χειρονομίες πλοήγησης

10 καλύτερες εφαρμογές χειρονομιών Android για λήψη χειρονομίας πλοήγησης

Με το Android Pie, η Google εισήγαγε μια ολοκαίνουργια πλοήγηση με χειρονομίες. Η δυνατότητα είναι εύχρηστη επειδή εξαλείφει τον επιπλέον χώρο ενός κουμπιού εικονικής πλοήγησης. Μετά από αυτό, σχεδόν όλα τα smartphone έρχονται με υποστήριξη χειρονομιών.

Τώρα που η Google εισήγαγε τις χειρονομίες πλοήγησης με το Android Pie, σχεδόν όλες οι συσκευές που εκτελούνται σε Android 9.0 μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία χωρίς να χρησιμοποιούν καμία εφαρμογή τρίτου μέρους. Τι γίνεται όμως αν το smartphone σας εκτελεί παλαιότερη έκδοση Android; Σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχετε άλλη επιλογή εκτός από τη χρήση εφαρμογών τρίτων.

Ευτυχώς, κάθε χρήστης Android μπορεί να απολαύσει τις λειτουργίες Android Pie ή iPhone X Gesture. Δεν έχει σημασία αν η συσκευή σας χρησιμοποιεί Android KitKat ή Marshmallow. οι παρακάτω εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χειρονομιών πλοήγησης.

10 καλύτερες εφαρμογές χειρονομιών Android για λήψη χειρονομίας πλοήγησης

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές χειρονομιών Android που μιμούνται τη λειτουργία πλοήγησης με χειρονομίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις εφαρμογές για να αποκτήσετε το ολοκαίνουργιο χειρονομίες πλοήγησης σε οποιοδήποτε smartphone Android.

1. Χειρονομίες Infinity

Χειρονομίες Infinity

Το Infinity Gestures είναι άλλο ένα εξαιρετικό εφαρμογή πλοήγησης με χειρονομίες για Android που φέρνει ρευστές χειρονομίες όπως το σάρωση πίσω σε όλες τις συσκευές.

Το καλό με το Infinity Gestures είναι ότι σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ενέργειές σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το πίσω μέρος, το σπίτι, την τελευταία εφαρμογή, τις πρόσφατες εφαρμογές και άλλες ενέργειες.

2. Λειτουργία με ένα χέρι

Λειτουργία με ένα χέρι

Το One Hand Operation από τη Samsung έχει σχεδιαστεί για τη σειρά smartphone Samsung Galaxy. Η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone σας με τη χειρονομία του αντίχειρά σας.

Όταν εγκαθιστάτε την εφαρμογή, προστίθεται μια λεπτή λαβή χειρονομιών στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά της οθόνης. Απλώς πρέπει να σύρετε την οθόνη για να εκτελέσετε την καθορισμένη λειτουργία.

3. Μπάλα χειρονομιών

Μπάλα χειρονομιών

Το Gesture Ball είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Η εφαρμογή φέρνει κινήσεις υγρού wipe-to-back σε όλα τα τηλέφωνα.

Εκτός από αυτό, το Gesture Ball διαθέτει επίσης μια λειτουργία Swipe and Hold που σας επιτρέπει να μεταβείτε σε πρόσφατες εφαρμογές. Ναι, μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις προκατασκευασμένες ενέργειες σύμφωνα με την επιθυμία σας.

4. X Home BarX Home Bar

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές χειρονομιών στη λίστα, η οποία προσθέτει ένα κουμπί σε σχήμα χαπιού στο κάτω μέρος, όπως και το iPhone X.

Το υπέροχο με το X Home Bar είναι η διεπαφή του, η οποία φαίνεται εκπληκτική και απλή. Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για το X Home Bar είναι ότι λειτουργεί ακόμη και σε συσκευές Android με root.

5. Ρευστές χειρονομίες πλοήγησης

Ρευστές χειρονομίες πλοήγησης

Αντί να προσθέσει ένα κουμπί σε σχήμα χαπιού στο κάτω μέρος της οθόνης, προσθέτει ένα κουμπί υγρού στην οθόνη. Τα κινούμενα σχέδια με χειρονομίες είναι μοναδικά, με δύο κύριες κινήσεις – Γρήγορη σάρωση και Σύρισμα και κράτημα. Με το σάρωση παρατεταμένα θα ανοίξουν οι εφαρμογές και το Γρήγορο σάρωση θα ανοίξει την αρχική οθόνη.

6. Η χειρονομία μου

Η χειρονομία μου

Το My Gesture δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερες εφαρμογές για να λαμβάνετε τις χειρονομίες πλοήγησης. Αυτό χρειάζεται πρόσβαση στις υπηρεσίες Προσβασιμότητας για να εμφανίσει μια περιοχή ενεργοποίησης στην άκρη της οθόνης σας.

Η εφαρμογή εμφανίζει μια επικάλυψη στην άκρη μιας οθόνης και μπορεί να εκτελέσει ενέργειες όπως Πίσω, Αρχική σελίδα και Πρόσφατα όποτε την αγγίζετε.

7. Μαγεία χειρονομιών

Μαγεία χειρονομιών

Αναζητάτε τρόπους πρόσβασης σε εφαρμογές, ρυθμίσεις κ.λπ., σχεδιάζοντας μια χειρονομία; Εάν ναι, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Gesture Magic.

Με το Gesture Magic, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες χειρονομίες για να εκκινήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να στείλετε SMS, να ανοίξετε ιστότοπους στο πρόγραμμα περιήγησης, να κλειδώσετε την οθόνη κ.λπ. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση και είναι δωρεάν.

8. Έλεγχος χειρονομιών

Εφαρμογές κινήσεων Android

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τη γραμμή πλοήγησής σας. Είναι βασικά μια εφαρμογή που αντικαθιστά την προεπιλεγμένη γραμμή πλοήγησης με πλοήγηση που βασίζεται σε χειρονομίες, όπως ακριβώς το Android Pie. Έτσι, το Gesture Control είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές χειρονομιών Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

9. AUG Launcher

AUG Launcher

Αυτό είναι νέο, τουλάχιστον σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Προσφέρει ορισμένες συναρπαστικές λειτουργίες χειρονομίας, όπως ο ορισμός μιας χειρονομίας για την εκκίνηση της αγαπημένης σας εφαρμογής με ένα απλό σάρωση.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε χειρονομίες για κάθε εργασία, όπως η χειρονομία για την εκκίνηση ορισμένων εφαρμογών ή την εναλλαγή Wi-Fi ή Bluetooth.

10. Χειρονομίες πλήρους οθόνης

Εφαρμογές κινήσεων Android

Με τις χειρονομίες πλήρους οθόνης, σύρετε από αριστερά, δεξιά και κάτω για να εκτελέσετε συγκεκριμένες εργασίες.

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα σχετικά με τις χειρονομίες πλήρους οθόνης είναι ότι λειτουργεί τόσο σε ριζικά όσο και σε μη ριζωμένα smartphone Android. Έτσι, οι χειρονομίες πλήρους οθόνης είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές χειρονομιών πλοήγησης για Android.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές Android για να φέρετε την πλοήγηση με χειρονομίες στο Android σας. Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν σε κάθε συσκευή Android. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές σαν αυτές, αφήστε το όνομα της εφαρμογής στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

καλύτερες εφαρμογές πλοήγησης GPS εκτός σύνδεσης

Εφαρμογές αυτοκινήτου που πρέπει να γνωρίζει κάθε οδηγόςShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *