εφαρμογές ανθρώπινης ανατομίας

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ανθρώπινης ανατομίας για Android το 2023

Οι φοιτητές ιατρικής, οι επίδοξοι γιατροί, οι φαρμακοποιοί και οι φυσιοθεραπευτές συχνά αναζητούν εφαρμογές Ανατομίας για Android. Επομένως, εάν είστε φοιτητής ιατρικής ή σπουδάζετε ανθρώπινη ανατομία, τότε επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές ανατομίας διαθέσιμες στο Google Play Store.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ανατομίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να λάβετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με μέρη του σώματος όπως το πόδι, η καρδιά, ο εγκέφαλος, το γόνατο, το μυϊκό σύστημα κ.λπ.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ξεπεράσω την κρίση πανικού.

10 καλύτερες εφαρμογές ανθρώπινης ανατομίας για Android

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές εφαρμογές ανθρώπινης ανατομίας είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, αλλά δεν αξίζουν όλες την προσοχή σας. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αναφέραμε μόνο τις κορυφαίες εφαρμογές ανθρώπινης ανατομίας για Android. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android για την εκμάθηση της ανθρώπινης ανατομίας.

1. Μάθε με Ανατομία

Μάθε με ΑνατομίαΜάθε με Ανατομία

Είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ανθρώπινης ανατομίας που διατίθενται στο Google Play Store. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 250 ολοκληρωμένα άρθρα σχετικά με θέματα που καλύπτουν κάθε πτυχή της ανατομίας.

Το Teach Me Anatomy είναι επίσης γνωστό για τη μαζική συλλογή εικόνων, η οποία έχει πάνω από 800 έγχρωμες απεικονίσεις ανατομίας και κλινικές εικόνες.

2. Εκμάθηση Ανατομίας – 3D Atlas

Εκμάθηση Ανατομίας – 3D AtlasΕκμάθηση Ανατομίας – 3D Atlas

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να μάθετε για το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιώντας τρισδιάστατες εικόνες και εικονογραφήσεις, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Anatomy Learning – 3D Atlas.

Η εφαρμογή δεν λειτουργεί εκτός σύνδεσης, καθώς εστιάζει σε τρισδιάστατα μοντέλα και εικονογραφήσεις. Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή υποστηρίζει μόνο δύο γλώσσες – Αγγλικά και Ισπανικά.

3. Εύκολη ανατομία. Ιατρικός άτλας

Εύκολη ανατομία. Ιατρικός άτλαςΕύκολη ανατομία. Ιατρικός άτλας

Εύκολη ανατομία. Ο ιατρικός άτλας είναι εξαιρετικός για όσους θέλουν μια εφαρμογή για να τους βοηθήσει με πλήρη άτλαντα ανατομίας και ιατρική ορολογία με σωστή προφορά.

Αυτή είναι μια εφαρμογή ανθρώπινης ανατομίας για Android, αλλά προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα άλλων εκπαιδευτικών εργαλείων. Εύκολη ανατομία. Ο ιατρικός άτλας έχει χρήσιμες πληροφορίες για να σας βοηθήσει να μάθετε την Οστεολογία, την Αρθρολογία, τη Μυολογία και το Κεντρικό νευρικό σύστημα.

4. Ανθρώπινο σώμα (Ανδρικό) Εκπαιδευτικό VR 3D

Ανθρώπινο σώμα (ανδρικό) Εκπαιδευτικό VR 3D 1Ανθρώπινο σώμα (ανδρικό) Εκπαιδευτικό VR 3D 1

Αν ψάχνατε για Android για να μελετήσετε ανδρικά σώματα χρησιμοποιώντας ακουστικά VR, πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή. Η εφαρμογή παρουσιάζει έναν εντελώς νέο τρόπο για να μάθετε για τα ανθρώπινα σώματα. Προσφέρει διαδραστικές τρισδιάστατες εικόνες του ανδρικού σώματος που μπορούν να περιστραφούν και να μεγεθύνονται.

5. Δωρεάν οπτική ανατομία

Δωρεάν οπτική ανατομίαΔωρεάν οπτική ανατομία

Είναι μια άλλη χρήσιμη εφαρμογή ανθρώπινης ανατομίας στη λίστα, η οποία περιλαμβάνει ένα μοντέλο τρισδιάστατης επισκόπησης περιστροφικού οργάνου και τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια. Το υπέροχο με το Visual Anatomy Free είναι ότι καλύπτει όλα τα συστήματα ανατομίας του σώματος και έχει πάνω από 500 σημεία χαρακτηριστικών που μπορούν να επιλεγούν διαδραστικά.

Κάθε ένα από τα σημεία χαρακτηριστικών συνοδεύεται από όνομα και περιγραφή ετικέτας. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, όπως αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά, γαλλικά κ.λπ.

6. 3D Οστά και Όργανα

Εφαρμογές ανθρώπινης ανατομίαςΕφαρμογές ανθρώπινης ανατομίας

Λοιπόν, το 3D Bones and Organs είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν και πιο προηγμένη εφαρμογή ανθρώπινης ανατομίας που διατίθεται στο Google Play Store. Η εφαρμογή παρέχει τρισδιάστατα μοντέλα για περιστροφή σε οποιαδήποτε γωνία και μεγέθυνση και σμίκρυνση.

Τα τρισδιάστατα μοντέλα των 3D Bones and Organs έχουν κάθε οστό και όργανο στο ανθρώπινο σώμα. Εκτός από αυτό, το 3D Bones and Organs διαθέτει επίσης 3D κουίζ τοποθεσίας για να ελέγξει τη βάση γνώσεων των φοιτητών ιατρικής.

7. Πλήρες Anatomy 19appsr Android

Πλήρες Anatomy 19 για AndroidΠλήρες Anatomy 19 για Android

Η καταχώριση του Google Play Store για το Complete Anatomy 19 για Android ισχυρίζεται ότι είναι η πιο ακριβής, πιο προηγμένη εφαρμογή ανθρώπινης ανατομίας στον κόσμο. Η εφαρμογή προσφέρει τα πιο ρεαλιστικά μοντέλα ανθρώπινης ανατομίας με περισσότερες από 17.000 διαδραστικές δομές.

Με το Complete Anatomy 19 για Android, μπορείτε να μάθετε για τη λειτουργία των μυϊκών κινήσεων, τους χτύπους της καρδιάς κ.λπ. Εκτός από αυτό, το Complete Anatomy 19 για Android διαθέτει επίσης 1.500 κλινικά κινούμενα σχέδια βίντεο σχετικά με την καρδιολογία, την ορθοπεδική, την οφθαλμολογία και την οδοντιατρική.

8. BioDigital Human – 3D Anatomy

BioDigital Human - 3D AnatomyBioDigital Human - 3D Anatomy

Εάν είστε φοιτητής ιατρικής, το BioDigital Human – 3D Anatomy είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε για εσάς. Η εφαρμογή δίνει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς εργαλεία για να διδάξουν και να μάθουν για την ανθρώπινη ανατομία.

Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες μια λίστα παθήσεων υγείας που σχετίζονται με διαφορετικά μέρη του σώματος, τα οποία μπορούν να εξερευνηθούν για να λάβετε σε βάθος λεπτομέρειες. Εκτός από αυτό, το BioDigital Human – 3D Anatomy επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μεγεθύνουν, να μετατοπίσουν και να εξερευνήσουν το ανθρώπινο σώμα σε 3D.

9. Gray’s Anatomy

Εφαρμογές ανθρώπινης ανατομίαςΕφαρμογές ανθρώπινης ανατομίας

Το Gray’s Anatomy είναι μια εξαιρετικά απλή και εύχρηστη εφαρμογή ανθρώπινης ανατομίας που διατίθεται στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι γνωστή για την τεράστια βάση δεδομένων εικόνων που αποτελείται από εικόνες ανατομίας του μυϊκού συστήματος, του νευρικού συστήματος και του σκελετικού συστήματος.

Για να πλοηγηθείτε στις εικόνες, οι χρήστες πρέπει να πατήσουν στο πίσω μέρος ή στο κουμπί επόμενο. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε μεγέθυνση/σμίκρυνση κάθε εικόνας ανατομίας.

10. Καθημερινή Ανατομία

Εφαρμογές ανθρώπινης ανατομίαςΕφαρμογές ανθρώπινης ανατομίας

Αν και δεν εστιάζεται στην εικόνα, το Daily Anatomy μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μάθηση, το οποίο αποτελείται από δομές της ανθρώπινης ανατομίας.

Το καλό με το Daily Anatomy είναι ότι καλύπτει τις πιο σημαντικές δομές της ανθρώπινης ανατομίας, συμπεριλαμβανομένων των μυών, των νεύρων, των αγγείων και των οστών. Παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς λειτουργεί κάθε οστό και μυς στο ανθρώπινο σώμα.

Αυτές είναι λοιπόν οι δέκα καλύτερες εφαρμογές ανθρώπινης ανατομίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα smartphone Android. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Οι καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης κατοικίδιων για Android

καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τρέξιμο στο Android

καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *