Πώς να κρύψετε εφαρμογές στο Android

Πώς να κρύψετε εφαρμογές στο Android

Ας το παραδεχτούμε: μερικές φορές, θέλουμε να αποκρύψουμε ορισμένες εφαρμογές στο Android μας. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι πίσω από την απόκρυψη εφαρμογών στο Android. Ίσως δεν θέλετε να βλέπετε άλλους ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε ή ίσως θέλετε να αποκρύψετε εφαρμογές για να αποφύγετε περισπασμούς.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε να αποκρύψετε εφαρμογές στο Android με λίγα βήματα. Ωστόσο, για αυτό, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ορισμένες εφαρμογές τρίτων. Έτσι, αν αναζητάτε τρόπους απόκρυψης εφαρμογών στο Android, έχετε φτάσει στη σωστή ιστοσελίδα.

Πώς να κρύψετε εφαρμογές στο Android

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από αυτά καλύτεροι τρόποι απόκρυψης εφαρμογών στο Android. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

Χρήση του Go Launcher

Λοιπόν, αυτή είναι μια εφαρμογή εκκίνησης για τη συσκευή σας Android. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποκρύπτουν εφαρμογές. Το Go launcher έχει μια νέα επίπεδη σχεδίαση διεπαφής με εμπειρία διαδραστικής διαχείρισης. Ας μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα εκκίνησης Go για απόκρυψη εφαρμογών.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης:iPhone εναντίον Android:Τι είναι καλύτερο για εσάς;

1. Πρώτα, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση Go Launcher στο Android smartphone σας.

Go Launcher

2. Θα δείτε την παρακάτω οθόνη. Μετά από αυτό, πρέπει να πατήσετε στο “Enjoy” για να συνεχίσετε.

Χρήση του Go Launcher

3. Τώρα ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλετε να αποκρύψετε. Τώρα σύρετε μια εφαρμογή σε Κρύβωπου βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Χρήση του Go Launcher

4. Θα σας ζητηθεί να ορίσετε μια καρφίτσα ή ένα κλείδωμα μοτίβου για να αποκρύψετε αυτήν την εφαρμογή. Περάστε από τα βήματα. Εάν πρέπει να ανοίξετε την κρυφή εφαρμογή, πατήστε στην επιλογή “Εργαλεία” από την αρχική οθόνη σας.

Χρήση του Go Launcher

5. Τώρα, στην επόμενη οθόνη, πρέπει να πατήσετε την επιλογή Απόκρυψη εφαρμογής.

Χρήση του Go Launcher

6. Τώρα, πρέπει να σχεδιάσετε το μοτίβο ξεκλειδώματος.

Χρήση του Go Launcher

7. Τώρα, θα δείτε την κρυφή σας εφαρμογή εκεί.

Χρήση του Go Launcher

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκρύψετε μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εκκίνησης Go.

Καλύτερες εφαρμογές απόκρυψης Android

Λοιπόν, πολλά εργαλεία απορρήτου Android στο Play Store επιτρέπουν στους χρήστες να κρύβουν εγκατεστημένες εφαρμογές. Λοιπόν, αυτές οι εφαρμογές κρύβουν το εικονίδιο οποιασδήποτε εγκατεστημένης εφαρμογής. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκρύψετε τις εφαρμογές.

Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτές οι εφαρμογές επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να ρυθμίσουν ένα PIN και ένα κλείδωμα μοτίβου για την προστασία των κρυφών εφαρμογών.

1. Απόκρυψη εφαρμογών

Απόκρυψη εφαρμογών

Το App Hider είναι ένα πλήρες πρόγραμμα απόκρυψης εφαρμογών που μετατρέπεται σε Αριθμομηχανή. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το App Hider για να αποκρύψετε σχεδόν κάθε εγκατεστημένη εφαρμογή. Εκτός από αυτό, το App Hider παρέχει επίσης άλλες δυνατότητες όπως κλωνοποίηση εφαρμογών, θησαυροφυλάκια φωτογραφιών και βίντεο κ.λπ.

2. Hyde App Hider

Hyde App Hider

Το Hyde App Hider σας φέρνει ουσιαστικά έναν ασφαλή φάκελο για να αποθηκεύσετε τις εφαρμογές που θέλετε να αποκρύψετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αποκρύψετε εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές κοινωνικών μέσων ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή της επιλογής σας.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή. δημιουργείτε έναν ασφαλή φάκελο που προστατεύεται από ένα κλείδωμα μοτίβου. Μόλις μπείτε στον ασφαλή φάκελο, μπορείτε να αποθηκεύσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εφαρμογές.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις κρυφές εφαρμογές, πρέπει να ξεκλειδώσετε τον ασφαλή φάκελο και να αποκρύψετε τις εφαρμογές με μη αυτόματο τρόπο. Συνολικά, το Hyde App Hider είναι μια εξαιρετική εφαρμογή απόκρυψης για Android.

3. PrivacySafe

PrivacySafe

Το PrivacySafe είναι μια εφαρμογή προστασίας απορρήτου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Η εφαρμογή μπορεί εύκολα να κρύψει και να κρυπτογραφήσει τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις εφαρμογές σας κ.λπ. από το smartphone Android σας. Προσφέρει επίσης στους χρήστες ένα θησαυροφυλάκιο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση ευαίσθητων αρχείων.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την απόκρυψη εφαρμογών σε smartphone Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram

Πώς να κρύψετε μια ανάρτηση στο Facebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *