Λήψη του Adobe Acrobat Offline Installer

Λήψη του Adobe Acrobat Offline Installer το 2024 (τελευταία έκδοση)

Εάν διαχειρίζεστε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή ασχολείστε με πολλά αρχεία που σχετίζονται με το γραφείο, ίσως γνωρίζετε τη σημασία των αρχείων PDF. Με τα χρόνια, η μορφή αρχείου PDF έχει γίνει ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους κοινής χρήσης εγγράφων στο διαδίκτυο.

Το υπέροχο με τη μορφή PDF είναι ότι δεν τροποποιεί εύκολα τα αποθηκευμένα δεδομένα. Ακόμα κι αν θέλετε να αλλάξετε το αρχείο PDF, χρειάζεστε μια αποκλειστική εφαρμογή ανάγνωσης και επεξεργασίας PDF.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές ανάγνωσης PDF είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Ωστόσο, από όλα αυτά, το Adobe Acrobat Reader DC φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή.

Πώς να επεξεργαστείτε ένα PDF στο Google Chrome

Τι είναι το Adobe Acrobat Reader DC;

Adobe Acrobat Reader DC

Το Adobe Acrobat Reader DC είναι ένα δωρεάν λογισμικό για προβολή, εκτύπωση, υπογραφή, κοινή χρήση και σχολιασμό αρχείων PDF σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Λάβετε υπόψη ότι μόνο ένα πρόγραμμα προβολής PDF μπορεί να ανοίξει και να αλληλεπιδράσει με όλους τους τύπους περιεχομένου PDF.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με φόρμες PD, πολυμέσα και πολλά άλλα. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Adobe Acrobat Reader DC είναι συνδεδεμένο με τις υπηρεσίες Adobe Document Cloud, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε με αρχεία PDF σε οποιαδήποτε συσκευή.

Το Adobe Acrobat Reader DC διαθέτει επίσης μια premium έκδοση που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Με την έκδοση premium, μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία PDF και να λάβετε περισσότερες επιλογές επεξεργασίας και ασφάλειας.

Κατεβάστε το Adobe Acrobat Reader DC

Τώρα που γνωρίζετε το Adobe Acrobat Reader DC, ίσως θελήσετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας. Το Adobe Acrobat Reader DC είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις – Δωρεάν και Premium.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε λήψη τόσο των αρχείων εγκατάστασης online όσο και εκτός σύνδεσης. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Adobe Acrobat Reader DC σε ένα σύστημα χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Adobe Acrobat Reader Offline Installer.

Ομοίως, εάν ένα σύστημα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό πρόγραμμα εγκατάστασης. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Adobe Acrobat Reader DC σε πολλά συστήματα, είναι καλύτερο να παραμείνετε με το αρχείο εγκατάστασης εκτός σύνδεσης.

Πώς να εγκαταστήσετε το Adobe Acrobat Reader DC στα Windows 10;

Λοιπόν, η εγκατάσταση του Adobe Acrobat Reader DC είναι μια εύκολη διαδικασία. Μετά τη λήψη του αρχείου, πρέπει να εκτελέσετε το αρχείο εγκατάστασης και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για τη λήψη του προγράμματος εγκατάστασης του Adobe Reader εκτός σύνδεσης σε έναν υπολογιστή και πώς να το εγκαταστήσετε. Ας αρχίσουμε.

1. Για να ξεκινήσετε, πραγματοποιήστε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης του Adobe Reader που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

2. Μόλις γίνει λήψη, εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης του Adobe Reader στον υπολογιστή σου.

εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης του Adobe Reader

3. Τώρα, το πρόγραμμα εγκατάστασης θα εκτελεστεί. Επιλέξτε τη διαδρομή όπου θέλετε να εγκαταστήσετε το Adobe Reader και κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

Επιλέξτε τη διαδρομή

4. Πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά έως ότου το πρόγραμμα εγκατάστασης ολοκληρώσει την εγκατάσταση.

περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα

5. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στο Φινίρισμα.

Φινίρισμα

5. Θα βρείτε το εικονίδιο του Acrobat Reader DC στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας και το μενού έναρξης. Μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα από αυτές τις δύο συντομεύσεις.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος εγκατάστασης του Adobe Acrobat Reader εκτός σύνδεσης στον υπολογιστή σας με Windows.

Χαρακτηριστικά του Adobe Acrobat Reader DC

Χαρακτηριστικά του Adobe Acrobat Reader DC

Τώρα που γνωρίζετε το Adobe Acrobat Reader, ίσως θέλετε να μάθετε τις δυνατότητές του. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του Adobe Acrobat Reader DC. Ας τσεκάρουμε.

Δημιουργία αρχείου PDF

Η δημιουργία αρχείου PDF είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση Adobe Acrobat DC Pro. Η premium έκδοση σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αρχεία PDF. Επίσης, μπορείτε να μετατρέψετε εικόνες και αρχεία σε PDF μέσω του Adobe Acrobat DC.

Συμπληρώστε και υπογράψτε φόρμες PDF.

Το Adobe Acrobat Reader DC διαθέτει ένα εργαλείο Fill & Sign που σας επιτρέπει να συμπληρώνετε, να υπογράφετε και να στέλνετε εύκολα τις φόρμες ή τα έγγραφά σας PDF. Είναι επίσης πολύ εύκολο να συμπληρώσετε και να υπογράψετε φόρμες PDF με το Adobe Acrobat DC.

Εξαγωγή PDF

Μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα PDF σε Word ή Excel online με το Adobe Acrobat DC. Πρέπει να επιλέξετε το εργαλείο εξαγωγής και τη μορφή εξαγωγής για να μετατρέψετε το αρχείο PDF σε άλλη μορφή.

Adobe Document Cloud

Η δωρεάν έκδοση του Adobe Document Cloud σάς προσφέρει 2 GB αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χώρο αποθήκευσης αρχείων για να αποθηκεύσετε αρχεία PDF από οποιαδήποτε κινητή ή επιτραπέζια συσκευή. Επίσης, τα δεδομένα συγχρονίζονται σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας.

Προβολή αρχείων PDF

Ναι, το Adobe Acrobat Reader DC προορίζεται για την προβολή αρχείων PDF. Είναι επίσης η πιο δημοφιλής εφαρμογή προβολής PDF που είναι διαθέσιμη για Windows, iOS και Android.

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα σπουδαία χαρακτηριστικά του Adobe Acrobat Reader DC. Μπορείτε να εξερευνήσετε περισσότερες λειτουργίες ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Επομένως, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο το συντομότερο δυνατό.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη του Adobe Acrobat Reader DC. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :13 καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια

Δεν ανοίγει το PDF

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Adobe Acrobat Reader

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *