αλλαγή τη διεύθυνση σπιτιού στους Χάρτες της Apple

Πώς να κάνω αλλαγή την διεύθυνση σπιτιού στους Χάρτες της Apple στο iPhone

Παρόλο που δεν υπάρχει έλλειψη εφαρμογών πλοήγησης για iPhone, η καλύτερη επιλογή για πρόσβαση σε χάρτες και πλοήγηση είναι οι εγγενείς Χάρτες της Apple. Οι Χάρτες της Apple είναι λιγότερο δημοφιλείς από τους Χάρτες Google, αλλά έχουν δει βελτιώσεις σε κάθε νέα έκδοση του iOS.

Εάν είστε χρήστης iPhone που βασίζεται στους Χάρτες της Apple για πλοήγηση, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή δεν εντοπίζει αυτόματα τη διεύθυνση του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν μετακομίσετε ποτέ σε μια νέα τοποθεσία, οι Χάρτες της Apple θα συνεχίσουν να σας δείχνουν πόσο χρόνο θα πρέπει να οδηγείτε για να φτάσετε στη διεύθυνση του σπιτιού σας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Χάρτες της Apple δεν έχουν επιλογή να ορίσουν τη διεύθυνση κατοικίας. χρησιμοποιεί απλώς τη διεύθυνση κατοικίας που έχει οριστεί στην κάρτα επαφής του iPhone σας. Με αυτό, εννοούμε ότι θα πρέπει να επεξεργαστείτε την κάρτα επικοινωνίας σας και να ενημερώσετε τη νέα διεύθυνση κατοικίας.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Διαβάστε επίσης : Πώς να διορθώσετε τους Χάρτες Google που δεν λειτουργούν στο Android

Πώς να διορθώσετε ότι οι Χάρτες Google δεν λειτουργούν σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση σπιτιού στους Χάρτες της Apple στο iPhone

Επομένως, εάν πρέπει να ενημερώσετε μια παλιά διεύθυνση σπιτιού στο iPhone σας, μπορείτε να το κάνετε στις Επαφές ή στους Χάρτες. Ωστόσο, η μέθοδος “Χάρτες” απαιτεί επίσης την επεξεργασία της κάρτας επαφής. Δείτε τα παρακάτω βήματα για να ορίσετε και να επεξεργαστείτε τη διεύθυνση του σπιτιού σας στους Χάρτες Apple στο iPhone.

Αλλάξτε τη διεύθυνση του σπιτιού σας στους Χάρτες της Apple

Εάν αισθάνεστε άνετα να κάνετε αλλαγές στους Χάρτες της Apple, ακολουθήστε αυτές τις μεθόδους. Δείτε πώς μπορείτε αλλάξτε τη διεύθυνση κατοικίας στους Χάρτες της Apple στο iPhone με εύκολα βήματα.

1. Ανοίξτε το Χάρτες της Apple στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει το Apple Maps, μεταβείτε με κύλιση στο Αγαπημένα και πατήστε Προσθήκη. Εάν έχετε ήδη ορίσει τη διεύθυνση κατοικίας, επιλέξτε Σπίτι.

Προσθήκη

3. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επιλογή Τύπος και πατήστε Αρχική σελίδα. Εάν έχετε ήδη διεύθυνση σπιτιού, πατήστε Ανοίξτε την κάρτα επαφής μου.

Ανοίξτε την κάρτα επαφής μου

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην υπάρχουσα διεύθυνση του σπιτιού σας και επεξεργαστείτε την. Προσθήκη/ενημέρωση της διεύθυνσης κατοικίας.

Προσθήκη/ενημέρωση της διεύθυνσης κατοικίας

5. Αφού κάνετε τις αλλαγές, πατήστε το Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία.

Εγινε

Αυτό είναι! Αυτό θα ορίσει αμέσως τη νέα σας διεύθυνση σπιτιού στην εφαρμογή Χάρτες Apple στο iPhone.

Εάν η νέα διεύθυνση σπιτιού δεν εμφανίζεται στους Χάρτες της Apple, κλείστε την εφαρμογή και ανοίξτε την ξανά. Αυτό θα πρέπει να προσθέσει τη νέα σας διεύθυνση κατοικίας στην εφαρμογή Χάρτες Apple.

Αλλάξτε τη διεύθυνση του σπιτιού σας στην εφαρμογή Επικοινωνία

Όπως σημειώσαμε παραπάνω, το iPhone χρησιμοποιεί τη διεύθυνση κατοικίας που έχει οριστεί στην κάρτα επαφής σας. Έτσι, μπορείτε να επεξεργαστείτε την κάρτα επαφής σας και να ενημερώσετε τη νέα σας διεύθυνση κατοικίας για να την αντικατοπτρίζει στην εφαρμογή Χάρτες της Apple. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση του σπιτιού σας στην εφαρμογή Επικοινωνία.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Εφαρμογή επαφών στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Επαφές, πατήστε στην κάρτα επαφής σας. Η κάρτα επαφής σας θα πρέπει να εμφανίζεται στη βρύση με το Η κάρτα μου επιγραφή.

Η κάρτα μου

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το Επεξεργασία κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία.

Επεξεργασία

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στο ‘Σπίτι‘ διεύθυνση. Εδώ εμφανίζεται η διεύθυνση του σπιτιού σας, την οποία έχετε ορίσει προηγουμένως. Εάν δεν έχει οριστεί διεύθυνση, πατήστε Προσθήκη διεύθυνσης.

Προσθήκη/ενημέρωση της διεύθυνσης κατοικίας

5. Απλά προσθέστε τη νέα διεύθυνση ή επεξεργαστείτε την υπάρχουσα. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία.

Εγινε

Αυτό είναι! Αυτό θα αλλάξει αμέσως τη διεύθυνση κατοικίας σας στην κάρτα επικοινωνίας σας. Η αλλαγή θα αντανακλάται επίσης στην εφαρμογή Apple Maps στο iPhone σας.

Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά την αλλαγή της διεύθυνσης του σπιτιού σας σε ένα iPhone στην εφαρμογή Χάρτες και Επαφές της Apple. Θα πρέπει να ενημερώσετε τη νέα σας διεύθυνση εάν έχετε μετακομίσει σε μια νέα πόλη. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αλλαγή της διεύθυνσης του σπιτιού σας στους Χάρτες Apple στο iPhone σας.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *