Revolut Invest Στην Ελλάδα η εφαρμογή

Η Revolut, η διεθνής fintech με πάνω από 45 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της εφαρμογής Revolut Invest, μια καινοτόμα πλατφόρμα σχεδιασμένη για προχωρημένους επενδυτές, διαθέσιμη αρχικά σε τρεις Ευρωπαϊκές χώρες: την Ελλάδα, την Τσεχία και τη Δανία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η κυκλοφορία της εφαρμογής πραγματοποιείται μετά την επιτυχημένη προσθήκη νέων επενδυτικών προϊόντων, όπως τα CFD και τα ομόλογα, στις τρεις αυτές χώρες. Οι επενδυτικές υπηρεσίες εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) παρέχονται από την Revolut Securities Europe UAB, θυγατρική της Revolut.

Η εφαρμογή Revolut Invest αποτελεί μέρος του ευρύτερου οικοσυστήματος της Revolut, το οποίο φημίζεται για τις γρήγορες, διεθνείς μεταφορές χρημάτων χωρίς χρέωση και τις ανταγωνιστικές ισοτιμίες συναλλάγματος. Ωστόσο, η νέα εφαρμογή είναι μια αυτόνομη πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για επενδυτικούς σκοπούς, επιτρέποντας σε εκατομμύρια χρήστες να επενδύσουν και να εξελιχθούν στον χώρο των επενδύσεων. Παρέχει επίσης εκπαιδευτικό υλικό και καθοδήγηση μέσω του Robo-Advisor στην κύρια εφαρμογή, ενώ οι πιο έμπειροι επενδυτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Revolut Invest για πιο εξειδικευμένες επενδυτικές στρατηγικές.

Διαβάστε επίσης :Wise ή Revolut: Ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Το private internet access PIA -VPN- Eχει τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα 2 χρόνια+ 4 μήνες  δωρεάν με 1.85€/μήνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Revolut έλαβε υπόψη της τα σχόλια των ενεργών χρηστών της επενδυτικής πλατφόρμας, οι οποίοι χρησιμοποιούν ήδη το πρόγραμμα Trading Pro, το οποίο προσφέρει αυξημένα όρια συναλλαγών και χαμηλότερες χρεώσεις, και την πλατφόρμα Trading Terminal για desktop. Η Revolut προχώρησε σε βελτιώσεις, καταργώντας προμήθειες όπως τα τέλη θεματοφυλακής και τις χρεώσεις αδράνειας, ενώ δεν απαιτείται ελάχιστη κατάθεση. Η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον επαναλαμβανόμενες αγορές, εντολές με όριο και στοπ, αυξημένα όρια συναλλαγών και εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας στις αγορές των ΗΠΑ και παγκοσμίως.

Με πάνω από 4.000 διαθέσιμα επενδυτικά μέσα, από κρατικά ομόλογα και εταιρικά ομόλογα έως ETF και CFD, η αυτόνομη εφαρμογή Revolut Invest αποτελεί την φυσική εξέλιξη της πλατφόρμας. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν αγοραπωλησίες (long ή short), να αξιοποιούν μόχλευση και να βελτιστοποιούν τις στρατηγικές τους μέσω εξελιγμένων αναλυτικών εργαλείων και πληροφοριών για τις αγορές.

Ο Rolandas Juteika, Επικεφαλής Χρηματιστηριακών Συναλλαγών στον ΕΟΧ, δήλωσε: «Με την Revolut Invest, φιλοδοξούμε να επαναπροσδιορίσουμε το τοπίο των παραδοσιακών πλατφορμών χρηματιστηριακών συναλλαγών, εξαλείφοντας τις υψηλές χρεώσεις και τις απαιτήσεις ελάχιστης κατάθεσης. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια απρόσκοπτη εμπειρία, εστιάζοντας μόνο στις επενδύσεις τους, χωρίς περιττούς περισπασμούς και με όλα τα εργαλεία που χρειάζονται σε μία απλή και εύχρηστη εφαρμογή».

Η Revolut συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο επενδυτικό οικοσύστημα που επιτρέπει στους πελάτες της να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν τις επενδυτικές τους ικανότητες και στρατηγικές.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4821

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *