δυναμικές ταπετσαρίες στα Windows

Πώς να αποκτήσετε δυναμικές ταπετσαρίες στα Windows 11

Στα Windows 11, έχετε διάφορες επιλογές για την προσαρμογή της επιφάνειας εργασίας, όπως η προβολή διαφανειών και η χρήση εικόνων Spotlight ως φόντο της επιφάνειας εργασίας. Παρά όλες αυτές τις επιλογές προσαρμογής, τα Windows 11 εξακολουθούν να θέλουν να έχουν μια δυναμική επιφάνεια εργασίας τύπου MacOS.

Αν δεν γνωρίζετε, το Dynamic Desktop είναι μια αποκλειστική λειτουργία macOS που εναλλάσσεται σε πολλαπλές ταπετσαρίες σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Αυτός ο κύκλος ταπετσαριών δημιουργεί ένα εφέ ημέρας/νύχτας για την επιφάνεια εργασίας σας.

Πώς να αποκτήσετε δυναμικές ταπετσαρίες στα Windows 11

Τα Windows 11 δεν διαθέτουν τη δυνατότητα Dynamic Desktop, αλλά μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή WinDynamicDesktop τρίτου κατασκευαστή για να αποκτήσετε την ίδια δυνατότητα.

Επομένως, εάν σας ενδιαφέρει να έχετε Dynamic wallpapers στα Windows 11 σας, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Ακολουθούν τα βήματα για να αποκτήσετε δυναμικές ταπετσαρίες στα Windows 11. Ας ξεκινήσουμε.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας το VPN ειναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκτήσετε το Dynamic Island τύπου iPhone στο Android

Windows 365 Λήψη ταπετσαριών (Πλήρης ανάλυση 4K HD)

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Microsoft Store. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Microsoft Store από τη λίστα.

Microsoft Store

2. Στο Microsoft Store, αναζητήστε WinDynamicDesktop. Στη συνέχεια, ανοίξτε το WinDynamicDesktop από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν και κάντε κλικ στο Παίρνω κουμπί.

κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη

3. Τώρα περιμένετε μέχρι το WinDynamicDesktop εγκαθιστά στο σύστημά σας. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή από το μενού Έναρξη των Windows 11.

WinDynamicDesktop

4. Τώρα, θα δείτε μια οθόνη όπως η παρακάτω. Εδώ, το WinDynamicDesktop θα παρουσιάσει ένα λίγα δυναμικά θέματα μπορείς ισχύουν στα Windows 11 σας.

λίγα δυναμικά θέματα

5. Για να εφαρμόσετε το θέμα, κάντε κλικ στο θέμα στο αριστερό παράθυρο και μετά κάντε κλικ στο Ισχύουν κουμπί.

κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή

Αυτό είναι! Αυτό θα εφαρμόσει αμέσως το επιλεγμένο δυναμικό θέμα στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας στα Windows 11.

Πώς να εισαγάγετε δυναμικό θέμα στο WinDynamicDesktop

Το WinDynamicDesktop σάς επιτρέπει ακόμη και να εισάγετε δυναμικά θέματα. Πρέπει να πάρετε το αρχείο .heic του θέματος που θέλετε να εφαρμόσετε και να το εισαγάγετε στο λογισμικό WinDynamicDesktop.

Μπορείτε να βρείτε πολλές δυναμικές ταπετσαρίες και τα αρχεία τους .heic από ιστότοπους όπως Θέματα WDD και Dynamic Wallpaper Club.

Εισαγωγή δυναμικού θέματος στο WinDynamicDesktop

Μόλις λάβετε το αρχείο θέματος, πρέπει να ανοίξετε το WinDynamicDesktop και να κάνετε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή από αρχείο, όπως φαίνεται παρακάτω.

Άλλοι τρόποι προσαρμογής των Windows 11

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις Δυναμικές ταπετσαρίες, μπορείτε να εφαρμόσετε ζωντανές ταπετσαρίες στα Windows 11 σας.

Έχουμε ήδη κοινοποιήσει ένα άρθρο με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για τα Windows 11. Εκτός από αυτές, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές τρίτων για να προσαρμόσετε τα Windows 11.

Αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να αποκτήσετε δυναμικές ταπετσαρίες στα Windows 11. Οι δυναμικές ταπετσαρίες είναι εξαιρετικές και έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την εμπειρία σας στα Windows. Επομένως, φροντίστε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή και μοιραστείτε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια. Εάν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με άλλους.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ελέγξετε το ιστορικό εκκίνησης και τερματισμού λειτουργίας στα Windows

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *