Κατεβάστε το MangaToon για υπολογιστή το 2023 (2 Μέθοδοι)

Ας το παραδεχτούμε: όλοι αγαπάμε τη διασκέδαση όταν βαριόμαστε. Αν και υπάρχουν πολλά μέσα ψυχαγωγίας, τα πιο διάσημα είναι η παρακολούθηση ταινιών ή η ανάγνωση κόμικς.

Τα ιαπωνικά κόμικς, γνωστά και ως Mangas, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε χρόνο και να χαλαρώσετε. Τα manga έχουν συνήθως συναρπαστικές ιστορίες και ζωντανές εικόνες που αφήνουν μια μόνιμη εντύπωση.

Ωστόσο, η ανάγνωση manga σε κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές δεν είναι εύκολη, καθώς θα χρειαστείτε μια αποκλειστική εφαρμογή ανάγνωσης manga για αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μια από τις διάσημες εφαρμογές Manga Reader για Android, γνωστή ως MangaToon, και πώς μπορείτε να την εκτελέσετε σε επιτραπέζιο υπολογιστή.

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Mangastream

Τι είναι το MangaToon;

Το MangaToon είναι βασικά μια εφαρμογή Android και iPhone που σας επιτρέπει να διαβάζετε κόμικ, manhua, manhwa και manga. Η εφαρμογή έχει κορυφαία βαθμολογία τόσο στο Google Play Store για Android όσο και στο Apple App Store για iPhone.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, η εφαρμογή φέρνει χιλιάδες πιο καυτά κόμικς, με νέα να ανεβαίνουν καθημερινά. Όλα τα κόμικς που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή είναι πολύχρωμα και διαθέσιμα σε διαφορετικά είδη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MangaToon για να διαβάσετε Mangas από είδη όπως Action, Romance, Comedy, Horror και άλλα. Το πιο χρήσιμο είναι ότι η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας κόμικ για να τα διαβάζετε εκτός σύνδεσης.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης μια πλατφόρμα και για δημιουργούς. Έτσι, εάν έχετε μια ενδιαφέρουσα ιστορία που θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο, μπορείτε να ανεβάσετε τις ιστορίες σας μέσω της εφαρμογής.

Είναι η εφαρμογή MangaToon διαθέσιμη για υπολογιστή;

Οχι! Δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη αποκλειστική εφαρμογή MangaToon για υπολογιστή, αλλά έχετε μια ολοκληρωμένη έκδοση ιστού που προσφέρει όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του ιστότοπου για να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα Mangas υψηλής ποιότητας.

Εάν προτιμάτε να έχετε μια αποκλειστική εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξομοιωτές Android για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής MangaToon για κινητά στα Windows ή στο Mac σας. Διαφορετικά, μπορείτε να μετατρέψετε την έκδοση web του MangaToon σε PWA στα Windows.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του MangaToon για υπολογιστή

Δεδομένου ότι καμία επίσημη εφαρμογή MangaToon δεν είναι διαθέσιμη για υπολογιστή, θα πρέπει να βασιστείτε σε εξομοιωτές Android ή σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το MangaToon ως εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί δύο διαφορετικούς τρόπους λήψης της εφαρμογής MangaToon για επιτραπέζιους υπολογιστές στα Windows. Ας αρχίσουμε.

Κατεβάστε το MangaToon για υπολογιστή χρησιμοποιώντας το BlueStacks

Εάν δεν γνωρίζετε, το BlueStacks είναι ένας εξομοιωτής Android με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμο για Windows και Mac. Ο εξομοιωτής μπορεί να μιμηθεί σχεδόν όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια για κινητά στον υπολογιστή σας. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το MangaToon για υπολογιστή χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή BlueStacks.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Εξομοιωτής BlueStacks στον υπολογιστή σας.

BlueStacks

2. Τώρα ανοίξτε τον εξομοιωτή και κάντε κλικ στο Google Play Store.

Google Play Store

3. Όταν ανοίξει το Google Play Store, αναζητήστε το Εφαρμογή ανάγνωσης MangaToon Manga.

Εφαρμογή ανάγνωσης MangaToon Manga

4. Ανοίξτε τη σχετική εφαρμογή από τη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης και κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

Εγκαθιστώ

5. Τώρα περιμένετε μέχρι το Google Play Store να εγκαταστήσει το Εφαρμογή MangaToon στον εξομοιωτή BlueStacks.

Εφαρμογή MangaToon

6. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή MangaToon και απολαύστε την ανάγνωση των αγαπημένων σας mangas.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης της εφαρμογής επιφάνειας εργασίας Mangatoon με απλά βήματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα Εξομοιωτές Android για να εκτελέσετε την εφαρμογή MangaToon για κινητά στον υπολογιστή σας.

Λήψη και εγκατάσταση MangaToon σε υπολογιστή PWA

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το MangaToon διαθέτει μια πλήρη έκδοση web που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα mangas. Έτσι, μπορείτε να εγκαταστήσετε τον επίσημο ιστότοπο σε ένα PWA στο λειτουργικό σας σύστημα Windows. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του MangaToon σε PC PWA.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης, επισκεφτείτε το επίσημη ιστοσελίδα MangaToon.

επίσημη ιστοσελίδα MangaToon

3. Τώρα κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το Μενού Chrome.

τρεις τελείες

4. Στο Μενού Chrome, επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία > Δημιουργία συντόμευσης.

Περισσότερα εργαλεία > Δημιουργία συντόμευσης

5. Τώρα, πληκτρολογήστε MangaToon ως όνομα συντόμευσης, επιλέξτε το πλαίσιο Άνοιγμα ως παράθυρο και κάντε κλικ στο Δημιουργώ κουμπί.

Δημιουργώ

6. Τώρα, μεταβείτε στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας για να βρείτε το Εφαρμογή MangaToon. Κάντε διπλό κλικ σε αυτό για να εκκινήσετε την εφαρμογή.

Εφαρμογή MangaToon

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το MangaToon ως PWA στον υπολογιστή σας με Windows.

Έτσι, αυτοί είναι οι δύο διαφορετικοί τρόποι λήψης του MangaToon για υπολογιστή. Έχουμε μοιραστεί δύο διαφορετικές μεθόδους. μπορείτε να ακολουθήσετε οποιοδήποτε από αυτά. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη ή την εγκατάσταση του MangaToon ως επιτραπέζιου υπολογιστή στον υπολογιστή σας.

Διαβάστε επίσης :Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή

Λήψη BlueStacks για Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *