δωρεάν πρόσβαση στο ChatGPT 4

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο ChatGPT 4 το 2024 (3 Μέθοδοι)

Το ChatGPT-3 είχε ήδη εκτοξεύσει το τμήμα AI και τώρα το OpenAI κυκλοφόρησε το διάδοχό του – το GPT-4. Η κυκλοφορία του GPT-4 έχει ήδη μειώσει την τρέλα του πρόσφατα ανακοινωθέντος μοντέλου PaLM AI της Google, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ανταγωνιστής του GPT-3.

Τι είναι το ChatGPT-4;

Με απλά λόγια, το GPT-4 είναι ένα μεγάλο μοντέλο γλώσσας που δημιουργήθηκε από το AI Powerhouse OpenAI. Είναι ο διάδοχος του GPT-3, το οποίο κατέλαβε το διαδίκτυο και είναι πιο προηγμένο.

Το GPT-4 μπορεί πλέον να δέχεται εικόνες ως είσοδο. Ωστόσο, το GPT-3 και το GPT 3.5 μπορούν να χειριστούν μόνο εισαγωγές κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι οι δημιουργοί βίντεο και οι επεξεργαστές εικόνων μπορούν να λάβουν τη βοήθεια του GPT-4 για να δημιουργήσουν μοναδικό περιεχόμενο.

Η ισχύς χειρισμού του GPT-4 έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. μπορεί να χειριστεί πάνω από 25.000 λέξεις κειμένου. Εκτός αυτού, το GPT-4 μπορεί πλέον να επεξεργάζεται περισσότερες πληροφορίες κάθε φορά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Microsoft Edge & Bing

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Android και iPhone;

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο ChatGPT 4

Υπάρχουν δύο διαφορετικούς τρόπους πρόσβασης το μοντέλο ChatGPT-4 AI. Ωστόσο, σημειώστε ότι το GPT-4 δεν είναι δωρεάν. πρέπει να αγοράσετε ένα $20/μήνα συνδρομή για πρόσβαση στο νέο μοντέλο AI.

Εάν είστε συνδρομητής του ChatGPT Plus, μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στο GPT-4 και να απολαύσετε τα τεράστια οφέλη.

1. Χρησιμοποιήστε το ChatGPT 4 δωρεάν

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια συνδρομή ChatGPT Plus, μια εναλλακτική λύση σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το GPT-4 δωρεάν.

Η Microsoft πρόσφατα αποκάλυψε ότι η νέα μηχανή αναζήτησης Bing χρησιμοποιεί το GPT-4, το πιο πρόσφατο από την προσφορά του OpenAI. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα μηχανή αναζήτησης Bing για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο μοντέλο AI GPT-4 χωρίς να ξοδέψετε τίποτα.

GPT-4 δωρεάν

Ωστόσο, το να αποκτήσετε χέρια με το νέο AI Chat του Microsoft Bing μπορεί να είναι δύσκολο. Θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια μακρά λίστα αναμονής για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Το νέο AI Cha της Microsoft Bing

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το νέο Bing AI, ακολουθήστε τον οδηγό μας για πρόσβαση στη συνομιλία με το Bing AI GPT-4 Powered σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Και, αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα στη λίστα αναμονής για πρόσβαση στη νέα συνομιλία AI Bing, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Χρησιμοποιήστε το ChatGPT στο Microsoft Edge & Bing.

2. Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση στο GPT-4 από κινητό

Πρόσφατα, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή Copilot για Android που παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο τελευταίο μοντέλο GPT-4 του OpenAI. Επομένως, εάν θέλετε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο ChatGPT 4 από κινητά, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Copilot. Δείτε πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Copilot στο Android.

1. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε το Εφαρμογή Microsoft Copilot στο Android smartphone σας. Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή από το Google Play Store.

Εφαρμογή Copilot

2. Μόλις εγκατασταθεί, πατήστε το Ανοιξε κουμπί για να ανοίξετε την εφαρμογή.

Εφαρμογή Copilot

3. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε Να συνεχίσει.

Να συνεχίσει

4. Τώρα, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εκχωρήσετε την άδεια τοποθεσίας. Δώστε την άδεια.

Παραχωρήστε τις άδειες

5. Στην κύρια οθόνη, ενεργοποιήστε το Χρησιμοποιήστε το GPT-4 μεταβάλλω.

Χρησιμοποιήστε το GPT-4

6. Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPT-4 δωρεάν. Τώρα μπορείτε να του κάνετε μια ερώτηση ή να ζητήσετε από το chatbot να δημιουργήσει εικόνες AI.

δημιουργία εικόνων AI

Αυτό είναι πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο ChatGPT 4 σε smartphone Android.

3. Πρόσβαση στο ChatGPT 4 (Επίσημη μέθοδος)

Πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο μόνο εάν έχετε συνδρομή ChatGPT Plus. Επίσης, εάν δεν έχετε συνδρομή στο ChatGPT Plus, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα για να εγγραφείτε και παίρνω πρόσβαση στη λειτουργία AI GPT-4μεγάλο.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα. Αυτό θα ανοίξει τον ιστότοπο ChatGPT.

2. Στην οθόνη καλωσορίσματος, κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε κουμπί.

Εγγραφείτε

3. Τώρα προχωρήστε στη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας.

διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού

4. Εάν δεν είστε συνδρομητής στο ChatGPT Plus, θα δείτε ένα νέο Αναβάθμιση σε Plus επιλογή στην κάτω αριστερή γωνία. Κάντε κλικ στην επιλογή «Αναβάθμιση σε Plus».

Αναβάθμιση σε Plus

5. Στη γραμμή εντολών Ο λογαριασμός σας, κάντε κλικ στο Σχέδιο αναβάθμισης στο ChatGPT Plus.

Σχέδιο αναβάθμισης

6. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και τη διεύθυνση χρέωσης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε κουμπί.

εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και τη διεύθυνση χρέωσης

7. Μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μοντέλο GPT-4 χωρίς περιορισμούς. Επιλέξτε ‘GPT-4‘ στο Μοντέλο αναπτυσσόμενο και συνεχίστε να το χρησιμοποιείτε.

Αυτό είναι! Αυτή είναι η επίσημη μέθοδος πρόσβασης στο GPT-4 αυτή τη στιγμή στον υπολογιστή σας.

Ποιο είναι καλύτερο, το Bing AI ή το GPT-4;

Η νέα υπηρεσία Bing AI τρέχει τώρα στο GPT-4, επομένως δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των δύο. Ωστόσο, το GPT-4 περιορίζεται στο σύνολο δεδομένων Σεπτεμβρίου 2021 και από την άλλη πλευρά, η συνομιλία Bing AI χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να φέρει τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα.

Το Bing AI μπορεί να μην σας παρέχει την ολοκληρωμένη εμπειρία GPT-4, αλλά καλύπτει όλα τα συμβάντα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, εάν μπορείτε να προσαρμοστείτε στον περιορισμό του GPT-4, μια συνδρομή ChatGPT Plus θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Εάν θέλετε να αποφύγετε την αγορά μιας συνδρομής ChatGPT Plus, το Bing AI θα μπορούσε να είναι μια προφανής επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Microsoft Edge & Bing

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το GPT-4 που κυκλοφόρησε πρόσφατα και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την πρόσβαση στο νέο GPT-4, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγγραφείτε στο Google Bard AI

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *