10 καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας που πρέπει να έχετε στη συσκευή σας Android

10 καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας που πρέπει να έχετε στη συσκευή σας Android

Απλώς υποθέστε μια κατάσταση όπου είστε μόνοι, ταξιδεύετε σε ένα συναρπαστικό μέρος σε ένα απομονωμένο λεωφορείο και αντιμετωπίζετε μια απαίσια κατάσταση. Ας πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα – Είστε σε ένα ταξί και ο οδηγός κάνει λάθος στροφές και οδηγεί σε λάθος μέρος. Εκείνη την ώρα, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πολλά πέρα ​​από το να επικοινωνήσουμε με τους κολλητούς σας.

Σήμερα, η τεχνολογία προχωρά με ταχείς ρυθμούς και μπορούμε να μοιραζόμαστε ζωντανές τοποθεσίες μέσω εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων. Ωστόσο, τι γίνεται αν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο; Κοιτάξτε, η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία, και υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να αντιμετωπίσετε τέτοιες καταστάσεις.

10 καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας που πρέπει να έχετε στη συσκευή σας Android

Δεδομένου ότι όλοι έχουμε ένα smartphone Android, το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε εφαρμογές ασφαλείας. Πολλές εφαρμογές ασφάλειας Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και εδώ θα παραθέσουμε μερικές από αυτές. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας για Android.

1. Grannus

Grannus

Λοιπόν, το Grannus είναι μια εφαρμογή ασφάλειας γυναικών και παιδιών για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Η εφαρμογή αποτελεί μέρος μιας κοινωνικής οργάνωσης που ενισχύει την ασφάλεια των γυναικών, την ασφάλεια των παιδιών και την ιατρική έκτακτη ανάγκη.

Είναι μια λιγότερο δημοφιλής εφαρμογή, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα και ασθενής με ιατρικά αρχεία.

2. iSharing

iSharing

Το iSharing είναι μια εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας που βασίζεται σε GPS και έχει σχεδιαστεί για να σας συνδέει με τα μέλη της οικογένειάς σας. Όπως κάθε άλλο πρόγραμμα παρακολούθησης τοποθεσίας, το iSharing χρησιμοποιεί επίσης τη λειτουργία GPS του τηλεφώνου σας για να μοιράζεται την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με μέλη της οικογένειας.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την εφαρμογή να λαμβάνει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο όταν ένα μέλος της οικογένειας φτάνει ή φεύγει από έναν προορισμό. Η εφαρμογή θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση χαμένων ή κλεμμένων smartphone.

3. WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

Λοιπόν, το WhatsApp Messenger μπορεί να μην είναι εφαρμογή ασφάλειας ή ασφάλειας, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει σε κρίσιμες καταστάσεις. Όχι μόνο το WhatsApp Messenger αλλά οποιαδήποτε εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει. Έχουμε καταχωρίσει το WhatsApp επειδή είναι πιο δημοφιλές και χρησιμοποιείται σχεδόν από όλους.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με φίλους και οικογένεια μέσω φωνητικής συνομιλίας, βίντεο και φωνητικών κλήσεων. Επιπλέον, το WhatsApp σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους σας.

4. bSafe- Εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας

bSafe- Εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας

Είναι μια εφαρμογή Android που διασφαλίζει την καθημερινή σας ασφάλεια. Η εφαρμογή προορίζεται κυρίως για να σας κρατά σε επαφή με τους φίλους σας 24/7.

Το υπέροχο με το bSafe είναι ότι διαθέτει πολλά απαραίτητα χαρακτηριστικά για πραγματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ασφάλεια. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία παρακολούθησης GPS που βοηθά τους φίλους σας να παρακολουθούν την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο.

5. Life360 Family Locator App

Life360 Family Locator App

Αυτό είναι το καλύτερη εφαρμογή για προσωπική ασφάλεια και μία από τις καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας του Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κύκλους, να προσθέτετε άτομα σε αυτούς και να εξετάζετε τις τοποθεσίες τους σε έναν εμπιστευτικό χάρτη των μελών της οικογένειάς σας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε τα μέλη της οικογένειάς σας και να επιβεβαιώσετε ότι είναι ασφαλή. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας μαζί τους ή να ειδοποιήσετε τα μέλη του κύκλου σας ανά πάσα στιγμή.

6. Google Find My Device

Google Find My Device

Με το Google Find My Device, μπορείτε γρήγορα εντοπίστε το χαμένο Android smartphone σας. Οι λειτουργίες είναι ενσωματωμένες στα περισσότερα smartphone Android, αλλά μπορείτε να εγκαταστήσετε την αυτόνομη εφαρμογή εάν δεν είναι διαθέσιμη στη συσκευή.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βλέπετε το τηλέφωνο, το tablet ή το ρολόι σας σε χάρτη. Μπορείτε να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία ή να δείτε την τελευταία γνωστή τοποθεσία. Εάν το τηλέφωνό σας κλαπεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Google Find My Device για να διαγράψετε δεδομένα και να κλειδώσετε τη συσκευή σας.

7. UrSafe

UrSafe

Αν θέλετε μια εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας που ενεργοποιείται με φωνή για Android, μην ψάχνετε άλλο από το UrSafe. Το UrSafe είναι μια φωνητικά ενεργοποιημένη εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας και ασφάλειας που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παραμείνουν ασφαλείς.

Οι υπηρεσίες της εφαρμογής είναι διαθέσιμες σε περισσότερες από 200+ χώρες. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να ορίσετε ένα PIN έκτακτης ανάγκης και να ρυθμίσετε το προφίλ σας.

Διαθέτει μια λειτουργία follow-me που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας με επιλεγμένες επαφές. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία όποτε νιώθετε την ανάγκη. Επίσης, οι έλεγχοι ασφαλείας ενεργοποιούνται όταν φτάσετε ή φεύγετε από μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

8. Συναγερμός για σεισμό!

Συναγερμός για σεισμό!

Είναι η καλύτερη εφαρμογή για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν συμβαίνει σεισμός, να προετοιμάζετε την οικογένεια και το σπίτι σας, να βρείτε βοήθεια και να ενημερώνετε τους άλλους ότι είστε ασφαλείς.

Μπορείτε να μοιραστείτε τις αναφορές σας εάν το αισθάνεστε στο USGS. Η εφαρμογή είναι σχεδόν παρόμοια με τον Σεισμό -Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός που αναφέρεται ακριβώς παραπάνω.

9. Προσωπική ασφάλεια

Προσωπική ασφάλεια

Η Προσωπική Ασφάλεια από την Google είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι είναι συμβατή μόνο με συσκευές Pixel.

Εάν διαθέτετε smartphone Pixel, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με τις επαφές έκτακτης ανάγκης, να ορίσετε μια ώρα για να επιβεβαιώσει το τηλέφωνό σας εάν είστε ασφαλείς, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για φυσικές καταστροφές και δημόσιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και πολλά άλλα.

10. S Υγεία

S Υγεία

Η εφαρμογή παρέχει βασικές λειτουργίες για να διατηρήσετε το σώμα σας σε φόρμα και υγιές. Θα καταγράφει και θα αναλύει τις καθημερινές σας δραστηριότητες και συνήθειες για να διατηρήσετε μια επιτυχημένη διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής.

Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για ασφάλεια, επειδή οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν προβλήματα υγείας και να λάβουν σχετικά αποτελέσματα.

Έτσι, παραπάνω είναι τα Οι καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας για Android. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν σε πολλές περιπτώσεις, όπως σε οποιαδήποτε επείγουσα ιατρική κατάσταση, κακοποίηση γυναικών ή ατυχήματα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας της Google

Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία στους Χάρτες Google

10 καλύτερες μέθοδοι για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με φίλους και οικογένεια

— Ισίδωρος
— Ισίδωρος

΄Ενας Φανταστικός χαρακτήρας με πολύ αγάπη για την τεχνολογία.

Άρθρα: 4648

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *