επαναλαμβανόμενες ιστορίες Instagram

Διορθώστε τις επαναλαμβανόμενες ιστορίες Instagram (6 μέθοδοι)

Το Instagram είναι κυρίως μια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο, αλλά γίνεται όλο και πιο δημοφιλής λόγω των λειτουργιών Reels και Stories. Ενώ η εφαρμογή Instagram για Android και iOS είναι ως επί το πλείστον χωρίς σφάλματα, οι χρήστες μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη χρήση συγκεκριμένων λειτουργιών εφαρμογής.

Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες ανέφεραν πρόσφατα ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα « Επαναλαμβανόμενες ιστορίες Instagram ». Οι χρήστες έχουν δηλώσει ότι τα Instagram Stories συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται. Εάν βλέπετε επανειλημμένα τις ίδιες ιστορίες Instagram, μπορεί να βρείτε αυτόν τον οδηγό αρκετά χρήσιμο.

Γιατί το Instagram Story συνεχίζει να επαναλαμβάνεται;

Λοιπόν, η επανάληψη ιστοριών Instagram είναι ένα πρόβλημα από την πλευρά της εφαρμογής. Είναι αποτέλεσμα ενός σφάλματος που εμφανίστηκε στα μέσα του 2022. Ενώ το Instagram είχε διορθώσει το πρόβλημα, δεν έχει δηλώσει ποτέ τίποτα επίσημα για το ζήτημα.

Το σφάλμα ή το σφάλμα επιστρέφει συνεχώς στην εφαρμογή και επηρεάζει μια επιλεγμένη ομάδα χρηστών. Εάν τα Instagram Stories επαναλαμβάνονται, μην πανικοβληθείτε, καθώς το Instagram πιθανότατα θα επιλύσει το πρόβλημα μέσα σε λίγες ώρες.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές λύσεις για να αποτρέψετε την επανάληψη του προβλήματος των Ιστοριών Instagram . Αυτές οι μέθοδοι θα διορθώσουν το Instagram Stories Repeating εάν το πρόβλημα είναι με το μέρος σας. Ας αρχίσουμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Οι ιστορίες Instagram που δεν φορτώνουν

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα επανάληψης των ιστοριών Instagram;

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές γενικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τα περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή Instagram. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε.

1. Ελέγξτε το Διαδίκτυό σας

Όταν το Διαδίκτυο είναι αργό ή ασταθές, το Instagram δεν υπολογίζει την ιστορία που προβάλατε ως “Προβολή”. Ως εκ τούτου, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το Διαδίκτυό σας είναι σταθερό.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε εάν το Διαδίκτυο λειτουργεί είναι ανοίγοντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επισκεφτείτε το fast.com. Ο ιστότοπος θα εκτελέσει αμέσως μια δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου. Πρέπει να ελέγξετε την ταχύτητα και τη σταθερότητα του Διαδικτύου.

2. Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Στο παρελθόν, όταν οι χρήστες αντιμετώπισαν για πρώτη φορά το σφάλμα που επαναλαμβάνει το Instagram Story, διαπιστώθηκε ότι το Instagram είχε αντιμετωπίσει διακοπή του διακομιστή.

Ως εκ τούτου, εάν τα Instagram Stories συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται, πρέπει να ελέγξετε εάν το Instagram αντιμετωπίζει οποιαδήποτε διακοπή διακομιστή.

Εάν οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα χρησιμοποιώντας τις περισσότερες λειτουργίες της εφαρμογής. Θα αποσυνδεθείτε και θα αποτραπεί η προβολή των εικόνων/βίντεο κ.λπ. Επίσης, τα βίντεο με τροχούς δεν θα φορτωθούν.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα κατάστασης διακομιστή του Instagram στο Downdetector για να ελέγξετε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως. Εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να περιμένετε μέχρι να αποκατασταθούν οι διακομιστές.

3. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram

Εάν οι διακομιστές του Instagram είναι ανοιχτοί και οι ιστορίες συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται, πρέπει να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram. Αν και δεν είναι η κατάλληλη λύση για να διορθώσετε το πρόβλημα επανάληψης των Ιστοριών Instagram, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε « Πληροφορίες εφαρμογής ».

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε το κουμπί Αναγκαστική διακοπή .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αναγκάσετε να σταματήσει την εφαρμογή Instagram στο Android για να διορθώσει τις ιστορίες που συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται.

4. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Instagram

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν το Instagram Story συνεχίζει να αναφέρει προβλήματα απλώς καθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και το αρχείο δεδομένων. Επομένως, συνιστάται να δοκιμάσετε και αυτό. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα αρχεία δεδομένων του Instagram στο Android.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε « Πληροφορίες εφαρμογής ».

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε Χρήση αποθήκευσης .

3. Στην οθόνη χρήσης αποθηκευτικού χώρου για το Instagram, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης . Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση δεδομένων .

Αυτό είναι! Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Instagram. Θα σας ζητήσει να συνδεθείτε. Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και ελέγξτε εάν οι ιστορίες του Instagram συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται.

5. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram

Εάν όλες οι μέθοδοι αποτύχουν να επιλύσουν το πρόβλημα των επαναλαμβανόμενων ιστοριών Instagram, πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Instagram.

Η έκδοση της εφαρμογής Instagram που χρησιμοποιείτε μπορεί να έχει ένα σφάλμα που επαναλαμβάνει τα Instagram Stories. Μπορείτε είτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram είτε να την εγκαταστήσετε ξανά.

Η επανεγκατάσταση θα αφαιρέσει όλα τα υπολείμματα του Instagram, κάτι που θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα. Για να επανεγκαταστήσετε το Instagram, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και επιλέξτε «Κατάργηση εγκατάστασης». Μόλις απεγκατασταθεί, εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram.

6. Εγκαταστήστε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Instagram

Όπως έχουμε σημειώσει παραπάνω, υπάρχει ένα σφάλμα σε μια συγκεκριμένη έκδοση της εφαρμογής Instagram που προκαλεί το πρόβλημα των επαναλαμβανόμενων ιστοριών Instagram. Οι πιθανότητες είναι ότι χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη έκδοση του Instagram στο Android ή το iPhone σας.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα είναι να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Instagram. Πρέπει να εγκαταστήσετε την έκδοση του Instagram που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Εάν η εφαρμογή Instagram λειτουργούσε καλά στο τηλέφωνό σας στο παρελθόν, η συγκεκριμένη έκδοση εφαρμογής δεν είχε το πρόβλημα. Επομένως, πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε την παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Instagram.

Μπορείτε να κάνετε λήψη μιας παλαιότερης έκδοσης της εφαρμογής Instagram από καταστήματα εφαρμογών τρίτων, όπως το Apkpure ή το Apkmirror. Πρέπει να φορτώσετε το αρχείο Apk και να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας.

Λοιπόν, αυτοί είναι μερικές απλές μέθοδοι για να διορθώσετε το πρόβλημα που συνεχίζει να επαναλαμβάνεται το Instagram Stories . Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση των ιστοριών που επαναλαμβάνονται συνεχώς στο Instagram, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

— Ισίδωρος
— Ισίδωρος

΄Ενας Φανταστικός χαρακτήρας με πολύ αγάπη για την τεχνολογία.

Άρθρα: 4649

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *