Η επόμενη εποχή της αντεπίθεσης

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Counter-Strike 2 Limited Test

Το Counter-Strike είχε πάντα ένα γλυκό σημείο στις καρδιές των gamers. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πολύ πίσω το 2000 και υπάρχει εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες.

Όταν το παιχνίδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό, έλαβε πολλή αγάπη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου που παρουσιάστηκε ποτέ και έχει γίνει διάσημο για το παιχνίδι που βασίζεται σε δεξιότητες.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

Η ενεργή κοινότητα του Counter-Strike έκανε επίσης το παιχνίδι πιο διάσημο επειδή εισήγαγε mods, χάρτες και άλλο περιεχόμενο εντός του παιχνιδιού σε τακτά χρονικά διαστήματα που κρατούσαν τους παίκτες ασχολούμενους με το παιχνίδι.

Η επόμενη εποχή της αντεπίθεσης

Ο λόγος που μιλάμε για την αντεπίθεση είναι ότι πρόσφατα η Valve έκανε επίσημο το Counter-Stike 2.

Το Counter-Stike 2 αναμενόταν από καιρό, αλλά ήταν τώρα όταν η εταιρεία έκανε μια δημόσια ανακοίνωση για το Counter-Strike 2.

Κατανόηση των αποδόσεων του Stanley Cup(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εταιρία ανακοινώθηκε ότι το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορούσε αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι παίκτες που δεν μπορούν να περιμένουν πολύ μπορούν να απολαύσουν την περιορισμένη δοκιμαστική προσφορά από σήμερα.

Counter-Strike 2 Beta Limited Test

Παρόλο που η Valve ανακοίνωσε επίσημα το Counter-Strike 2, μερικά πράγματα μπορεί να απογοητεύσουν τους πιστούς οπαδούς του Counter-Strike.

Πρώτον, η εταιρεία κυκλοφόρησε την έκδοση Counter-Strike 2 Beta. δεύτερον, η περιορισμένη δοκιμαστική προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για ορισμένους χρήστες.

Το αν μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας το Counter-Strike 2 πριν από την επίσημη κυκλοφορία του εξαρτάται αποκλειστικά από την τύχη σας. Σύμφωνα με τη Valve, μόνο λίγοι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Counter-Strike 2 αυτή τη στιγμή.

Πώς να κατεβάσετε και να παίξετε το Counter-Strike 2

Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για δοκιμή σε μια επιλεγμένη ομάδα παικτών CS:GO, είναι αρκετά δύσκολο να κατεβάσετε και να παίξετε το παιχνίδι.

Η εταιρεία επιλέγει χειροκίνητα τους παίκτες με βάση διάφορους παράγοντες. Και αν επιλεγείτε, θα βρείτε μια ειδοποίηση στο κύριο μενού του CS:GO που σας ζητά να δοκιμάσετε το περιορισμένο τεστ Counter-Strike 2.

Τώρα οι οπαδοί του Counter-Strike μπορεί να αναρωτιούνται ποιοι είναι οι «παράγοντες» που εξετάζει η εταιρεία. Λοιπόν, η Valve εξετάζει τον πρόσφατο χρόνο αναπαραγωγής σας στους επίσημους διακομιστές της, την κατάσταση του λογαριασμού Steam και τον παράγοντα εμπιστοσύνης σας.

Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες επιλογής;

Υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιλογής για τη δοκιμή του Counter-Strike 2. Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι CS:GO στο Steam ή να ολοκληρώσετε το προφίλ σας στο Steam για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας.

Αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, η beta του Counter-Strike 2 είναι διαθέσιμη για τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές του Counter-Strike και οι πιθανότητες να λάβετε μια πρόσκληση είναι αρκετά χαμηλές, ειδικά αν είστε νέος στο παιχνίδι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ελέγξτε αυτόν τον επίσημο ιστοσελίδα.

Πώς να αποκτήσετε πρόσκληση για το Counter-Strike 2;

Δεν υπάρχουν καθορισμένα κριτήρια για να αποκτήσετε το πρόσφατα ανακοινωμένο Counter-Strike 2. Επομένως, το αν θα το αποκτήσετε ή όχι εξαρτάται από την τύχη σας. Ωστόσο, για να αυξήσετε τις πιθανότητες, μπορείτε να επαληθεύσετε την ακεραιότητα των αρχείων παιχνιδιού CS:GO στο Steam.

Λίγοι επαγγελματίες παίκτες CS έχουν ισχυριστεί ότι η επαλήθευση των αρχείων ακεραιότητας του CSGO τους βοήθησε να λάβουν προσκλήσεις για το Counter-Strike 2. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το Ατμός υπολογιστή-πελάτης υπολογιστή πρώτα στον υπολογιστή σας.

2. Όταν ανοίξει ο πελάτης Steam, μεταβείτε στο Βιβλιοθήκη αυτί.

3. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο Counter-Strike: Global Offensive και επιλέξτε ‘Ιδιότητες‘.

4. Στις Ιδιότητες, μεταβείτε στο Τοπικά Αρχεία.

5. Στη συνέχεια, στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο ‘Επαληθεύστε την ακεραιότητα των αρχείων του παιχνιδιού..

Αυτό είναι! Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί. Επομένως, πρέπει να περιμένετε υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Τι νέο υπάρχει στο Counter-Strike 2;

Μπορείτε να περιμένετε πολλές αλλαγές, από μικρές αναβαθμίσεις έως μια πλήρη σχεδίαση στο νέο Counter-Strike 2. Η εταιρεία δηλώνει ότι όλα τα νέα χαρακτηριστικά θα αποκαλυφθούν όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει επίσημα το καλοκαίρι του 2023, αλλά έχει δώσει συμβουλές για το τι να προσδοκώ.

Πλήρως αναθεωρημένοι χάρτες: Οι χάρτες έχουν ξαναχτιστεί από την αρχή. Οι χάρτες έχουν πλέον νέες δυνατότητες απόδοσης που φαίνονται πιο καθαρές, φωτεινές και καλύτερες.

Βελτιώσεις παιχνιδιού: Το Counter-Strike 2 θα εισαγάγει νέες οπτικές δυνατότητες για να βελτιώσει την εμπειρία σας στο CS. Για παράδειγμα, οι χειροβομβίδες καπνού είναι δυναμικές και μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το περιβάλλον, να αντιδράσουν στο φωτισμό κ.λπ.

Το Steam δεν ανοίγει; 8 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποσοστό επιλογής δεν έχει πλέον σημασία: Ναι, το διάβασες σωστά! στο νέο Counter-Strike 2, το ποσοστό Tick δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Η ικανότητα κίνησης και βολής σας δεν θα επηρεαστεί λόγω του ρυθμού κρότων.

Εύκολη μετάβαση μεταξύ CS:GO και Counter-Strike 2: Τα πράγματα που αγοράσατε ή συλλέξατε κατά τη διάρκεια του έτους ενώ παίζετε το CS:GO θα μεταφερθούν στο απόθεμα του Counter-Strike 2.

Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία στους Χάρτες Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

HI-DEF VFX: Από τους χάρτες μέχρι τη διεπαφή χρήστη μέχρι το gameplay, το νέο παιχνίδι εφάρμοσε το HI-DEF VFX σε όλες τις γωνίες. Θα λάβετε μια νέα διεπαφή χρήστη, οπτικά εφέ, περιβαλλοντικά εφέ κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ήχος έχει επίσης επανασχεδιαστεί, εξισορροπηθεί και αντηχήσει.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να αποκτήσετε μια πρόσκληση για Counter-Strike 2. Μοιραστήκαμε επίσης πολλές λεπτομέρειες για το επερχόμενο παιχνίδι. Εάν χρειάζεστε όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού, ελέγξτε αυτήν την ιστοσελίδα. Και αν αυτό το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τον φίλο σας στο Counter-Strike.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4901

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *