Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χωρίς το Google Drive

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας WhatsApp χωρίς το Google Drive

Εάν είστε ενεργός χρήστης του WhatsApp, ίσως γνωρίζετε για τα αντίγραφα ασφαλείας του Google Drive. Τα αντίγραφα ασφαλείας του Google Drive είναι μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του WhatsApp που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αντίγραφα ασφαλείας συνομιλίας απευθείας στο Google Drive.

Η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του Google Drive του WhatsApp εξοικονομεί χώρο αποθήκευσης επειδή τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας αποστέλλονται απευθείας στο χώρο αποθήκευσης cloud αντί να τα αποθηκεύουν στο τηλέφωνό σας. Όταν εισήχθη για πρώτη φορά η λειτουργία, η Google ανακοίνωσε ότι τα αντίγραφα ασφαλείας του WhatsApp δεν θα υπολογίζονταν στο Google Drive Storage, αλλά από τον Δεκέμβριο του 2023, η Google άλλαξε τα σχέδιά της.

Από τον Δεκέμβριο του 2023, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των συνομιλιών WhatsApp στο Google Drive θα συνυπολογίζεται στα δωρεάν 15 GB αποθηκευτικού χώρου που λαμβάνετε με τον Λογαριασμό σας Google. Επομένως, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο σας στο Google Drive για να αποθηκεύσετε τα αντίγραφα ασφαλείας του WhatsApp, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χωρίς το Google Drive.

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Google Drive

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χωρίς το Google Drive

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χωρίς τη χρήση του Google Drive. Μπορείτε να εξαγάγετε το αντίγραφο ασφαλείας των συνομιλιών σας μέσω email, να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων WhatsApp στον υπολογιστή σας ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων WhatsApp σε μια κάρτα SD.

Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χωρίς το Google Drive, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χωρίς το Google Drive. Ας αρχίσουμε.

1. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp στην κάρτα SD

Η καλύτερη επιλογή για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χωρίς το Google Drive είναι να αποθηκεύσετε τα αντίγραφα ασφαλείας συνομιλίας στην κάρτα SD. Εάν το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει κάρτα SD, τα αντίγραφα ασφαλείας της συνομιλίας WhatsApp θα αποθηκευτούν στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp σε μια κάρτα SD.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μηνυμάτων WhatsApp στην κάρτα SD

  • Τοποθετήστε την κάρτα SD στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp.
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ πάνω δεξιά.
  • Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Συνομιλίες.
  • Στην οθόνη συνομιλιών, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας.
  • Πατήστε το αντίγραφο ασφαλείας στο Google Drive και επιλέξτε Ποτέ.
  • Μόλις τελειώσετε, πατήστε Αντιγράφων ασφαλείας.

Αυτό είναι! Αυτό θα αποθηκεύσει το αντίγραφο ασφαλείας της συνομιλίας WhatsApp στην κάρτα SD του τηλεφώνου σας.

2. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χρησιμοποιώντας το email

Εάν δεν γνωρίζετε, το WhatsApp διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να εξάγετε και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας. Έτσι, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων συνομιλίας και να τα εξαγάγετε στο email σας. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp και να τα εξαγάγετε σε email.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χρησιμοποιώντας email

  • Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο τηλέφωνό σας.
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ πάνω δεξιά.
  • Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Συνομιλίες.
  • Στην οθόνη συνομιλιών, κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε Ιστορικό συνομιλίας.
  • Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Εξαγωγή συνομιλίας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη συνομιλία που θέλετε να εξαγάγετε.
  • Μόλις τελειώσετε, επιλέξτε το πρόγραμμα-πελάτη email και εισαγάγετε τη διεύθυνση email με την οποία θέλετε να μοιραστείτε τις συνομιλίες WhatsApp.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστορικού συνομιλίας WhatsApp χρησιμοποιώντας το email.

3) Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χρησιμοποιώντας Εργαλεία τρίτων

Έχουν δημιουργηθεί πολλά εργαλεία τρίτων για το WhatsApp για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των συνομιλιών. Τα εργαλεία τρίτων δεν απαιτούν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε εξωτερική συσκευή ή αποθήκευση cloud. Απαιτούν σύνδεση του λογαριασμού σας WhatsApp και εξαγωγή του ιστορικού συνομιλίας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία τρίτων όπως MobileTrans, iSkysoft toolbox κ.λπ., για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp. Ωστόσο, εάν παίρνετε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλεια, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση εφαρμογών τρίτων και να κολλήσετε με τις εγγενείς επιλογές για την εξαγωγή του ιστορικού συνομιλίας WhatsApp.

Έτσι, αυτοί είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp χωρίς το Google Drive. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστορικού συνομιλιών WhatsApp. Και αν αυτός ο οδηγός σας βοηθήσει, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κάνετε Flash Android TV Box

Κάρτα SIM έναντι κάρτας SD: Ποια είναι η διαφορά;

Πώς να κρύψετε αρχεία στο Google Drive

— Ισίδωρος
— Ισίδωρος

΄Ενας Φανταστικός χαρακτήρας με πολύ αγάπη για την τεχνολογία.

Άρθρα: 4649

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *