δημοσκόπηση στο Telegram

Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Telegram (κινητό και επιτραπέζιος υπολογιστής)

Παρόλο που το Telegram δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το WhatsApp ή άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για επικοινωνία με φίλους και μέλη της οικογένειας. Εκτός από την επικοινωνία, το Telegram παρέχει επίσης άλλες δυνατότητες όπως κοινή χρήση αρχείων, δημιουργία καναλιών κ.λπ.

Ένα από τα πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά του Telegram είναι η δυνατότητα δημιουργίας δημοσκοπήσεων. Οι δημοσκοπήσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων και στις εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων, καθώς προσελκύουν τους ακολούθους, τα μέλη της ομάδας και τους φίλους σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα για να αναζητήσετε σχόλια για ορισμένα θέματα ή υπηρεσίες.

Στο Telegram, μπορείτε να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση σε μια ομάδα ή ένα κανάλι. Μόλις δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στην ομάδα ή στο κανάλι του Telegram, οι συμμετέχοντες μπορούν να ψηφίσουν ανώνυμα. Επομένως, εάν έχετε μια ενεργή ομάδα ή κανάλι Telegram και αναζητάτε μια επιλογή για να λαμβάνετε σχόλια από τους χρήστες για συγκεκριμένα πράγματα, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Πώς να κατεβάσετε το Telegram στο Android TV

Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Telegram

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη δυνατότητα δημοσκόπησης του Telegram και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στην ομάδα ή το κανάλι σας στο Telegram. Έτσι, χωρίς καθυστέρηση, ας δούμε πώς να κάνετε μια δημοσκόπηση στο Telegram για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά.

Πώς να δημιουργήσετε δημοσκόπηση στην εφαρμογή Telegram

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Telegram για Android ή iPhone, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση σε μια ομάδα ή ένα κανάλι. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Εφαρμογή Telegram στο Android ή το iPhone σας.

Εφαρμογή Telegram

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Telegram, ανοίξτε την ομάδα ή το κανάλι όπου θέλετε να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση.

3. Όταν ανοίξει η ομάδα/κανάλι, πατήστε το εικονίδιο συνδετήρα στο πεδίο συνομιλίας.

εικονίδιο συνδετήρα

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ψηφοφορία.

Ψηφοφορία

5. Τώρα, πρέπει να εισαγάγετε το Ερώτηση δημοσκόπησης, και Επιλογές απαντήσεων.

Επιλογές ερωτήσεων και απαντήσεων δημοσκόπησης

6. Στις Ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την Ανώνυμη ψηφοφορία ή να αποδεχτείτε πολλές απαντήσεις. Κάντε τις επιλογές σας και πατήστε Δημιουργώ.

Δημιουργώ

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο κανάλι ή την ομάδα του Telegram μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Telegram για υπολογιστή

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για υπολογιστές Telegram για να επικοινωνείτε με άλλους ή να διαχειρίζεστε τις ομάδες/κανάλια σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Telegram για επιτραπέζιους υπολογιστές.

1. Εκκινήστε το Εφαρμογή για υπολογιστές Telegram στον υπολογιστή σου.

2. Τώρα ανοίξτε το κανάλι ή την ομάδα όπου θέλετε να δημιουργήσετε ένα ψηφοφορία.

3. Όταν ανοίξει το κανάλι/ομάδα, κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Δημιουργία Δημοσκόπησης.

Δημιουργία Δημοσκόπησης

5. Τώρα, εισάγετε το Ερώτηση και απάντηση δημοσκόπησης επιλογές.

Ερώτηση και απάντηση δημοσκόπησης

6. Στις Ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την Ανώνυμη ψηφοφορία ή να αποδεχτείτε πολλές απαντήσεις. Κάντε τις επιλογές σας και πατήστε Δημιουργώ.

Δημιουργώ

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στην εφαρμογή για υπολογιστές Telegram. Τα βήματα για τη δημιουργία μιας δημοσκόπησης σε Telegram Mobile και PC είναι πολύ παρόμοια.

Πώς να σταματήσετε μια δημοσκόπηση στο Telegram;

Μπορείτε εύκολα να σταματήσετε μια δημοσκόπηση στο Telegram από την εφαρμογή για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές. Για αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στη συσκευή σας και ανοίξτε την ομάδα/κανάλι που έχει τη δημοσκόπηση.

Σταματήστε μια δημοσκόπηση στο Telegram

Βρείτε τη δημοσκόπηση που θέλετε να σταματήσετε, πατήστε την παρατεταμένα και επιλέξτε την επιλογή «Διακοπή δημοσκόπησης» από το μενού που εμφανίζεται. Μόλις τελειώσετε, επιβεβαιώστε την ενέργειά σας για να σταματήσετε τη δημοσκόπηση στο Telegram.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να κάνετε μια δημοσκόπηση στο Telegram για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Οι δημοσκοπήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναζητήσετε τις απόψεις των πελατών, να κάνετε έρευνα αγοράς, να κάνετε ερωτήσεις και προτεραιότητες κ.λπ. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για μια δημοσκόπηση στο Telegram.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Telegram

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast Telegram στην τηλεόραση

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια Telegram σε κινητό και Web

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *