αλλαγή της εικόνας του προφίλ στο WhatsApp

Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο και είτε τη χρησιμοποιείτε για συνομιλία με φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους, η εικόνα προφίλ σας βοηθά τις επαφές σας να διασφαλίσουν ότι συνομιλούν με το σωστό άτομο. Είναι επίσης μια ευκαιρία να εκφραστείτε ανεβάζοντας μια αστεία ή ενδιαφέρουσα φωτογραφία σας. Αν θέλετε να μάθετε πώς να αλλάξετε τις φωτογραφίες προφίλ στο WhatsApp, συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας δείξουμε πώς.

Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στο WhatsApp

Η μέθοδος για την αλλαγή της εικόνας του προφίλ σας είναι η ίδια ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, επομένως εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο, iPhone, tablet ή υπολογιστή Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να αλλάξετε την εικόνα προφίλ σας στο WhatsApp.

 1. Κάντε κλικ ή πατήστε το δικό σας εικόνα προφίλ.
 2. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ ή να πατήσετε το τρεις οριζόντιες κουκκίδες πάνω από τη λίστα συνομιλιών σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις στη συνέχεια κάντε κλικ ή πατήστε το δικό σας εικόνα προφίλ.
 1. Εάν έχετε ήδη μια φωτογραφία προφίλ, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω της και κάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο κάμερας.
 2. Εάν δεν έχετε ορίσει ακόμα εικόνα προφίλ, κάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο εικόνας προφίλ.
 3. Κάντε κλικ ή πατήστε Κάμερα για να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία προφίλ, Gallery για να επιλέξετε μια φωτογραφία από το ρολό της κάμερας ή Avatar για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο avatar.

Πώς να αλλάξετε το όνομα προφίλ στο WhatsApp

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το όνομα του προφίλ σας και τις πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες, όσο βρίσκεστε εδώ. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του προφίλ σας:

 1. Κάντε κλικ ή πατήστε το δικό σας εικονίδιο φωτογραφίας προφίλμετά κάντε κλικ ή πατήστε το δικό σας Η φωτογραφία προφίλ στο παράθυρο μενού.
 2. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο τρεις οριζόντιες κουκκίδες πάνω από τη λίστα συνομιλιών σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις, στη συνέχεια κάντε κλικ ή πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ.
 3. Δίπλα στο Ονομακάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο μολυβιού.
 4. Πληκτρολογήστε το όνομα του προφίλ που επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ ή να πατήσετε το εικονίδιο χαμογελαστό πρόσωπο για να προσθέσετε emoji στο όνομα του προφίλ σας.
 5. Κάντε κλικ ή πατήστε Αποθηκεύσετε.
 6. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα για να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες σας.

Η αλλαγή της εικόνας του προφίλ σας στο WhatsApp διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρείτε το προφίλ σας ενημερωμένο και να διασφαλίζετε ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας γνωρίζουν πάντα ότι μιλούν στο σωστό άτομο. Όσο βρίσκεστε εδώ, γιατί να μην ελέγξετε πώς να χρησιμοποιήσετε μια προσαρμοσμένη ταπετσαρία συνομιλίας στο WhatsApp για Android;

Πώς να διορθώσετε το «Δημιουργία καναλιού» που δεν εμφανίζεται στο WhatsApp

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Whatsapp το 2023

Πώς να βρείτε και να ακολουθήσετε κανάλια WhatsApp

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *