Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Telegram (4 Μέθοδοι)

Ο τομέας της τεχνητής νοημοσύνης έχει δει τεράστια ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια και η τάση δεν φαίνεται να τελειώνει ή να επιβραδύνεται. Σήμερα, στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες chatbot AI. μερικά είναι πολύ δημοφιλή, ενώ άλλα δεν έχουν ακόμη εξερευνηθεί από το κοινό.

Ακόμη και οι εταιρείες τεχνολογίας ενσωματώνουν λειτουργίες AI στους ιστότοπους και τις εφαρμογές τους για να ωφελήσουν τους χρήστες. Με τόση τρέλα, οι χρήστες θέλουν λειτουργίες AI κυριολεκτικά σε κάθε εφαρμογή και υπηρεσία που χρησιμοποιούν τακτικά.

Λοιπόν, το Telegram ευνοεί την εφαρμογή του AI; Στην πραγματικότητα, ναι, κατασκευάζονται μερικά bots AI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας από την εφαρμογή Telegram. Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Telegram, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης : Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot σε Android και iPhone

10 καλύτερα ρομπότ Telegram που πρέπει να γνωρίζουν όλοι

Πώς να κατεβάσετε το Telegram στο Android TV

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Telegram

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλες τις μεθόδους εργασίας για τη χρήση του ChatGPT στο Telegram χωρίς περίπλοκα βήματα ή φασαρία. Ας αρχίσουμε.

1. Χρησιμοποιήστε το ChatGPT στο Telegram με το Magic Buddy

Λοιπόν, το Magic Buddy είναι ένα bot ChatGPT για το Telegram που θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας, θα γράψει μηνύματα για εσάς, θα ακούσει φωνητικά μηνύματα και θα κάνει περισσότερα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Magic Buddy στο Telegram.

1. Για να ξεκινήσετε, ξεκινήστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά και αναζητήστε Μαγικό φιλαράκι στην αναζήτηση Google. Στη συνέχεια, ανοίξτε τον πρώτο (επίσημο) ιστότοπο από τη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Μαγικό φιλαράκι

2. Όταν φορτωθεί η τοποθεσία, πατήστε το Ξεκινήστε Δωρεάν κουμπί.

Μαγικό φιλαράκι

3. Το Bot Magic Buddy θα ανοίξει απευθείας στην εφαρμογή Telegram του τηλεφώνου σας.

Bot Magic Buddy

4. Απλώς πατήστε το Αρχή κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης.

Αρχή

5. Τώρα, μπορείτε να συνομιλήσετε με το chatbot Magic Buddy AI.

chatbot Magic Buddy AI

6. Μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις στο chatbot AI. Θα χρειαστεί η βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης για να σας δώσει απαντήσεις. Βασικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Magic Buddy με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το ChatGPT.

AI chatbot τυχόν ερωτήσεις

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bot Magic Buddy Telegram για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες GPT.

2. Χρησιμοποιήστε το ChatGPT στο Telegram με το ChatGPT Plus Bot

Το bot ChatGPT Plus αναπτύχθηκε από έναν προγραμματιστή λογισμικού που ονομάζεται Gregori Piñeres. Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το bot στον λογαριασμό σας στο Telegram για να απολαύσετε τα οφέλη του AI. Όπως κάθε άλλο Bot Telegram που βασίζεται σε ChatGPT, το ρομπότ ChatGPTPlus μπορεί να γράφει μηνύματα για εσάς, να απαντά στις ερωτήσεις σας, να ακούει φωνητικά μηνύματα κ.λπ. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το bot στον λογαριασμό σας στο Telegram.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά. Στη συνέχεια, πατήστε σε αυτό Σύνδεσμος.

2. Το ChatGPT Plus Bot θα σας εμφανιστεί. Απλώς πατήστε το Αρχή κουμπί για να προσθέσετε το bot στον λογαριασμό σας στο Telegram.

ChatGPT Plus Bot

3. Τώρα, θα δείτε το κύρια διεπαφή του ChatGPT Plus Bot.

ChatGPT Plus Bot

4. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bot ChatGPT Plus στο Telegram σας. Απλώς κάντε ερωτήσεις στο chatbot και θα σας απαντήσει.

Ωστόσο, σημειώστε ότι το ChatGPT Plus Bot προσφέρει μόνο 30 δωρεάν μηνύματα κάθε μέρα. Επομένως, φροντίστε να κάνετε τις ερωτήσεις, έχοντας κατά νου τα όρια.

3. Χρησιμοποιήστε το ChatGPT στο Telegram με το ChatGPT 3.5 Bot

Μπορείτε να προσθέσετε το ChatGPT 3.5 Bot απευθείας στην εφαρμογή Telegram και να απολαύσετε τις δυνατότητές του. Αυτό το bot μπορεί να κατανοήσει και να απαντήσει στα μηνύματά σας, να δημιουργήσει απαντήσεις που βασίζονται σε κείμενο και πολλά άλλα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bot ChatGPT 3.5 στην εφαρμογή Telegram.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε την εφαρμογή Telegram στο smartphone Android.

2. Στη συνέχεια, αναζητήστε ChatGPT 3.5 στην Αναζήτηση Telegram.

Αναζήτηση Telegram

3. Ανοίξτε το ChatGPT 3.5 | Telegram Botτο οποίο φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

Telegram bot

4. Όταν ανοίξει το ρομπότ ChatGPT 3.5 Telegram, πατήστε Αρχή.

Αρχή

5. Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε το δικό σας Γλώσσα. Μπορείτε να πατήσετε τη Γλώσσα που εμφανίζεται στην οθόνη για να την επιλέξετε.

Γλώσσα

6. Αφού επιλέξετε, αλληλεπιδράστε με το bot του telegram. Μπορείτε να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με το ChatGPT, να κάνετε ερωτήσεις ή να το χρησιμοποιείτε όπως θέλετε.

ξεκινήστε την αλληλεπίδραση με το ChatGPT

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bot ChatGPT 3.5 στον λογαριασμό σας στο Telegram.

4. Χρησιμοποιήστε το ChatGPT στο Telegram με το BuddyGPT

Το BuddyGPT είναι ένα chatbot AI σχεδιασμένο για WhatsApp και Telegram. Δεδομένου ότι τροφοδοτείται από το OpenAI, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως το ChatGPT. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε το BuddyGPT στην εφαρμογή Telegram.

1. Για να ξεκινήσετε, κάντε αναζήτηση BuddyGPT στην Αναζήτηση Google. Πατήστε την πρώτη διεύθυνση URL στα αποτελέσματα αναζήτησης.

BuddyGPT

2. Όταν ανοίξει η τοποθεσία, πατήστε Δοκιμάστε δωρεάν στο Telegram.

Δοκιμάστε δωρεάν στο Telegram

3. Το bot θα ανοίξει στην εφαρμογή Telegram. Απλώς πατήστε Αρχή να το χρησιμοποιήσετε.

Αρχή

4. Μόλις τελειώσετε, πληκτρολογήστε Ναί και πατήστε το Στείλετε κουμπί.

Ναί

5. Τώρα, ξεκινήστε να συνομιλείτε με το BuddyGPT. Το chatbot AI θα απαντήσει στα ερωτήματά σας χωρίς καμία καθυστέρηση.

AI chatbot θα απαντήσει στα ερωτήματά σας

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το chatbot BuddyGPT AI στην εφαρμογή Telegram για Android.

Έτσι, αυτές είναι οι τρεις απλές και λειτουργικές μέθοδοι για να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στην εφαρμογή Telegram. Θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα bots εάν είστε λάτρης της AI. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια χρησιμοποιώντας το ChatGPT στο Telegram, ενημερώστε μας στα σχόλια. Και αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5304

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *