Έχει κολλήσει στην επανεκκίνηση το Fire TV;

Έχει κολλήσει στην επανεκκίνηση το Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή

Έχει κολλήσει η συσκευή σας Amazon Fire TV σε βρόχο επανεκκίνησης; Γίνεται τυχαία επανεκκίνηση της συσκευής ροής κατά τη χρήση; Θα σας δείξουμε πώς να επιλύσετε το πρόβλημα και να διατηρήσετε ενεργοποιημένο το Fire TV σας.

Οι διορθώσεις αντιμετώπισης προβλημάτων σε αυτήν την ανάρτηση ισχύουν για όλες τις συσκευές και τα μοντέλα Amazon Fire TV—Fire TV, Fire TV Cube και Fire TV Stick.

1. Κύκλος τροφοδοσίας ή σκληρή επανεκκίνηση της Fire TV σας

Η σκληρή επανεκκίνηση των συσκευών Fire TV μπορεί να διορθώσει προβλήματα τροφοδοσίας και να διατηρήσει τη σωστή λειτουργία της συσκευής ροής. Η εκτέλεση μιας σκληρής επανεκκίνησης συνεπάγεται τη φυσική επανασύνδεση της Fire TV στην πηγή τροφοδοσίας της.

Αποσυνδέστε το τροφοδοτικό του Fire TV από την πρίζα ή αφαιρέστε το καλώδιο USB από το Fire TV. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα, επανασυνδέστε το καλώδιο USB ή το τροφοδοτικό και ενεργοποιήστε την πηγή τροφοδοσίας.

Πώς να κλείσετε εφαρμογές στο Amazon Firestick / Fire TV

Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 2

2. Δοκιμάστε μια διαφορετική πηγή ενέργειας

Οι ελαττωματικές πρίζες μπορεί να προκαλέσουν την επανεκκίνηση του Fire TV σας. Δοκιμάστε να τροφοδοτήσετε τη συσκευή ροής από διαφορετική πρίζα ή πολύπριζο και ελέγξτε αν παραμένει αναμμένη. Σπρώξτε το τροφοδοτικό της Fire TV στην πηγή ρεύματος και βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι άνετη και ασφαλής.

Το τροφοδοτικό ή το καλώδιο φόρτισής σας είναι πιθανόν ελαττωματικά εάν η συσκευή ροής συνεχίσει να επανεκκινείται.

3. Χρησιμοποιήστε αυθεντικά εξαρτήματα ισχύος

Όλες οι συσκευές Fire TV διατίθενται με καλώδιο USB και τροφοδοτικό. Η Amazon συνιστά τη χρήση των παρεχόμενων αξεσουάρ, επειδή θα τροφοδοτούν με ασφάλεια τη Fire TV σας χωρίς προβλήματα ή ζημιές.

Τα καλώδια Knockoff ή οι μετασχηματιστές ρεύματος ενδέχεται να μην τροφοδοτούν τη συσκευή Fire TV σας. Τα μη υποστηριζόμενα ηλεκτρικά εξαρτήματα θα μπορούσαν ακόμη και να προκαλέσουν μόνιμη ζημιά στη συσκευή ροής.

Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 3

Η Fire TV σας συνεχίζει να επανεκκινείται όταν χρησιμοποιείτε μετασχηματιστή ή καλώδιο άλλου κατασκευαστή; Μεταβείτε στον προσαρμογέα ρεύματος και το καλώδιο που περιλαμβάνονται στη συσκευή Fire TV εκτός συσκευασίας.

Επιπλέον, τροφοδοτήστε το Fire TV απευθείας από πρίζα τοίχου ή πολύπριζο και όχι από την τηλεόρασή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι θύρες USB στις περισσότερες τηλεοράσεις δεν παρέχουν αρκετή ισχύ για να διατηρούν ενεργοποιημένες τις συσκευές Fire TV.

Οι χαλαρές συνδέσεις καλωδίων μπορούν επίσης να προκαλέσουν επανεκκίνηση του Fire TV όταν είναι ενεργοποιημένο ή κατά τη χρήση. Βεβαιωθείτε ότι το τροφοδοτικό και η σύνδεση USB της Fire TV είναι ασφαλή και στερεωμένη.

Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 4

Εάν χάσετε ή καταστρέψετε το καλώδιο USB Fire TV ή τον προσαρμογέα ρεύματος, αγοράστε ένα ανταλλακτικό με την επωνυμία Amazon από τον ιστότοπο της Amazon. Εάν χρησιμοποιείτε τροφοδοτικό τρίτου κατασκευαστή, βεβαιωθείτε ότι οι ελάχιστες ονομασίες ρεύματος και τάσης είναι ένα αμπέρ (1A) και πέντε βολτ (5V), αντίστοιχα.

Οι προσαρμογείς με ονομασίες ισχύος εξόδου κάτω από την παραπάνω σύσταση (5V/1A) δεν θα τροφοδοτούν σωστά τη Fire TV σας.

4. Αποσυνδέστε άλλες συσκευές HDMI από την τηλεόρασή σας

Η δυνατότητα HDMI CEC (Consumer Electronics Control) επιτρέπει σε συμβατές συσκευές HDMI στο σύστημα ψυχαγωγίας σας να ελέγχουν η μία την άλλη.

Η Fire TV σας επανεκκινείται τυχαία όταν ενεργοποιείτε τη δυνατότητα HDMI CEC; Υπάρχει πιθανότητα άλλες συσκευές HDMI που είναι συνδεδεμένες στην τηλεόρασή σας να προκαλούν παρεμβολές στη Fire TV σας. Απενεργοποίηση HDMI CEC στην τηλεόρασή σας ή το μενού ρυθμίσεων Fire TV θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα.

Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 5

Αποσυνδέστε το Fire TV από την πρίζα και αποσυνδέστε όλες τις συσκευές HDMI που είναι συνδεδεμένες στην τηλεόρασή σας—συμπεριλαμβανομένης της Fire TV.

Συνδέστε ξανά το Fire TV στην πηγή τροφοδοσίας και συνδέστε τη συσκευή ροής στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας. Συνδέστε το Fire TV σας σε διαφορετική θύρα HDMI εάν συνεχίζει να επανεκκινείται.

Ανοίξτε το Fire TV Ρυθμίσειςεπιλέξτε Οθόνη & Ήχοικαι ορίστε το “HDMI CEC Device Control” σε ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ.

Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 6

5. Αφαιρέστε τις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου Fire TV

Ένα δυσλειτουργικό τηλεχειριστήριο ενδέχεται να επανεκκινήσει το Fire TV σας σε τυχαία διαστήματα. Βγάλτε τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο Fire TV εάν είναι ελαττωματικό ή κάποια κουμπιά δυσλειτουργούν. Αυτό θα αποσυνδέσει το τηλεχειριστήριο από το Fire TV σας.

Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 7

Αγοράστε ένα τηλεχειριστήριο αντικατάστασης από την Amazon εάν η Fire TV σας δεν επανεκκινηθεί πλέον μετά την αποσύνδεση του τηλεχειριστηρίου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή Fire TV για να ελέγξετε τη συσκευή ροής από το smartphone Android ή iOS.

6. Ενημερώστε τη συσκευή Fire TV σας

Παραμένει ενεργοποιημένο το Fire TV για μερικά λεπτά πριν επανεκκινηθεί αυτόματα; Η ενημέρωση του λογισμικού της συσκευής ροής ενδέχεται να επιλύσει το πρόβλημα. Συνδέστε το Fire TV σας στο διαδίκτυο όταν ενεργοποιηθεί ξανά και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε το λογισμικό του.

  1. Επίλεξε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης του Fire TV και επιλέξτε My Fire TV.
Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 8
  1. Επιλέγω Σχετικά με.
Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 9
  1. Επιλέγω Ελεγχος για ενημερώσεις για να ζητήσετε από το Fire TV να πραγματοποιήσει σάρωση για ενημερώσεις λογισμικού.
Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 10

Επιλέγω Εγκατάστησε την ενημέρωση για να εγκαταστήσετε μια προκατεβασμένη ενημέρωση λογισμικού.

Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 11

Διατηρήστε το Fire TV σας συνδεδεμένο στην πηγή τροφοδοσίας του κατά την ενημέρωση λογισμικού. Η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει έως και 20-30 λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα Διαδικτύου και το μοντέλο Fire TV.

7. Δοκιμάστε μια διαφορετική τηλεόραση

Οι συσκευές Amazon Fire TV λειτουργούν μόνο σε τηλεοράσεις που υποστηρίζουν υψηλή προστασία ψηφιακού περιεχομένου (HDCP)—μια τεχνολογία κρυπτογράφησης που αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή ψηφιακού περιεχομένου. Η σύνδεση του Fire TV σας σε τηλεόραση χωρίς καταγγελία HDCP μπορεί να προκαλέσει τη συνεχή ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής ροής.

Το HDCP εισήχθη για υποδοχές και συσκευές HDMI τον Ιούνιο του 2003. Η πλειονότητα των τηλεοράσεων που κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο του 2003 ή αργότερα είναι συμβατές με HDCP. Το Fire TV σας μπορεί να συνεχίσει να επανεκκινείται ή να μην ενεργοποιείται εάν συνδεθεί σε τηλεοράσεις που κυκλοφόρησαν πριν από τον Ιούνιο του 2003.

Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 12

Ελέγξτε το εγχειρίδιο οδηγιών της τηλεόρασής σας ή επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για να επαληθεύσετε την κατάσταση συμμόρφωσής της με το HDCP. Συνδέστε το Fire TV σας σε μια συμβατή τηλεόραση εάν η δική σας δεν υποστηρίζει το πρότυπο προστασίας ψηφιακών πνευματικών δικαιωμάτων HDCP.

Η επανεκκίνηση της τηλεόρασής σας και η ενημέρωση του λογισμικού/υλικολογισμικού της θα μπορούσαν επίσης να διορθώσουν προβλήματα που προκαλούν δυσλειτουργία του Fire TV σας.

8. Επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις σας Fire TV

Επαναφορά του Fire TV σας στις εργοστασιακές προεπιλογές μπορεί να διορθώσει προβλήματα απόδοσης και λογισμικού. Η λειτουργία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων σκουπίζει το Fire TV και διαγράφει όλα τα αρχεία, τα δεδομένα λογαριασμού και τις ρυθμίσεις στη συσκευή ροής.

Εάν το Fire TV σας παραμείνει για λίγο ενεργοποιημένο πριν εισέλθετε στον βρόχο επανεκκίνησης, επαναφέρετέ το στις εργοστασιακές προεπιλογές το συντομότερο δυνατό.

Παω σε Ρυθμίσεις > My Fire TV > Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές και επιλέξτε Επαναφορά στην οθόνη επιβεβαίωσης.

Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 13

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο Amazon Fire TV. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Πίσω/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ κουμπί και Δεξιά πλοήγηση κουμπί στο τηλεχειριστήριο για 5-10 δευτερόλεπτα.

Συνεχίζει την επανεκκίνηση του Fire TV; 8 Διορθώσεις για δοκιμή της εικόνας 14

Αφήστε και τα δύο κουμπιά όταν εμφανιστεί η οθόνη “Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές” και επιλέξτε Εντάξει για να ξεκινήσει η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη συσκευών Amazon

Η συσκευή σας Amazon Fire TV πιθανότατα έχει ελάττωμα υλικού εάν συνεχίσει να επανεκκινεί αφού δοκιμάσει τις παραπάνω επιδιορθώσεις. Επιστρέψτε το Fire TV σας στο κατάστημα λιανικής ή επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Amazon Fire TV για τεχνική υποστήριξη.

Διαβάστε επίσης :Πώς να επανεκκινήσω το Fire TV Stick

Πώς να συνδέσετε συσκευές Bluetooth στην Fire TV σας

Πώς να κάνετε AirPlay σε Firestick / Fire TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *