτών έχει επεκταθεί στους χρήστες. Χρήστες που εκτελούν Firefox στο Τοπικές ρυθμίσεις IT, ES, AT, BE και PL μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης.

Εάν είστε χρήστης MacOS, μπορείτε πλέον να ελέγχετε τη δυνατότητα των στοιχείων ελέγχου και των συνδέσμων μέσω σχετικά με: προτιμήσεις.

Ο Firefox 117 έχει μια προτίμηση dom.event.contextmenu.shift_suppresses_event για να αποτρέψει την εμφάνιση του μενού περιβάλλοντος.

Διορθώθηκαν προβλήματα στον Firefox 117

  • Η ενημέρωση καναλιού νέας κυκλοφορίας για τον Firefox διορθώνει τις λίστες βίντεο του YouTube που έκαναν λάθος κύλιση κατά την πλοήγηση με πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης.
  • Άλλες επιδιορθώσεις ασφαλείας.

Ποια είναι τα πράγματα που άλλαξαν στον Firefox 117;

Ο Firefox 117 δεν εισήγαγε πολλές αλλαγές. Η μόνη αλλαγή που είναι εμφανής είναι ότι το πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιεί πλέον την προεπιλεγμένη ένδειξη κοινής χρήσης του συστήματος αντί για τη δική του σε περιβάλλοντα επιφάνειας εργασίας Wayland.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού εισήγαγε ορισμένες άλλες αλλαγές που θα ωφελήσουν τους προγραμματιστές, όπως η επιθεώρηση συμβατότητας ιστού έχει βελτιωθεί, η υποστήριξη για βελτιωμένη ένθεση CSS κ.λπ. Αυτές είναι οι αλλαγές που έγιναν για προγραμματιστές και δύσκολα θα ωφελήσουν τους τακτικούς χρήστες.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα βασικά σημεία του Firefox 117. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού φέρνει επίσης μερικές αλλαγές στην πλατφόρμα Ιστού. Για αυτό, μπορείτε να ελέγξετε αυτό ιστοσελίδα.

Είναι ο Firefox καλύτερος από το Google Chrome;

Ενώ και τα δύο προγράμματα περιήγησης ιστού είναι καλά για κανονική περιήγηση στο web, είναι πολύ διαφορετικά. Ο Firefox τρέχει σε μια μηχανή προγράμματος περιήγησης Quantum που έχει κατασκευαστεί ειδικά για τον Firefox. Από την άλλη, το Google Chrome βασίζεται στο Chromium.

Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τις επεκτάσεις Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Όσον αφορά τη σταθερότητα και την απόδοση, ο Firefox είναι καλύτερος από τον Chrome. Χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη RAM και είναι ελαφρύ στους πόρους του συστήματος.

Αυτό το άρθρο αφορά τη λήψη του Firefox 117 σε Windows/Mac. Ο Firefox 117 είναι επίσης διαθέσιμος για MacOS και Linux. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για το νέο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Firefox 117; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε το Mozilla Firefox σε Android TV

Πώς να ελέγξετε την έκδοση του Firefox

Πώς να δημιουργήσετε την αρχική σελίδα Google στο Mozilla Firefox

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *